0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: dmath στις Απριλίου 23, 2010, 03:28:25 pmΑφού μπήκαμε σε επιτήρηση μη τυχόν τολμήσουν να κάνουν ΑΣΕΠ για νέες προσλήψεις...τωρα που το ειπες θα το λαβουν υποψιν τους!
Αφού μπήκαμε σε επιτήρηση μη τυχόν τολμήσουν να κάνουν ΑΣΕΠ για νέες προσλήψεις...
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Απριλίου 23, 2010, 03:30:33 pmΠαράθεση από: dmath στις Απριλίου 23, 2010, 03:28:25 pmΑφού μπήκαμε σε επιτήρηση μη τυχόν τολμήσουν να κάνουν ΑΣΕΠ για νέες προσλήψεις...τωρα που το ειπες θα το λαβουν υποψιν τους! Αφού θα κυβερνούν άλλοι, ο GAP και η παρέα του θα πληρώνονται ...κανονικά;
Δεν φτάνει που σε έσωσαν, έχεις και παράπονο...
Ξαναμίλησε...http://www.pde.gr/forum/index.php?page=1449
Δεν υπάρχει περιθώριο ούτε για ωραία λόγια ούτε για κραυγές ούτε για δάκρυα. Παίρνουμε την τύχη μας στα χέρια μας . Οι συνάδελφοί μου και εγώ θα δώσουμε τη μεγαλύτερη μάχη που δόθηκε ποτέ στην ιστορία της χώρας σε περίοδο ειρήνης και θα την κερδίσουμε με τη συμμετοχή όλων των Ελλήνων. Μπορούμεαν δεν θελουμε αλλο τι γινετε;; μπορουμε να σταματησουμε στον επομενο γυρο;; κυρια υπουργε συγκεντρωθειτε δεν παιζουμε μονοπολη εσεις παιζεται τετρις με την ζωη μας ομως ,γιατι;;;;;;;;;
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Απριλίου 23, 2010, 04:03:06 pmΔεν υπάρχει περιθώριο ούτε για ωραία λόγια ούτε για κραυγές ούτε για δάκρυα. Παίρνουμε την τύχη μας στα χέρια μας . Οι συνάδελφοί μου και εγώ θα δώσουμε τη μεγαλύτερη μάχη που δόθηκε ποτέ στην ιστορία της χώρας σε περίοδο ειρήνης και θα την κερδίσουμε με τη συμμετοχή όλων των Ελλήνων. Μπορούμεαν δεν θελουμε αλλο τι γινετε;; μπορουμε να σταματησουμε στον επομενο γυρο;; κυρια υπουργε συγκεντρωθειτε δεν παιζουμε μονοπολη εσεις παιζεται τετρις με την ζωη μας ομως ,γιατι;;;;;;;;;Μπερδεύτηκε ...Νομίζει ότι έγινε ανασχηματισμός και πήρε το...Οικονομικών...
Παράθεση από: dmath στις Απριλίου 23, 2010, 04:06:31 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Απριλίου 23, 2010, 04:03:06 pmΔεν υπάρχει περιθώριο ούτε για ωραία λόγια ούτε για κραυγές ούτε για δάκρυα. Παίρνουμε την τύχη μας στα χέρια μας . Οι συνάδελφοί μου και εγώ θα δώσουμε τη μεγαλύτερη μάχη που δόθηκε ποτέ στην ιστορία της χώρας σε περίοδο ειρήνης και θα την κερδίσουμε με τη συμμετοχή όλων των Ελλήνων. Μπορούμεαν δεν θελουμε αλλο τι γινετε;; μπορουμε να σταματησουμε στον επομενο γυρο;; κυρια υπουργε συγκεντρωθειτε δεν παιζουμε μονοπολη εσεις παιζεται τετρις με την ζωη μας ομως ,γιατι;;;;;;;;;Μπερδεύτηκε ...Νομίζει ότι έγινε ανασχηματισμός και πήρε το...Οικονομικών...ή οτι ειναι αρχηγος του πανηλιθιου σοσιαλιστικου κινηματος...ουπς συγγνωμη ο δαιμων του πληκτρολογιου μπηκε μεσα μου....πανελληνιου ηθελα να πω..
Ασε αυτη με τους συναδέλφους της να τραγουδάνε..πόσο κωμικοτραγικό είναι το γεγονός ότι δεν είμαστε συνάδελφοι με την υπουργό μας; Όσο για τον Ελληνικό λαό να τον αφήσουν επιτέλους ήσυχο να κάνει ό,τι ο ίδιος κρίνει από δω και πέρα, είδαν όλοι πια τί κατάφεραν τόσα χρόνια που είχαν τη συμμετοχή του στα ηλίθια σχέδιά τους..