0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: mlks στις Απριλίου 24, 2010, 03:33:31 amΝομιζω οτι ολα εχουν τελειωσει και ειναι ασκοπο να μιλαμε για διορισμους πλεον στην εκπαιδευση η καπου αλλου.Για εμενα το νομοσχεδιο αυτο η οποιοδηποτε αλλο τελει υπο την εγκριση του ΔΝΤ και το πιο πιθανο ειναι να κοπει οτιδηποτε προβλεπει διορισμουςη μεταθεση αυτων σε βαθος τετραετιας μετα το 2013 δηλαδη.Δυστυχως χρεωκοπησαμε και απο εδω και περα το μυνημα ειναι περικοπες με καθε κοστος . Με βαση αυτα θα αγορασουν διαδραστικους πινακες ?Δηλαδη η λυση για οσους δεν θα δουλευουν θα ειναι η αυτοκτονια για να μην αποτελουν βαρος στους γυρω τους εφοσον ηταν στην ουσια ανεργοι για χρονια προ ΔΝΤ και θα συνεχισουν να ειναι? Ποια ειναι η λυση για αυτους τους ανθρωπους ?
Νομιζω οτι ολα εχουν τελειωσει και ειναι ασκοπο να μιλαμε για διορισμους πλεον στην εκπαιδευση η καπου αλλου.Για εμενα το νομοσχεδιο αυτο η οποιοδηποτε αλλο τελει υπο την εγκριση του ΔΝΤ και το πιο πιθανο ειναι να κοπει οτιδηποτε προβλεπει διορισμουςη μεταθεση αυτων σε βαθος τετραετιας μετα το 2013 δηλαδη.Δυστυχως χρεωκοπησαμε και απο εδω και περα το μυνημα ειναι περικοπες με καθε κοστος .
Παράθεση από: dmath στις Απριλίου 23, 2010, 10:06:11 pmΠαράθεση από: morgan στις Απριλίου 23, 2010, 09:54:19 pmΚαλησπέρα και καλό μας κουράγιο. Επειδή λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων (νεογέννητου παιδιού) δεν έχω χρόνο να σας παρακολουθήσω για να βγάλω κι εγώ ένα πρώτο συμπέρασμα για το μελλοντικό χάλι μου, θα μπορούσε χοντρικά κάποιος να μου πει με 24 μόρια που θα έχω φέτος τον Ιούνιο (6 περίπου προϋπηρεσίας και 2 τελευταίους ΑΣΕΠ), σε τι φάση θα βρίσκομαι; Υπάρχει περίπτωση να ξαναπατήσω σε σχολείο ή με τρώει η μαρμάγκα; ΕυχαριστώKoίτα να χαρείς το... νεογέννητο..(να σου ζήσει) ! Αυτές είναι οι αλήθειες της ζωής !Ελπίζω να μην πόνταρες στους πίνακες γιατί δεν υπάρχει καμμία ελπίδα!Συμφωνώ απόλυτα με τον dmath, το απόλυτα ουσιαστικό και αληθινό είναι το νεογέννητο παιδάκι σου και τίποτε άλλο. Εκτός αυτού, για διορισμό ο νόμος μετρά την πραγματική προϋπηρεσία και όχι τις προσαυξήσεις του ΑΣΕΠ. Συνεπώς να υπολογίζεις τα 6 σου μόρια ως κριτήριο και όχι το bonus του διαγωνισμού. Όπως όλα δείχνουν θα υπαχθείς στο καινούργιο σύστημα πινάκων και θα αναμετρηθείς με το ενδεχόμενο διορισμού υπό τις νέες συνθήκες των "ανοιχτών" διαγωνισμών και της, δυστυχώς, συνεχούς αβεβαιότητας...
Παράθεση από: morgan στις Απριλίου 23, 2010, 09:54:19 pmΚαλησπέρα και καλό μας κουράγιο. Επειδή λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων (νεογέννητου παιδιού) δεν έχω χρόνο να σας παρακολουθήσω για να βγάλω κι εγώ ένα πρώτο συμπέρασμα για το μελλοντικό χάλι μου, θα μπορούσε χοντρικά κάποιος να μου πει με 24 μόρια που θα έχω φέτος τον Ιούνιο (6 περίπου προϋπηρεσίας και 2 τελευταίους ΑΣΕΠ), σε τι φάση θα βρίσκομαι; Υπάρχει περίπτωση να ξαναπατήσω σε σχολείο ή με τρώει η μαρμάγκα; ΕυχαριστώKoίτα να χαρείς το... νεογέννητο..(να σου ζήσει) ! Αυτές είναι οι αλήθειες της ζωής !Ελπίζω να μην πόνταρες στους πίνακες γιατί δεν υπάρχει καμμία ελπίδα!
Καλησπέρα και καλό μας κουράγιο. Επειδή λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων (νεογέννητου παιδιού) δεν έχω χρόνο να σας παρακολουθήσω για να βγάλω κι εγώ ένα πρώτο συμπέρασμα για το μελλοντικό χάλι μου, θα μπορούσε χοντρικά κάποιος να μου πει με 24 μόρια που θα έχω φέτος τον Ιούνιο (6 περίπου προϋπηρεσίας και 2 τελευταίους ΑΣΕΠ), σε τι φάση θα βρίσκομαι; Υπάρχει περίπτωση να ξαναπατήσω σε σχολείο ή με τρώει η μαρμάγκα; Ευχαριστώ
Παράθεση από: athapris στις Απριλίου 23, 2010, 10:13:36 pmΠαράθεση από: dmath στις Απριλίου 23, 2010, 10:06:11 pmΠαράθεση από: morgan στις Απριλίου 23, 2010, 09:54:19 pmΚαλησπέρα και καλό μας κουράγιο. Επειδή λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων (νεογέννητου παιδιού) δεν έχω χρόνο να σας παρακολουθήσω για να βγάλω κι εγώ ένα πρώτο συμπέρασμα για το μελλοντικό χάλι μου, θα μπορούσε χοντρικά κάποιος να μου πει με 24 μόρια που θα έχω φέτος τον Ιούνιο (6 περίπου προϋπηρεσίας και 2 τελευταίους ΑΣΕΠ), σε τι φάση θα βρίσκομαι; Υπάρχει περίπτωση να ξαναπατήσω σε σχολείο ή με τρώει η μαρμάγκα; ΕυχαριστώKoίτα να χαρείς το... νεογέννητο..(να σου ζήσει) ! Αυτές είναι οι αλήθειες της ζωής !Ελπίζω να μην πόνταρες στους πίνακες γιατί δεν υπάρχει καμμία ελπίδα!Συμφωνώ απόλυτα με τον dmath, το απόλυτα ουσιαστικό και αληθινό είναι το νεογέννητο παιδάκι σου και τίποτε άλλο. Εκτός αυτού, για διορισμό ο νόμος μετρά την πραγματική προϋπηρεσία και όχι τις προσαυξήσεις του ΑΣΕΠ. Συνεπώς να υπολογίζεις τα 6 σου μόρια ως κριτήριο και όχι το bonus του διαγωνισμού. Όπως όλα δείχνουν θα υπαχθείς στο καινούργιο σύστημα πινάκων και θα αναμετρηθείς με το ενδεχόμενο διορισμού υπό τις νέες συνθήκες των "ανοιχτών" διαγωνισμών και της, δυστυχώς, συνεχούς αβεβαιότητας...Οkkk,,, ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις σας και τις ευχές σας, αν και μου κάνατε την καρδιά περιβόλι... ΚΙ ΑΝ ΘΕΩΡΉΣΟΥΜΕ ΌΤΙ ΙΣΧΎΕΙ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΠΡΟ
Δειτε εδω τι γραφει :===============================================Romanian teachers protest against salary cutsBucharest - Romanian teachers demonstrated on Thursday against a new law they say will reduce their salaries by up to 30 per cent.Some 2,000 teachers took part in the protest in the capital, Bucharest - the prelude to a nationwide one-day strike in April and an indefinite stoppage in June.The teachers claim a remunerations law for public servants introduced by the government of Prime Minister Emil Boc this year wipes out bonuses, which make up to 30 per cent of their monthly pay.Teachers in Romania earn between 250 to 400 euros (320-500 dollars) per month.The new law is designed to cut labour costs in the public sector in line with an agreement reached with the International Monetary Fund for new credits to help Romania's cash-strapped economy.Some 100,000 jobs in the public sector are expected to be axed this year as part of belt-tightening measures to get the economy back on track. ================================================Μια ερωτηση : παιρνουν 400 ευρω και σκεφτονται να τους κοψουν το 1/3; και εμεις εδω μιλαμε για διορισμους.Ερχονται χαστουκια το ενα πανω στο αλλο...
Παράθεση από: morgan στις Απριλίου 24, 2010, 09:13:24 amΠαράθεση από: athapris στις Απριλίου 23, 2010, 10:13:36 pmΠαράθεση από: dmath στις Απριλίου 23, 2010, 10:06:11 pmΠαράθεση από: morgan στις Απριλίου 23, 2010, 09:54:19 pmΚαλησπέρα και καλό μας κουράγιο. Επειδή λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων (νεογέννητου παιδιού) δεν έχω χρόνο να σας παρακολουθήσω για να βγάλω κι εγώ ένα πρώτο συμπέρασμα για το μελλοντικό χάλι μου, θα μπορούσε χοντρικά κάποιος να μου πει με 24 μόρια που θα έχω φέτος τον Ιούνιο (6 περίπου προϋπηρεσίας και 2 τελευταίους ΑΣΕΠ), σε τι φάση θα βρίσκομαι; Υπάρχει περίπτωση να ξαναπατήσω σε σχολείο ή με τρώει η μαρμάγκα; ΕυχαριστώKoίτα να χαρείς το... νεογέννητο..(να σου ζήσει) ! Αυτές είναι οι αλήθειες της ζωής !Ελπίζω να μην πόνταρες στους πίνακες γιατί δεν υπάρχει καμμία ελπίδα!Συμφωνώ απόλυτα με τον dmath, το απόλυτα ουσιαστικό και αληθινό είναι το νεογέννητο παιδάκι σου και τίποτε άλλο. Εκτός αυτού, για διορισμό ο νόμος μετρά την πραγματική προϋπηρεσία και όχι τις προσαυξήσεις του ΑΣΕΠ. Συνεπώς να υπολογίζεις τα 6 σου μόρια ως κριτήριο και όχι το bonus του διαγωνισμού. Όπως όλα δείχνουν θα υπαχθείς στο καινούργιο σύστημα πινάκων και θα αναμετρηθείς με το ενδεχόμενο διορισμού υπό τις νέες συνθήκες των "ανοιχτών" διαγωνισμών και της, δυστυχώς, συνεχούς αβεβαιότητας...Οkkk,,, ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις σας και τις ευχές σας, αν και μου κάνατε την καρδιά περιβόλι... ΚΙ ΑΝ ΘΕΩΡΉΣΟΥΜΕ ΌΤΙ ΙΣΧΎΕΙ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΠΡΟ
πως θα προσμετραται η προυπηρεσια0-8 μηνες 0.10/μηνα8-16 0.15/μηνα16-24 0.2024-32 0.3132-40 0.3540-48 0.4048-60 0.45
Παράθεση από: infinity_kos στις Απριλίου 24, 2010, 10:16:37 amπως θα προσμετραται η προυπηρεσια0-8 μηνες 0.10/μηνα8-16 0.15/μηνα16-24 0.2024-32 0.3132-40 0.3540-48 0.4048-60 0.45Αυτό ανακοινώθηκε κάπου; Αν είναι έτσι σιγά μην κάνω 220 χλμ 3 φορές τη βδομάδα για να πάρω 0.15 μόρια.