0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: jak13 στις Μαΐου 18, 2010, 11:15:02 pmΠαράθεση από: isambo στις Μαΐου 18, 2010, 09:05:42 pmΠαράθεση από: jak13 στις Μαΐου 18, 2010, 03:25:20 pmΠαράθεση από: isambo στις Μαΐου 18, 2010, 02:04:34 pmΚαι τα σπίτια των παπούδων μου, και τη γη των παπούδων μου και πάει λέγοντας το ίδιο. Όσο και ο δικός μας και οι άλλοι λαοί παίζουμε το παιχνίδι τους, ποτέ δε θα παίξουμε το δικό μας παιχνίδι και δε θα βρούμε το δίκιο μας. Δεν υπάρχει μόνο ελληνικος, αλλά και τουρκικός και αλβανικός και... και... εθνικισμός. Αυτό τι σημαίνει; ότι θα χάσουμε από τα μάτια μας τον πραγματικό αντίπαλο; ταξικό είναι το θέμα είτε σας αρέσει είτε όχι. κι εγώ τουλάχιστον δε θέλω ούτε να πολεμήσω, ούτε να θυσιαστώ ούτε "να βάλω πλάτη" για τα συμφέροντα του
Παράθεση από: isambo στις Μαΐου 18, 2010, 09:05:42 pmΠαράθεση από: jak13 στις Μαΐου 18, 2010, 03:25:20 pmΠαράθεση από: isambo στις Μαΐου 18, 2010, 02:04:34 pmΚαι τα σπίτια των παπούδων μου, και τη γη των παπούδων μου και πάει λέγοντας το ίδιο. Όσο και ο δικός μας και οι άλλοι λαοί παίζουμε το παιχνίδι τους, ποτέ δε θα παίξουμε το δικό μας παιχνίδι και δε θα βρούμε το δίκιο μας. Δεν υπάρχει μόνο ελληνικος, αλλά και τουρκικός και αλβανικός και... και... εθνικισμός. Αυτό τι σημαίνει; ότι θα χάσουμε από τα μάτια μας τον πραγματικό αντίπαλο; ταξικό είναι το θέμα είτε σας αρέσει είτε όχι. κι εγώ τουλάχιστον δε θέλω ούτε να πολεμήσω, ούτε να θυσιαστώ ούτε "να βάλω πλάτη" για τα συμφέροντα του
Παράθεση από: jak13 στις Μαΐου 18, 2010, 03:25:20 pmΠαράθεση από: isambo στις Μαΐου 18, 2010, 02:04:34 pmΚαι τα σπίτια των παπούδων μου, και τη γη των παπούδων μου και πάει λέγοντας το ίδιο. Όσο και ο δικός μας και οι άλλοι λαοί παίζουμε το παιχνίδι τους, ποτέ δε θα παίξουμε το δικό μας παιχνίδι και δε θα βρούμε το δίκιο μας. Δεν υπάρχει μόνο ελληνικος, αλλά και τουρκικός και αλβανικός και... και... εθνικισμός. Αυτό τι σημαίνει; ότι θα χάσουμε από τα μάτια μας τον πραγματικό αντίπαλο; ταξικό είναι το θέμα είτε σας αρέσει είτε όχι. κι εγώ τουλάχιστον δε θέλω ούτε να πολεμήσω, ούτε να θυσιαστώ ούτε "να βάλω πλάτη" για τα συμφέροντα του
Παράθεση από: isambo στις Μαΐου 18, 2010, 02:04:34 pmΚαι τα σπίτια των παπούδων μου, και τη γη των παπούδων μου και πάει λέγοντας το ίδιο. Όσο και ο δικός μας και οι άλλοι λαοί παίζουμε το παιχνίδι τους, ποτέ δε θα παίξουμε το δικό μας παιχνίδι και δε θα βρούμε το δίκιο μας. Δεν υπάρχει μόνο ελληνικος, αλλά και τουρκικός και αλβανικός και... και... εθνικισμός. Αυτό τι σημαίνει; ότι θα χάσουμε από τα μάτια μας τον πραγματικό αντίπαλο; ταξικό είναι το θέμα είτε σας αρέσει είτε όχι. κι εγώ τουλάχιστον δε θέλω ούτε να πολεμήσω, ούτε να θυσιαστώ ούτε "να βάλω πλάτη" για τα συμφέροντα του
Και τα σπίτια των παπούδων μου, και τη γη των παπούδων μου και πάει λέγοντας το ίδιο. Όσο και ο δικός μας και οι άλλοι λαοί παίζουμε το παιχνίδι τους, ποτέ δε θα παίξουμε το δικό μας παιχνίδι και δε θα βρούμε το δίκιο μας. Δεν υπάρχει μόνο ελληνικος, αλλά και τουρκικός και αλβανικός και... και... εθνικισμός. Αυτό τι σημαίνει; ότι θα χάσουμε από τα μάτια μας τον πραγματικό αντίπαλο; ταξικό είναι το θέμα είτε σας αρέσει είτε όχι. κι εγώ τουλάχιστον δε θέλω ούτε να πολεμήσω, ούτε να θυσιαστώ ούτε "να βάλω πλάτη" για τα συμφέροντα του
Μπορεί η Διαμαντοπούλου με αυτή την οικονομική επιφάνεια να κατανοήσει τους εκπαιδευτικούς; Ξέρει τι σημαίνει να είναι κάποιος μισθωτός των 1200 ευρώ με οικογένεια και να προσπαθεί να επιβιώσει χωρίς να έχει ούτε δεκάρα στην τράπεζα ή ακόμη χειρότερα να χρωστάει εδώ και ‘κει; Να έχει κάποιος αφήσει την δουλειά του για να πάει αναπληρωτής (αφού του βγήκε το λάδι με τους διαγωνισμούς και τις αργόσυρτες διαδικασίες) σε χωριουδάκια, μόνος ή σέρνοντας και την οικογένειά του;Πολύ αμφιβάλω. Δεν υπάρχει καμιά δυνατότητα ενσυναίσθησης. Αυτό εξηγεί σε μεγάλο βαθμό και την βιασύνη να δρομολογήσει αλλαγές χωρίς περιθώρια προσαρμογής. Λεφτά έχει, η δόξα δεν μπορεί να περιμένει... Για Λακεδαιμονίους θα μιλάμε τώρα;Τίθεται φυσικά και το ερώτημα: πως απέκτησε αυτή την τεράστια περιουσία;
Αννούλα ετοιμάσου, έρχεται η σειρά σου, στους εκπαιδευτικούς θα βρεις το μεντορά σου.
http://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_5777.html
Ξέρετε γιατί θα έπρεπε να φύγει η Διαμαντοπούλου; Θα σας πούμε εμείς τους λόγους που έβαλε μπροστά τα παιδιά (σιγά τώρα που την έπιασε ο πόνος) των πανελλαδικών εξετάσεων. 1). Έχει τον γιο της που είναι μαθητής σε κολέγιο, φοιτά στο Ι