0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
http://troktiko.blogspot.com/2010/05/o-o-o-o-o.htmlΜηπως προκειται για την Υπουργο Διαμαντω Αυτη ελεγε για "γαιτανακι" παραπληροφορησης για την παραιτηση της. Εντωμεταξυ ολος ο εκπαιδευτικος κοσμος θελει να ξεκουμπιστει...
Προφανώς κάποιος τρόμαξε... η σημερινή ομιλία της Διαμαντοπούλου τελικά θα γίνει στο ξενοδοχείο divani caravel που δεν έχει και άσυλο και μάλιστα στις 8μ.μ.... Έτσι η Αννούλα προφανώς θα μπει από το parking και όχι από την κύρια είσοδο! Εμείς, όμως, θα είμαστε εκεί και πάλι! Το ραντεβού αλλάζει. 7.15 έξω από το ξενοδοχείο divani caravel απέναντι από το hilton (
αυτό που εγώ δεν καταλαβαίνω είναι αφού θεωρούν ότι χρειάζεται να αυξηθούν στο δημοτικό οι ώρες διδασκαλίας της γλώσσας και των μαθηματικών γιατί δεν το εφαρμόζουν σε όλα τα δημοτικά της χώρας αλλά επιλέγουν μόνο 800 από τα κοντά 4000 δημοτικά. Θα έχουμε με κρατική βούλα δύο κατηγορίες μαθητών δημοτικού;
Παράθεση από: rozy4 στις Μαΐου 27, 2010, 06:36:01 pmαυτό που εγώ δεν καταλαβαίνω είναι αφού θεωρούν ότι χρειάζεται να αυξηθούν στο δημοτικό οι ώρες διδασκαλίας της γλώσσας και των μαθηματικών γιατί δεν το εφαρμόζουν σε όλα τα δημοτικά της χώρας αλλά επιλέγουν μόνο 800 από τα κοντά 4000 δημοτικά. Θα έχουμε με κρατική βούλα δύο κατηγορίες μαθητών δημοτικού; δεν είναι στα πλαίσια πιλοτικής εφαρμογής και άρα και ευρωπαϊκών κονδυλίων;υγ. ποιος @έστηκε, συνάδελφε, για τα μαθηματικά και τη γλώσσα;!
Παράθεση από: fivo στις Μαΐου 27, 2010, 06:42:50 pmΠαράθεση από: rozy4 στις Μαΐου 27, 2010, 06:36:01 pmαυτό που εγώ δεν καταλαβαίνω είναι αφού θεωρούν ότι χρειάζεται να αυξηθούν στο δημοτικό οι ώρες διδασκαλίας της γλώσσας και των μαθηματικών γιατί δεν το εφαρμόζουν σε όλα τα δημοτικά της χώρας αλλά επιλέγουν μόνο 800 από τα κοντά 4000 δημοτικά. Θα έχουμε με κρατική βούλα δύο κατηγορίες μαθητών δημοτικού; δεν είναι στα πλαίσια πιλοτικής εφαρμογής και άρα και ευρωπαϊκών κονδυλίων;υγ. ποιος @έστηκε, συνάδελφε, για τα μαθηματικά και τη γλώσσα;! δεν είναι πιλοτική εφαρμογή αλλά πιλοτικό φάγωμα.υγ ποιος @έστηκε για τους μαθητές γενικώς;!
με προκαλείς, συνάδελφε. θα γίνει και μόνιμο και νόμιμο και ηθικό, μη βιάζεσαι.υγ.1 μην ανησυχείς και μας όλους @εσμένους μας έχουν. Μη μου στενοχωριέσαι, "@ουφάλα νεκροθάφτη δεν θα πάρεις σύνταξη ποτέ!"