0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
την τακτικη του Παγκαλου (παππου) την εφαρμοζουν τελευταια αλλοι...χαρακτηριστικο παραδειγμα το λιμανι του Πειραια που το εχουν κανει τσιφλικι τους 50 ατομα..αλλα βρισκουν και τα κανουν στο ellada που οι νομοι δεν τηρουνται απο κανεναν..οσο για την γνωμη του Παγκαλου (εγγονου) που αναφερεις ειναι η μονη σωστη αποψη που εχει διατυπωσει στην πολιτικη του σταδιοδρομια..και λιγα λεει μαλιστα...
Όταν κάνει απεργίες ο κλάδος ,και θα θες συμπαράσταση, γιατί τα ΜΜΕ θα σε ξεσκίζουν και οι δικαστές θα σε βγάζουν παράνομο, τότε να δω τι θα λες.
Έτσι πουλάκι μου... Να πέφτουν οι μάσκες.
Παράθεση από: jimy100 στις Ιουνίου 30, 2010, 01:50:09 pmΌταν κάνει απεργίες ο κλάδος ,και θα θες συμπαράσταση, γιατί τα ΜΜΕ θα σε ξεσκίζουν και οι δικαστές θα σε βγάζουν παράνομο, τότε να δω τι θα λες.φιλε μου απεργια σημαινει απεχω απο την εργασια μου..δεν εργαζομαι..δεν δουλευω..σωστα ; ...απεργια δεν σημαινει να καταλαμβανω φασιστικα χωρους δημοσιους και ιδιωτικους προπηλακιζοντας αθωους πολιτες και συναδελφους μου και εμποδιζοντας τους να κανουν ελευθερα αυτο που θελουν...
Παράθεση από: Υπατία στις Ιουνίου 30, 2010, 01:59:33 pmΈτσι πουλάκι μου... Να πέφτουν οι μάσκες. μα εγω δεν φοραω ποτε μασκα..λεω ξεκαθαρα την αποψη μου...αλλοι φορανε την μασκα του δημοκρατικου πολιτη και υπερασπιστη των δικαιωματων του λαου και φερονται με τροπο που και ο Παπαδοπουλος θα ζηλευε...
Η άποψή σου είναι η ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ. Και το λες, θα συμφωνήσω, ξεκάθαρα και ΚΥΝΙΚΑ. Όσο για το δεύτερο μέρος της πρότασής σου, με τα ίδια επιχειρήματα η Κυβέρνηση έδειρε συνταξιούχους, χτύπησε μαθητές,φλόμωσε στο χημικό πορείες...Και να δεις τι μας έχει για μετά... Όταν ο κόσμος δεν θα έχει άλλο δρόμο παρά να κατέβει στο δρόμο.ΕΓΩ προσπαθώ να σου βγάλω τη μάσκα. Του αγανακτισμένου "δημοκράτη", "αντισταλινικού" κλπ.Όταν βγαίνουν στη ρούγα οι κράχτες για να ζητήσουν καταστολή, μια μόνο κουβέντα τους πρέπει: ΝΤΡΟΠΗ.Κι ότι μανδύα δημοκρατικό να φοράνε, εγώ θα λέω "ο βασιλιάς είναι γυμνός"
Παράθεση από: Υπατία στις Ιουνίου 30, 2010, 02:16:30 pmΗ άποψή σου είναι η ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ. Και το λες, θα συμφωνήσω, ξεκάθαρα και ΚΥΝΙΚΑ. Όσο για το δεύτερο μέρος της πρότασής σου, με τα ίδια επιχειρήματα η Κυβέρνηση έδειρε συνταξιούχους, χτύπησε μαθητές,φλόμωσε στο χημικό πορείες...Και να δεις τι μας έχει για μετά... Όταν ο κόσμος δεν θα έχει άλλο δρόμο παρά να κατέβει στο δρόμο.ΕΓΩ προσπαθώ να σου βγάλω τη μάσκα. Του αγανακτισμένου "δημοκράτη", "αντισταλινικού" κλπ.Όταν βγαίνουν στη ρούγα οι κράχτες για να ζητήσουν καταστολή, μια μόνο κουβέντα τους πρέπει: ΝΤΡΟΠΗ.Κι ότι μανδύα δημοκρατικό να φοράνε, εγώ θα λέω "ο βασιλιάς είναι γυμνός"εχεις τις αποψεις σου και εχω τις δικες μου...ναι η αποψη μου ειναι η καταστολη ως τελευταια λυση απεναντι στις προκλησεις..οταν π.χ οι 50 πανε να στερησουν τα δικαιωματα των 10.000 να ταξιδεψουν ελευθερα εκει που θελουν...οταν καποιοι κλεινουν τους δρομους και δεν αφηνουν ουτε τα ασθενοφορα με ετοιμοθανατους να περασουν απο τα μπλοκα..εκει το κρατος δεν εχει αλλη λυση...ή προστατεύει την δημοκρατία ,τους νόμους και το δίκιο της πλειοψηφίας ή γινόματσε όλοι όμηροι των μειοψηφιών...με συγχωρείς αλλα εγω διαλέγω το πρωτο...
'Ελα ρε χέρι-χέρι Και αυτή την προπαγάνδα ότι δεν αφήνουν ετοιμοθάνατους σε ασθενοφόρα να περάσουν, αλλού..Καταστολή χρειάζεται η κυβέρνηση για τα αντιλαϊκά της μέτρα και τς φασιστικές μεθόδους επιβολής που επιχειρεί.-
εχεις τις αποψεις σου και εχω τις δικες μου...ναι η αποψη μου ειναι η καταστολη ως τελευταια λυση απεναντι στις προκλησεις..οταν π.χ οι 50 πανε να στερησουν τα δικαιωματα των 10.000 να ταξιδεψουν ελευθερα εκει που θελουν...οταν καποιοι κλεινουν τους δρομους και δεν αφηνουν ουτε τα ασθενοφορα με ετοιμοθανατους να περασουν απο τα μπλοκα..εκει το κρατος δεν εχει αλλη λυση...ή προστατεύει την δημοκρατία ,τους νόμους και το δίκιο της πλειοψηφίας ή γινόματσε όλοι όμηροι των μειοψηφιών...με συγχωρείς αλλα εγω διαλέγω το πρωτο...
Να συμφωνησω οτι πολλα μετρα ειναι αδικα και σκληρα. Απο την αλλη την βλεπω στην χθεσινη απεργια καμια 10000-20000 στους δρομους ενω τα μετρα θιγουν εκατομυρια. Στους εκπαιδευτικους 100 ατομα μεσο ορο στις κινητοποιησεις ενω θιγονται χιλιαδες (ετσι λενε τελικα) ενω καποιοι προσπαθουν να μας πεισουν για το αντιθετο εδω μεσα. Προσωπικα πιστευω οτι ο κοσμος εχει αποδεχτει τις θυσιες προ του φοβου της τελικης χρεωκοπιας και του επακολουθου κοινωνικου κανιβαλισμου. Αλλιως δεν μπορω να το εξηγησω.
Προσωπικα πιστευω οτι ο κοσμος εχει αποδεχτει τις θυσιες προ του φοβου της τελικης χρεωκοπιας και του επακολουθου κοινωνικου κανιβαλισμου.