0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
TEM δεν χάσαμε μόνο,χαθήκαμε κι εμείς στο δρόμο των μορίων....Με κόστος ψυχολογικό...Και κουράστηκα σε όσους με ρωτούν" που θα είσαι του χρόνου;;",να απαντώ "δεν ξέρω ακόμα,τέλη Αυγούστου θα μάθουμε"....και τώρα πιά χωρίς προοπτική διορισμού.......Αλλά εκεί ποντάρουν,να κουραστούμε και να τα παρατήσουμε,όσο λιγότεροι τόσο καλύτερα.Δεν θα τους περάσει,θα διοριστούμε ακόμα και με μασέλα και γυαλιά πρεσβυωπίας!!
Τι μου το χαλάς τώρα; Ποιός είναι αυτος ο Ερμής; Έχει συγγένεια με την Άννα;
Παράθεση από: panos2 στις Ιουλίου 16, 2010, 12:32:02 amΤι μου το χαλάς τώρα; Ποιός είναι αυτος ο Ερμής; Έχει συγγένεια με την Άννα;Tώρα μου θύμισες το Ζήκο στο μπακαλόγατο...."Ποιός είναι αυτός ο ΙΚΑΣ;;;;;"
Ποιος θα ξεσηκωθεί ρε παιδιά? Όλοι κυνηγάμε τα καρότα που μας πασάρουν!Εδώ υπάρχουν σχολεία,όπου δεν υπήρξε ούτε ένας ωρομίσθιος ή αναπληρωτής που να έκανε απεργία!
παλι με τις νηπιαγωγινες τα βαλες ? εγω παλι ξερω συναδελφισσες ΠΕ60 που ειχαν ερθει σε διαδηλωσεις και πορειες.Ασε που γενικοτερα μιλωντας ειναι γαμω τα ατομα....φιλολογους ειπες ? ....ασε, δε βγαζω ακρη....
http://taxalia.blogspot.com/2010/07/blog-post_7321.htmlΠλήρης απογοήτευση στους ΈλληνεςΤην πλήρη απογοήτευση των Ελλήνων αποτυπώνει δημοσκόπηση της εταιρείας VPRC που διενεργήθηκε για λογαριασμό της ερφημερίδας “Αξία”. Ποσοστό που φτάνει το 63% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι τα πράγματα για τη Χώρα δεν πηγαίνουν προς τη σωστή κατεύθυνση, ενώ ακόμα μεγαλύτερο ποσοστό, το 66%, πιστεύει ότι κανένα από τα δύο λεγόμενα “μεγάλα” κόμματα, ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ, δεν μπορούν να...αντιμετωπίσουν το πρόβλημα. Ένα ακόμα μεγάλο ποσοστό, το 65%, πιστεύει ότι τα πράγματα θα χειροτερεύσουν. Στην αποτύπωση της δυναμικής των κομμάτων, η διαφορά ΠΑΣΟΚ – Ν.Δ έχει μειωθεί στις 6 ποσοστιαίες μονάδες, άξιο επισήμανσης όμως είναι το ποσοστό που συγκεντρώνει το ΚΚΕ και φτάνει το 12,5%(newsblog.gr)στις 9:50:00 π.μ.1 σχόλια:socrates είπε... Εάν ο πρασινοφρουρός και πρώην δεξιός Αντώνης Πίκουλας έχει δημοσκόπηση στην εφημερίδα ΑΞΙΑ που λέει ότι έχει μειωθεί η διαφορά μεταξύ πασόκ-νέας δημοκρατίας αυτό σημαίνει ότι ο Παπανδρέου έχει καταρρεύσει! Έσπειρε ανέμους θερίζει θύελλες ο ανεύθυνος παραμυθάς. "Λεφτά υπάρχουν" αλλά μόνο για τους κολλητούς του σαν το Σάλλα, το Μπόμπολα, το Δασκαλόπουλο, τον Ψυχάρη και τους διάφορους αφισσοκολλητές που στριμώχνονται για μια καρέκλα στα υπουργεία. Στο λαό μένει μόνο η πείνα και το "δώσε". Ήλθε τώρα η ώρα να δεί την πίσω πλευρά του φεγγαριού! Κυρ Ιουλ 18, 10:00:00 πμ 2010