0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 01, 2010, 10:10:38 pmΠαράθεση από: paraxenos στις Σεπτεμβρίου 01, 2010, 10:03:41 pmποιά κανάλια βρε παιδιά;;…..των χασαποπουλων κλπων λαμογίων που βολέψανε το παιδί τους στο πρωθυπουργικό γραφείο…και επειδή τους πήραν χαμπάρι….εριξαν το βαρος στην σύμβουλο του ΓΑΠ που δήθεν την απέλυσαν ……λες και δεν γνώριζε το θέμα ο γιωργάκης. το ωραίο είναι ότι από αυτούς (ενημερωνόμαστε) καθημερινά γι'αυτο κι εγω σταματησα να ενημερωνομαι και ησυχασα! αμ δε….έχουν βρει καινούργιο σύστημα και εκεί που θα κοιμάσαι το βράδυ …..τσουπ θα ανοίγει η τβ…..και θα σου χαμογελούν
Παράθεση από: paraxenos στις Σεπτεμβρίου 01, 2010, 10:03:41 pmποιά κανάλια βρε παιδιά;;…..των χασαποπουλων κλπων λαμογίων που βολέψανε το παιδί τους στο πρωθυπουργικό γραφείο…και επειδή τους πήραν χαμπάρι….εριξαν το βαρος στην σύμβουλο του ΓΑΠ που δήθεν την απέλυσαν ……λες και δεν γνώριζε το θέμα ο γιωργάκης. το ωραίο είναι ότι από αυτούς (ενημερωνόμαστε) καθημερινά γι'αυτο κι εγω σταματησα να ενημερωνομαι και ησυχασα!
ποιά κανάλια βρε παιδιά;;…..των χασαποπουλων κλπων λαμογίων που βολέψανε το παιδί τους στο πρωθυπουργικό γραφείο…και επειδή τους πήραν χαμπάρι….εριξαν το βαρος στην σύμβουλο του ΓΑΠ που δήθεν την απέλυσαν ……λες και δεν γνώριζε το θέμα ο γιωργάκης. το ωραίο είναι ότι από αυτούς (ενημερωνόμαστε) καθημερινά
Κάτι άσχετο .Εκείνος ο Χασαπόπουλος ,ο δικηγόρος ,έχει καμιά σχέση με το δημοσιογράφο ή έχω νοσηρή φαντασία ;;;
Παράθεση από: rozy4 στις Σεπτεμβρίου 02, 2010, 12:07:05 am
Παράθεση από: paraxenos στις Σεπτεμβρίου 02, 2010, 12:16:15 amΠαράθεση από: rozy4 στις Σεπτεμβρίου 02, 2010, 12:07:05 am
οι γερμανοι ειναι φιλοι μας sie sind unser freude