0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: annadiamantop στις Σεπτεμβρίου 05, 2010, 06:58:12 pmΠαράθεση από: TEM στις Σεπτεμβρίου 05, 2010, 06:36:12 pmΜπουααααααααχαχαχαχαχαχαχannadiamantop λέει..........μπουααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαεσύ κυρία μου πολύ γελάς αλλά θα σου τα κόψω τα γελάκια, αν δεν το χω κάνει ήδηΠερισσότερο για ανατριχίλα μου μοιάζει αγαπημένη μας κυρία υπουργέ Αύριο που έχει ανασχηματισμό θα παραμείνετε στο υπουργείο Μη μας αφήσετε, σας παρακαλώώώώώ
Παράθεση από: TEM στις Σεπτεμβρίου 05, 2010, 06:36:12 pmΜπουααααααααχαχαχαχαχαχαχannadiamantop λέει..........μπουααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαεσύ κυρία μου πολύ γελάς αλλά θα σου τα κόψω τα γελάκια, αν δεν το χω κάνει ήδη
Μπουααααααααχαχαχαχαχαχαχannadiamantop λέει..........μπουααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα
Παράθεση από: p.stelios στις Σεπτεμβρίου 05, 2010, 07:01:18 pmΠαράθεση από: annadiamantop στις Σεπτεμβρίου 05, 2010, 06:58:12 pmΠαράθεση από: TEM στις Σεπτεμβρίου 05, 2010, 06:36:12 pmΜπουααααααααχαχαχαχαχαχαχannadiamantop λέει..........μπουααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαεσύ κυρία μου πολύ γελάς αλλά θα σου τα κόψω τα γελάκια, αν δεν το χω κάνει ήδηΠερισσότερο για ανατριχίλα μου μοιάζει αγαπημένη μας κυρία υπουργέ Αύριο που έχει ανασχηματισμό θα παραμείνετε στο υπουργείο Μη μας αφήσετε, σας παρακαλώώώώώOXIIIIIIII Και τι θα απογίνουμε αν μας αφήσει;;;
Παράθεση από: p.stelios στις Σεπτεμβρίου 05, 2010, 07:01:18 pmΠαράθεση από: annadiamantop στις Σεπτεμβρίου 05, 2010, 06:58:12 pmΠαράθεση από: TEM στις Σεπτεμβρίου 05, 2010, 06:36:12 pmΜπουααααααααχαχαχαχαχαχαχannadiamantop λέει..........μπουααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαεσύ κυρία μου πολύ γελάς αλλά θα σου τα κόψω τα γελάκια, αν δεν το χω κάνει ήδηΠερισσότερο για ανατριχίλα μου μοιάζει αγαπημένη μας κυρία υπουργέ Αύριο που έχει ανασχηματισμό θα παραμείνετε στο υπουργείο Μη μας αφήσετε, σας παρακαλώώώώώδεν το κουνάω από δω για χρόνια
αμα ξεβρακωθουμε κι εμεις και παμε προς το υπουργειο θα βγει τιποτα?
Παράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 05, 2010, 09:35:31 pmαμα ξεβρακωθουμε κι εμεις και παμε προς το υπουργειο θα βγει τιποτα?εκτός από το εσώρουχό σου τίποτε άλλο, άντε στρωθείτε στο διάβασμα γιατί όλο στη λούφα εχετε το μυαλό σας