0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ρε παιδιά έχετε δει τι τιμές έχουν τα βρακιά? 25 ευρώ και είναι προπέρσινο μοντέλο σε προσφορά! Ούτε βρακί δε μπορούμε να πάρουμε!Από τη λαική μόνο σε ντουζίνες γιατί είναι και μιας χρήσης!
Παράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 05, 2010, 10:22:25 pmΠαράθεση από: annadiamantop στις Σεπτεμβρίου 05, 2010, 09:59:22 pmυπερβολές και φτηνοί λαϊκισμοίυπερβολες? καθολου καλη μου...ελα να σου δειξω τα συρταρια μου και θα δεις οτι δεν υπαρχει τιποτα μεσα!ελα τωρα και συ καλη μου!Πες οτι σου αρεσει!(αλλα τσιμουδια,για ενα image ζουμε,μην πεις οτι δεν εχεις να πας στο γιατρο,οτι δεν εχεις να βαψεις τα ασπρισμενα σου μαλλια,μην πεις οτι δεν εχεις για το ενοικιο,για σινεμα! βιβλια!και στο κατω-κατω ,παρολα αυτα τα μαλλια μου ειναι καλυτερα απο της Μεγαλειοτατης)σσσσσσσσσσσ
Παράθεση από: annadiamantop στις Σεπτεμβρίου 05, 2010, 09:59:22 pmυπερβολές και φτηνοί λαϊκισμοίυπερβολες? καθολου καλη μου...ελα να σου δειξω τα συρταρια μου και θα δεις οτι δεν υπαρχει τιποτα μεσα!
υπερβολές και φτηνοί λαϊκισμοί
Παράθεση από: mariael στις Σεπτεμβρίου 05, 2010, 10:30:01 pmΠαράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 05, 2010, 10:22:25 pmΠαράθεση από: annadiamantop στις Σεπτεμβρίου 05, 2010, 09:59:22 pmυπερβολές και φτηνοί λαϊκισμοίυπερβολες? καθολου καλη μου...ελα να σου δειξω τα συρταρια μου και θα δεις οτι δεν υπαρχει τιποτα μεσα!ελα τωρα και συ καλη μου!Πες οτι σου αρεσει!(αλλα τσιμουδια,για ενα image ζουμε,μην πεις οτι δεν εχεις να πας στο γιατρο,οτι δεν εχεις να βαψεις τα ασπρισμενα σου μαλλια,μην πεις οτι δεν εχεις για το ενοικιο,για σινεμα! βιβλια!και στο κατω-κατω ,παρολα αυτα τα μαλλια μου ειναι καλυτερα απο της Μεγαλειοτατης)σσσσσσσσσσσκοιταξε το να τριγυρνας χωρις βρακι ειναι αλλη αισθηση...η απολυτη ελευθερια...ενταξει, ομολογω...μ'αρεσει πολυ!
Παράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 05, 2010, 10:32:14 pmΠαράθεση από: mariael στις Σεπτεμβρίου 05, 2010, 10:30:01 pmΠαράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 05, 2010, 10:22:25 pmΠαράθεση από: annadiamantop στις Σεπτεμβρίου 05, 2010, 09:59:22 pmυπερβολές και φτηνοί λαϊκισμοίυπερβολες? καθολου καλη μου...ελα να σου δειξω τα συρταρια μου και θα δεις οτι δεν υπαρχει τιποτα μεσα!ελα τωρα και συ καλη μου!Πες οτι σου αρεσει!(αλλα τσιμουδια,για ενα image ζουμε,μην πεις οτι δεν εχεις να πας στο γιατρο,οτι δεν εχεις να βαψεις τα ασπρισμενα σου μαλλια,μην πεις οτι δεν εχεις για το ενοικιο,για σινεμα! βιβλια!και στο κατω-κατω ,παρολα αυτα τα μαλλια μου ειναι καλυτερα απο της Μεγαλειοτατης)σσσσσσσσσσσκοιταξε το να τριγυρνας χωρις βρακι ειναι αλλη αισθηση...η απολυτη ελευθερια...ενταξει, ομολογω...μ'αρεσει πολυ!...ααα...κοριτσια...σας παρακαλω θερμα...θ αναγκαστω να ζητησω τη συνδρομη των στελεχων του ιστοτοπου για να σας επαναφερουν στην ταξη...σεβαστειτε την ...καποια ηλικια μας....
Παράθεση από: ngdek στις Σεπτεμβρίου 05, 2010, 10:15:05 pmαν εσύ είσαι η anna diamantop εγώ είμαι η efi christofilopαν δεν κοψετε τις λαλακιες, εγω ειμαι ο iordan hasapop και θα σας κοψω τον pop... !!!
αν εσύ είσαι η anna diamantop εγώ είμαι η efi christofilop
α πα πα ξετσίπωτες ξεδιάντροπες, θέλετε να μπείτε και σε τάξη
καλοπερνάτε, όλο γελάκια και πλακίτσες στα forum,για ξεκινήστε το διάβασμα, έρχεται ασεπ τεμπέληδες
Παράθεση από: annadiamantop στις Σεπτεμβρίου 05, 2010, 10:38:58 pmα πα πα ξετσίπωτες ξεδιάντροπες, θέλετε να μπείτε και σε τάξηΑντί να γυρνάς στο νετ και στα κανάλια δεν πας από το γραφείο να δεις τι θα κάνεις με τα σχολεία?Λέω εγώ τώρα....Ρε παιδιά,γιατί αυτή μου θυμίζει την Υπερμαχία?