0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: fotini18 στις Σεπτεμβρίου 06, 2010, 04:25:08 pmΛες να έχεις δίκιο giota; Γι' αυτό η κόρη μου είναι το άλας της ζωής μου;αλας , ξεαλας... μολογα οτι εκανες και συ σπαγγατο και κατακορυφο την κρισιμη ωρα !!!!!
Λες να έχεις δίκιο giota; Γι' αυτό η κόρη μου είναι το άλας της ζωής μου;
μηηηηηηηηηηηηηηηηη...το σπαγγατο απαγορευεται!
Παράθεση από: kozzi1 στις Σεπτεμβρίου 06, 2010, 04:33:30 pmΠαράθεση από: fotini18 στις Σεπτεμβρίου 06, 2010, 04:25:08 pmΛες να έχεις δίκιο giota; Γι' αυτό η κόρη μου είναι το άλας της ζωής μου;αλας , ξεαλας... μολογα οτι εκανες και συ σπαγγατο και κατακορυφο την κρισιμη ωρα !!!!!E...ναι! Το παραδέχομαι! Κι άλλα πολλά αλλά δεν μπορώ να σου πω...θα trollarw!!!
κι επειδη την κορη καποιοι απο μας την εχουμε κανει, δε μας λεει οποιος ξερει πως θα κανουμε και το γιο?
εγώ θυμάμαι πάντως για το γιο ότι έτρωγα πολύ καρπούζι... ήταν και καλοκαίρι...ας μην ελαχιστοποιούμε τα βασικά όμως...
Παράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 06, 2010, 04:49:20 pmκι επειδη την κορη καποιοι απο μας την εχουμε κανει, δε μας λεει οποιος ξερει πως θα κανουμε και το γιο?χμμ..να υποθεσω με τον αντιστροφο τροπο ?? καθολου φασολια...μαλακο τυρακι ...κι ελαχιστο σεξ !
Παράθεση από: kozzi1 στις Σεπτεμβρίου 06, 2010, 04:57:27 pmΠαράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 06, 2010, 04:49:20 pmκι επειδη την κορη καποιοι απο μας την εχουμε κανει, δε μας λεει οποιος ξερει πως θα κανουμε και το γιο?χμμ..να υποθεσω με τον αντιστροφο τροπο ?? καθολου φασολια...μαλακο τυρακι ...κι ελαχιστο σεξ ! Mπα...Με τέτοια συνταγή σαν τον Εθνικό Σταρ θα βγει το παιδί!
ημουν ετοιμη να πω πως το ολο θεμα εχει παρει την τροπη hot κουβεντουλας...αν δεν υπηρχε τοοσο φασολι στην υποθεση..........
ρε παιδιά έχω λυθεί στα γέλια... σιδερώνω ταυτόχρονα... κάηκα στο τέλος από το σίδερο με το γέλιο που έχω ρίξει...