0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
[b]ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ (ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ, ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ: [/b] Ύστερα από τις "ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΝΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ", ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ "ΛΑΛΗΣΑΝ" ΜΕΤΑ ΑΠΌ 780 ΣΕΛΙΔΕΣ!!! ΕΧΟΥΝ ΠΙΑ ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ!!! Η ΑΝΝΟΥΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ! Μετά απ' αυτό το θέμα, θα εισάγει και ψυχολογικά-ψυχιατρικά τεστ στο ασεπ!!!
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Σεπτεμβρίου 06, 2010, 05:05:40 pmΠαράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 06, 2010, 04:49:20 pmκι επειδη την κορη καποιοι απο μας την εχουμε κανει, δε μας λεει οποιος ξερει πως θα κανουμε και το γιο?χμ...λοιπον πολλα φρουτα κιλα για την ακριβεια και πολλες σαλατες και μπολικο αλατι...βγαινει παιδαρος οχι αστεια... οχι μονο καρπουζι ε? που να τρεχει να βρει ο καημενος καρπουζι μεσα στο χειμωνα!
Παράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 06, 2010, 04:49:20 pmκι επειδη την κορη καποιοι απο μας την εχουμε κανει, δε μας λεει οποιος ξερει πως θα κανουμε και το γιο?χμ...λοιπον πολλα φρουτα κιλα για την ακριβεια και πολλες σαλατες και μπολικο αλατι...βγαινει παιδαρος οχι αστεια...
κι επειδη την κορη καποιοι απο μας την εχουμε κανει, δε μας λεει οποιος ξερει πως θα κανουμε και το γιο?
Κάτι τέτοια βλέπει η Υπερμαχία και...
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Σεπτεμβρίου 06, 2010, 05:11:45 pmΠαράθεση από: ΠΕ01 στις Σεπτεμβρίου 06, 2010, 05:07:26 pmρε παιδιά έχω λυθεί στα γέλια... σιδερώνω ταυτόχρονα... κάηκα στο τέλος από το σίδερο με το γέλιο που έχω ρίξει...μια και το εχεις βαλει να σου στειλω και τα δικα μου ενα πλυντηριο ειναι...εεεε καλη μου συναδελφε;;;; να σου στειλω και τα δικα μου γιατι εχω μια δουλεια να κανω και δεν προλαβαινω?
Παράθεση από: ΠΕ01 στις Σεπτεμβρίου 06, 2010, 05:07:26 pmρε παιδιά έχω λυθεί στα γέλια... σιδερώνω ταυτόχρονα... κάηκα στο τέλος από το σίδερο με το γέλιο που έχω ρίξει...μια και το εχεις βαλει να σου στειλω και τα δικα μου ενα πλυντηριο ειναι...εεεε καλη μου συναδελφε;;;;
ρε παιδιά έχω λυθεί στα γέλια... σιδερώνω ταυτόχρονα... κάηκα στο τέλος από το σίδερο με το γέλιο που έχω ρίξει...
Παράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 06, 2010, 05:15:19 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Σεπτεμβρίου 06, 2010, 05:11:45 pmΠαράθεση από: ΠΕ01 στις Σεπτεμβρίου 06, 2010, 05:07:26 pmρε παιδιά έχω λυθεί στα γέλια... σιδερώνω ταυτόχρονα... κάηκα στο τέλος από το σίδερο με το γέλιο που έχω ρίξει...μια και το εχεις βαλει να σου στειλω και τα δικα μου ενα πλυντηριο ειναι...εεεε καλη μου συναδελφε;;;; να σου στειλω και τα δικα μου γιατι εχω μια δουλεια να κανω και δεν προλαβαινω? mhpvw telika na to skefteiw epaggelmatika;; βλεπω οτι εχει πολυ...ψωμι η υποθεση.. αριστε μας διωχνεις;;;;;;;;;;;τι καρπουζι ...η συνυφαδα μου οταν ηταν εγκυος ζητησε αργα το βραδι μουσακα και ο κουνιαδος μου επειδη δεν βρηκε της εφερε γαρδουμπα... ;Dκαι οταν εκεινη ειπε μα εγω μουσακα ηθελα της ειπε "και εγω αλλα αφου δεν βρηκα πηρα αυτο φατο το τωρα και βλεπουμε αυριο..
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Σεπτεμβρίου 06, 2010, 05:23:52 pmΠαράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 06, 2010, 05:15:19 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Σεπτεμβρίου 06, 2010, 05:11:45 pmΠαράθεση από: ΠΕ01 στις Σεπτεμβρίου 06, 2010, 05:07:26 pmρε παιδιά έχω λυθεί στα γέλια... σιδερώνω ταυτόχρονα... κάηκα στο τέλος από το σίδερο με το γέλιο που έχω ρίξει...μια και το εχεις βαλει να σου στειλω και τα δικα μου ενα πλυντηριο ειναι...εεεε καλη μου συναδελφε;;;; να σου στειλω και τα δικα μου γιατι εχω μια δουλεια να κανω και δεν προλαβαινω? mhpvw telika na to skefteiw epaggelmatika;; βλεπω οτι εχει πολυ...ψωμι η υποθεση.. αριστε μας διωχνεις;;;;;;;;;;;τι καρπουζι ...η συνυφαδα μου οταν ηταν εγκυος ζητησε αργα το βραδι μουσακα και ο κουνιαδος μου επειδη δεν βρηκε της εφερε γαρδουμπα... ;Dκαι οταν εκεινη ειπε μα εγω μουσακα ηθελα της ειπε "και εγω αλλα αφου δεν βρηκα πηρα αυτο φατο το τωρα και βλεπουμε αυριο.. κι εγω μια μπουγατσα ζητησα στις 2 τα ξημερωματα και μου ειπε να παω να παρω μονη μου!
Giota, κρύβε λόγια. το θέμα από "Δηλώσεις Διαμαντοπούλου" θα μετονομαστεί σε " Ιστορίες πονεμένων γυναικών και γουρουνιών-ανδρών"!