0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: niovi2908 στις Νοεμβρίου 13, 2009, 10:51:37 pmΆφησα τη δουλεία μου στο φροντηστήριο και έφυγα για 10 ώρες πδσ...και φυσικά και ΔΕ με καλέσανε λόγω βύσματος...Τα παράτησα όλα για να πάω σε νησί...το οποίο είναι δυσπροσιτο...Δε λέω το δέλεαρ για να το κάνω αυτό ήταν τα μόρια....τι άλλο τα λευτα;;;τα οποία δε ξέρω καν αν θα τα πάρω΄;;;Δεν είμαι επιτυχόυσα ασεπ...είναι αυτο κρητήριο μοναδικό για να μη πάρω τα μόρια μου΄;;;;και αν εινάι να μη παρώ μόρια τότε για πιοι λόγο ξενυτέυτικα΄;;;;Αφου δεν ειχες ΑΣΕΠ, πώς σε καλεσανε?Τα μορια σου βεβαιως να τα παρεις, αλλά για να διοριστεις να δωσεις πρωτα ΑΣΕΠ.
Άφησα τη δουλεία μου στο φροντηστήριο και έφυγα για 10 ώρες πδσ...και φυσικά και ΔΕ με καλέσανε λόγω βύσματος...Τα παράτησα όλα για να πάω σε νησί...το οποίο είναι δυσπροσιτο...Δε λέω το δέλεαρ για να το κάνω αυτό ήταν τα μόρια....τι άλλο τα λευτα;;;τα οποία δε ξέρω καν αν θα τα πάρω΄;;;Δεν είμαι επιτυχόυσα ασεπ...είναι αυτο κρητήριο μοναδικό για να μη πάρω τα μόρια μου΄;;;;και αν εινάι να μη παρώ μόρια τότε για πιοι λόγο ξενυτέυτικα΄;;;;
όχι jak 13, δεν αναφέρομαι σε εσένα, τουλάχιστον όχι σε όλο το κείμενο.Σε εσένα απαντώ και διευκρινίζω στο κομμάτι ότι δεν ξέρουν τίποτα. Συγγνώμη αν φάνηκε ότι απευθύνομαι σε σένα, όσο για το μέγεθος της γραμματοσειράς, απαγορεύεται;
ρε παιδια θα μετρανε οι προηγουμενοι ασεπ τελικα ναι ή οχι?
Παράθεση από: rozy4 στις Νοεμβρίου 14, 2009, 09:38:27 amΠαράθεση από: jak13 στις Νοεμβρίου 14, 2009, 01:15:39 amΠαράθεση από: aeee στις Νοεμβρίου 14, 2009, 12:34:21 amΠαράθεση από: jak13 στις Νοεμβρίου 13, 2009, 10:58:57 pmΑφού δεν ξέρουν τίποτα, γιατί τότε βγαίνουν με τα πιο επίσημα χείλη και αναστατώνουν τόσο κόσμο?Μαλλον για να σφυγομετρήσουν τις αντιδράσεις μας;;;;Κι εγώ αυτό πιστεύω. Χρειαζόταν όμως να προκαλέσουν τόση αναστάτωση;Οι εξαγγελίες της υπουργού περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ για την εκπαίδευση. Δεν είναι ούτε καν καινούργιες, υπήρχαν και στις προηγούμενες εκλογές. Τα ίδια έλεγαν και προεκλογικά αλλά με πιο εύηχες φράσεις και χωρίς να φτάνουν στο δια ταύτα.Κάθε κυβέρνηση προχωρά τον πρώτο χρόνο στό "βαρύ" νομοθετικό έργο και τα επόμενα χρόνια σε ρυθμίσεις παροχών ώστε να "απαλύνει" τις επιπτώσεις του προηγούμενου έργου της.Φυσικά οι αντιδράσεις θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό το τι τελικά θα ψηφιστεί και θα γίνει νόμος του κράτους.Αυτές τις ημέρες γίνονται συνελεύσεις των ΕΛΜΕ, των αδιόριστων εκπαιδευτικών και του συντονιστικού ωρομισθίων. Η παρουσία μας και η τοποθέτησή μας στις συνελεύσεις αυτές είναι πολύ σημαντική, όπως και στις κινητοποιήσεις που θα αποφασιστούν γιατί είναι βέβαιο ότι πλήττεται για άλλη μια φορά ο δημόσιος και κοινωνικός χαρακτήρας της εκπαίδευσης.Το να βγάζουμε τον καϋμό μας στο πληκτρολόγιο μόνο ως ψυχοθεραπεία μπορεί να θεωρηθεί αποτελεσματικό. Αγαπητή μου Ρόζυ, αν το γράφεις για μένα, σε διαβεβαιώ ότι δεν έχω κανένα καημό. (Δεν ξέρω βέβαια αν αυτό φαίνεται από το μέγεθος της γραμματοσειράς. )Εγώ απλά έκανα κάποιες διαπιστώσεις. Η αναστάτωση βέβαια που δημιουργήθηκε δείχνει ότι ο κόσμος δεν τις ήξερε, αν πράγματι υπήρχαν.Τώρα με το να λες ότι ήταν γνωστές οι προθέσεις τους, θέλεις να πεις ότι δεν φταίνε αυτοί που τις εξαγγέλλουν και θα τις εφαρμόσουν, αλλά αυτοί που τους ψήφισαν?
Παράθεση από: jak13 στις Νοεμβρίου 14, 2009, 01:15:39 amΠαράθεση από: aeee στις Νοεμβρίου 14, 2009, 12:34:21 amΠαράθεση από: jak13 στις Νοεμβρίου 13, 2009, 10:58:57 pmΑφού δεν ξέρουν τίποτα, γιατί τότε βγαίνουν με τα πιο επίσημα χείλη και αναστατώνουν τόσο κόσμο?Μαλλον για να σφυγομετρήσουν τις αντιδράσεις μας;;;;Κι εγώ αυτό πιστεύω. Χρειαζόταν όμως να προκαλέσουν τόση αναστάτωση;Οι εξαγγελίες της υπουργού περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ για την εκπαίδευση. Δεν είναι ούτε καν καινούργιες, υπήρχαν και στις προηγούμενες εκλογές. Τα ίδια έλεγαν και προεκλογικά αλλά με πιο εύηχες φράσεις και χωρίς να φτάνουν στο δια ταύτα.Κάθε κυβέρνηση προχωρά τον πρώτο χρόνο στό "βαρύ" νομοθετικό έργο και τα επόμενα χρόνια σε ρυθμίσεις παροχών ώστε να "απαλύνει" τις επιπτώσεις του προηγούμενου έργου της.Φυσικά οι αντιδράσεις θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό το τι τελικά θα ψηφιστεί και θα γίνει νόμος του κράτους.Αυτές τις ημέρες γίνονται συνελεύσεις των ΕΛΜΕ, των αδιόριστων εκπαιδευτικών και του συντονιστικού ωρομισθίων. Η παρουσία μας και η τοποθέτησή μας στις συνελεύσεις αυτές είναι πολύ σημαντική, όπως και στις κινητοποιήσεις που θα αποφασιστούν γιατί είναι βέβαιο ότι πλήττεται για άλλη μια φορά ο δημόσιος και κοινωνικός χαρακτήρας της εκπαίδευσης.Το να βγάζουμε τον καϋμό μας στο πληκτρολόγιο μόνο ως ψυχοθεραπεία μπορεί να θεωρηθεί αποτελεσματικό.
Παράθεση από: aeee στις Νοεμβρίου 14, 2009, 12:34:21 amΠαράθεση από: jak13 στις Νοεμβρίου 13, 2009, 10:58:57 pmΑφού δεν ξέρουν τίποτα, γιατί τότε βγαίνουν με τα πιο επίσημα χείλη και αναστατώνουν τόσο κόσμο?Μαλλον για να σφυγομετρήσουν τις αντιδράσεις μας;;;;Κι εγώ αυτό πιστεύω. Χρειαζόταν όμως να προκαλέσουν τόση αναστάτωση;
Παράθεση από: jak13 στις Νοεμβρίου 13, 2009, 10:58:57 pmΑφού δεν ξέρουν τίποτα, γιατί τότε βγαίνουν με τα πιο επίσημα χείλη και αναστατώνουν τόσο κόσμο?Μαλλον για να σφυγομετρήσουν τις αντιδράσεις μας;;;;
Αφού δεν ξέρουν τίποτα, γιατί τότε βγαίνουν με τα πιο επίσημα χείλη και αναστατώνουν τόσο κόσμο?
βρε παιδιά μήπως τελικά η Αννα θα διώξει μόνο τους οαεδίτες από τους πίνακες με αυτή τη διάταξη που ετοιμάζει και αναγνωρίσει όλες τις μέχρι τώρα επιτυχίες του ασεπ σε αυτούς που τις είχαν ? και βέβαια όποιος έχει και προυπηρεσία του αναγνωρίζεται μεν αλλά λιγότερο απο την επιτυχία του ασεπ?
Γιατί να μην την καλέσουν;Είναι προϋπόθεση η επιτυχία στο ΑΣΕΠ για την πρόσληψη στην ΠΔΣ φέτος;
Παράθεση από: utenar στις Νοεμβρίου 14, 2009, 10:02:12 amΠαράθεση από: niovi2908 στις Νοεμβρίου 13, 2009, 10:51:37 pmΆφησα τη δουλεία μου στο φροντηστήριο και έφυγα για 10 ώρες πδσ...και φυσικά και ΔΕ με καλέσανε λόγω βύσματος...Τα παράτησα όλα για να πάω σε νησί...το οποίο είναι δυσπροσιτο...Δε λέω το δέλεαρ για να το κάνω αυτό ήταν τα μόρια....τι άλλο τα λευτα;;;τα οποία δε ξέρω καν αν θα τα πάρω΄;;;Δεν είμαι επιτυχόυσα ασεπ...είναι αυτο κρητήριο μοναδικό για να μη πάρω τα μόρια μου΄;;;;και αν εινάι να μη παρώ μόρια τότε για πιοι λόγο ξενυτέυτικα΄;;;;Αφου δεν ειχες ΑΣΕΠ, πώς σε καλεσανε?Τα μορια σου βεβαιως να τα παρεις, αλλά για να διοριστεις να δωσεις πρωτα ΑΣΕΠ.Γιατί να μην την καλέσουν;Είναι προϋπόθεση η επιτυχία στο ΑΣΕΠ για την πρόσληψη στην ΠΔΣ φέτος;
Απλά με καλλέσαν επειδή ήταν η σειρά μου στο πίνακα της πδς...Αυτό και τίποτα αλλό!Ίσως να ήμουνα τυχερή που μου δώσανε δέκα ώρες....
οταν ψηφιζεις ,δεν θα πρεπει να ξερεις και τι ακριβως ψηφιζεις???αν λοιπον δεν φταινε οσοι τους εδωσαν το δικαιωμα με την ψηφο τους να μας κανουν τη ζωη μπαχαλο,ποιος φταιει?