*

Αποστολέας Θέμα: Παραίτηση όλων των αναπληρωτών και με ορό μισθίων τώρα!  (Αναγνώστηκε 41205 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
Απ: Παραίτηση όλων των αναπληρωτών και ορομισθίων τώρα!
« Απάντηση #70 στις: Νοεμβρίου 14, 2009, 06:21:27 pm »

Όχι, δεν είπα ότι απαγορεύεται το μεγαλύτερο μέγεθος της γραμματοσειράς.
Την ανάφερα χάριν αστεϊσμού. ;)

Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Νοεμβρίου 14, 2009, 06:24:31 pm »
Άφησα τη δουλεία μου στο φροντηστήριο και έφυγα για 10  ώρες πδσ...
και φυσικά και ΔΕ με καλέσανε λόγω βύσματος...
Τα παράτησα όλα για να πάω σε νησί...το οποίο είναι δυσπροσιτο...Δε λέω το δέλεαρ για να το κάνω αυτό ήταν τα μόρια....τι άλλο   τα λευτα;;;τα οποία δε ξέρω καν αν θα τα πάρω΄;;;Δεν είμαι επιτυχόυσα ασεπ...είναι αυτο κρητήριο μοναδικό για να μη πάρω τα μόρια μου΄;;;;και αν εινάι να μη παρώ μόρια τότε για πιοι λόγο ξενυτέυτικα΄;;;;

Αφου δεν ειχες ΑΣΕΠ, πώς σε καλεσανε?

Τα μορια σου βεβαιως να τα παρεις, αλλά για να διοριστεις να δωσεις πρωτα ΑΣΕΠ.

Γιατί να μην την καλέσουν;
Είναι προϋπόθεση η επιτυχία στο ΑΣΕΠ για την πρόσληψη στην ΠΔΣ φέτος;

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος aeee

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Νοεμβρίου 14, 2009, 06:27:52 pm »
όχι jak 13, δεν αναφέρομαι σε εσένα, τουλάχιστον όχι σε όλο το κείμενο.
Σε εσένα απαντώ και διευκρινίζω στο κομμάτι ότι δεν ξέρουν τίποτα.
Συγγνώμη αν φάνηκε ότι απευθύνομαι σε σένα, όσο για το μέγεθος της γραμματοσειράς, απαγορεύεται; ;)

Μήπως αναφέρεστε σε μένα ???

Αποσυνδεδεμένος ankas

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Νοεμβρίου 14, 2009, 06:31:14 pm »
ρε παιδια θα  μετρανε οι προηγουμενοι ασεπ τελικα ναι ή οχι?

Θέλω να πιστεύω ότι θα μετράνε,γιατί πρέπει να μετράνε!Όσοι έχουν δώσει και έχουν πετύχει 1,2 και 3 φορές πρέπει να έχουν μία αναγνώριση!Κανείς δεν ξέρει τι θα ισχύσει όμως.Ελπίζω στην πρόσθετη από του χρόνου να βάλει αυτό το κριτήριο τουλάχιστον!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος bk

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Νοεμβρίου 14, 2009, 06:38:21 pm »
Αφού δεν ξέρουν τίποτα, γιατί τότε βγαίνουν με τα πιο επίσημα χείλη και αναστατώνουν τόσο κόσμο?
Μαλλον για να σφυγομετρήσουν τις αντιδράσεις μας;;;;
Κι εγώ αυτό πιστεύω. Χρειαζόταν όμως να προκαλέσουν τόση αναστάτωση;
Οι εξαγγελίες της υπουργού περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ για την εκπαίδευση. Δεν είναι ούτε καν καινούργιες, υπήρχαν και στις προηγούμενες εκλογές.
Τα ίδια έλεγαν και προεκλογικά αλλά με πιο εύηχες φράσεις και χωρίς να φτάνουν στο δια ταύτα.
Κάθε κυβέρνηση προχωρά τον πρώτο χρόνο στό "βαρύ" νομοθετικό έργο και τα επόμενα χρόνια σε ρυθμίσεις παροχών ώστε να "απαλύνει" τις επιπτώσεις του προηγούμενου έργου της.

Φυσικά οι αντιδράσεις θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό το τι τελικά θα ψηφιστεί και θα γίνει νόμος του κράτους.

Αυτές τις ημέρες γίνονται συνελεύσεις των ΕΛΜΕ, των αδιόριστων εκπαιδευτικών και του συντονιστικού ωρομισθίων. Η παρουσία μας και η τοποθέτησή μας στις συνελεύσεις αυτές είναι πολύ σημαντική, όπως και στις κινητοποιήσεις που θα αποφασιστούν γιατί είναι βέβαιο ότι πλήττεται για άλλη μια φορά ο δημόσιος και κοινωνικός χαρακτήρας της εκπαίδευσης.

Το να βγάζουμε τον καϋμό μας στο πληκτρολόγιο μόνο ως ψυχοθεραπεία μπορεί να θεωρηθεί αποτελεσματικό.

Αγαπητή μου Ρόζυ, αν το γράφεις για μένα, σε διαβεβαιώ ότι δεν έχω κανένα καημό. (Δεν ξέρω βέβαια αν αυτό φαίνεται από το μέγεθος της γραμματοσειράς. :P)
Εγώ απλά έκανα κάποιες διαπιστώσεις. Η αναστάτωση βέβαια που δημιουργήθηκε δείχνει ότι ο κόσμος δεν τις ήξερε, αν πράγματι υπήρχαν.
Τώρα με το να λες ότι ήταν γνωστές οι προθέσεις τους, θέλεις να πεις ότι δεν φταίνε αυτοί που τις εξαγγέλλουν και θα τις εφαρμόσουν, αλλά αυτοί που τους ψήφισαν?

οταν ψηφιζεις ,δεν θα πρεπει να ξερεις και τι ακριβως ψηφιζεις???αν λοιπον δεν φταινε οσοι τους εδωσαν το δικαιωμα με την ψηφο τους να μας κανουν τη ζωη μπαχαλο,ποιος φταιει????

Αποσυνδεδεμένος ΝΑΣΙΑ

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #75 στις: Νοεμβρίου 14, 2009, 07:43:06 pm »
βρε  παιδιά  μήπως τελικά  η  Αννα  θα  διώξει  μόνο  τους  οαεδίτες από  τους πίνακες  με  αυτή  τη διάταξη που  ετοιμάζει και  αναγνωρίσει  όλες  τις μέχρι  τώρα  επιτυχίες  του  ασεπ σε  αυτούς που  τις  είχαν ? και  βέβαια  όποιος  έχει  και  προυπηρεσία  του  αναγνωρίζεται μεν  αλλά  λιγότερο  απο  την  επιτυχία του  ασεπ?

Αποσυνδεδεμένος utenar

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Νοεμβρίου 14, 2009, 07:53:13 pm »
βρε  παιδιά  μήπως τελικά  η  Αννα  θα  διώξει  μόνο  τους  οαεδίτες από  τους πίνακες  με  αυτή  τη διάταξη που  ετοιμάζει και  αναγνωρίσει  όλες  τις μέχρι  τώρα  επιτυχίες  του  ασεπ σε  αυτούς που  τις  είχαν ? και  βέβαια  όποιος  έχει  και  προυπηρεσία  του  αναγνωρίζεται μεν  αλλά  λιγότερο  απο  την  επιτυχία του  ασεπ?

Οχι βεβαια, δεν εχουν νοημα οι ριζικες αλλαγες για μια χουφτα ανθρωπους. Κι οι ειδικοτητες που δεν εχουν κανενα ΟΑΕΔιτη, τι φταινε να υποστουν τις "ριζικες αλλαγες"?

Εχεις απολυτο δικιο, jak13, απο αλλη αιτία ειχα εκνευριστει και το εβγαλα στους αθωους!

Αποσυνδεδεμένος Dafni2

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Νοεμβρίου 14, 2009, 08:39:55 pm »

Εδώ λέμε ότι θα καταργηθεί η προυπηρεσία!! Ποιος θα έρθει για 8μηνη δουλειά στη Σάμο και στην κάθε Σάμο μόνο και μόνο να δουλέψει ήρεμα σε πραγματικό σχολείο;;;
[/quote]

Και μετά ας τολμήσει να γυρίσει στον ίδιο εργοδότη!!!!
[/quote]

Εγώ έχω κατλάβει ΜΙΑ ΧΑΡΑ! Οι ΔΕΚΑΔΕΣ χιλιάδες επιτυχόντες του ΑΣΕΠ που λιώνουν στα φροντιστίρια στην Αθήνας με χρι τις 11 η ώρα το βράδυ χωρίς ένσημα της προκοπής με 400  ευρω θα πάνε με 1100 και ευρώ στη Σάμο και στη Κρήτη ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ!!!Ειδικά οι πιο μικροί!!Και ειδικά αν η προσαύξηση του 0,5 για τον βαθμό πάντα που κάποιος γράφει στον ΑΣΕΠ διατηρηθεί!!8α σκεφτούν οτι 8α προσμετρι8εί στο βαθμό των εξετάσεων τουλάχιστον και ας μην διοριστούν από πίνακες έτσι κι αλλιώς αυτοί είναι έξω από πίνακες αναπληρωτών και μια χαρά τους βολεύει να καταργηθούν! Έχεις πάει σε κανένα φρονιτστηριο να ρωτήσεις φιλολογους, μαθηματικούς, η άλλους που είναι επιτυχόντες και κάνουν τους γραματείς σε γιατρούς και δικηγόρους???Έχεις ιδέα τι γίνεται στην Αθήνα, τι ζόρι περνάει ο κόσμος??Για ρώτα λίγο!!
Μια χαρά θα το ρισκάρουν να χάσουν το φροντίστήριο,σιγά 8α βρουν άλλο τον επόμενο χρόνο με 400 ευρω βεβαιως πάλι!!
8α ξενιτευτούν ελπίζοντας οτι 8α είναι ξανά επιτυχόντες στον επόμενο ΑΣΕΠ και 8α τους ξαναπάρουν αναπληρωτές μέχρι μια μέρα και με τη βοη8εια των προσαυξήσεων στο βαθμό των εξετάσεων να είναι στους διοριστέους!Στον ένα μήνα δουλειάς χωρίς άγχος 8α βγάλουν οτι βγάζουν σε 2μιση μήνες σκότωμα!Για ωρομίσθιος δεν 8α πάει κανείς γιατί ουσιαστικά ούτε λεφτά θα  βγάλουν ούτε ασφαλιστικά 8α είναι οκ αλλά για ανπληρωτές 8α γίνει χαμός. Ο αθηναίος με καταγωγή από τη Σάμο μια χαρά 8α πάει στη Σάμο, όπως και ο Μυτιληνιός που του πέφτει κοντά και οθεσσαλονικιος 8α πάει στο Κιλκις!

Τα πάντα είναι θέμα αγοράς και ζήτησης, όταν έχεις τόση προσφορά εκπαιδευτικών, είναι όλοι αναλώσιμοι δυστυχώς και τα 1100 σε φροντιστηρίο είναι όνειρο τρελό! Όσοι δεν έχουν παιδιά και σκυλιά μια χαρά 8α πάνε πιστέψτε με. They have nothing to lose με το χάλι που επικρατεί σήμερα.

Αποσυνδεδεμένος sec

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Νοεμβρίου 14, 2009, 08:54:16 pm »
Άφησα τη δουλεία μου στο φροντηστήριο και έφυγα για 10  ώρες πδσ...
και φυσικά και ΔΕ με καλέσανε λόγω βύσματος...
Τα παράτησα όλα για να πάω σε νησί...το οποίο είναι δυσπροσιτο...Δε λέω το δέλεαρ για να το κάνω αυτό ήταν τα μόρια....τι άλλο   τα λευτα;;;τα οποία δε ξέρω καν αν θα τα πάρω΄;;;Δεν είμαι επιτυχόυσα ασεπ...είναι αυτο κρητήριο μοναδικό για να μη πάρω τα μόρια μου΄;;;;και αν εινάι να μη παρώ μόρια τότε για πιοι λόγο ξενυτέυτικα΄;;;;

Αφου δεν ειχες ΑΣΕΠ, πώς σε καλεσανε?

Τα μορια σου βεβαιως να τα παρεις, αλλά για να διοριστεις να δωσεις πρωτα ΑΣΕΠ.

Πάντως σε περίπτωση που διατηρήσουν την προϋπηρεσία μόνο για τους ΑΣΕΠΙΤΕΣ θα πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να ελεγθεί το πώς την απέκτησαν! Κι αν είναι από ΠΔΣ... αντίο τους... (σπόντα για τους πονηρούς που παριστάνουν ότι έχουν καθαρή προυπηρεσία λόγω ΑΣΕΠ ενώ δουλεύανε ΠΔΣ)
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 14, 2009, 08:56:27 pm από sec »

Αποσυνδεδεμένος niovi2908

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Νοεμβρίου 14, 2009, 08:59:44 pm »
Απλά με καλλέσαν επειδή ήταν η σειρά μου στο πίνακα της πδς...Αυτό και τίποτα αλλό!Ίσως να ήμουνα τυχερή που μου δώσανε δέκα ώρες....

ln03

• Επισκέπτης
« Απάντηση #80 στις: Νοεμβρίου 14, 2009, 09:01:19 pm »
sec, υπάρχουν πολλοί που μπήκαν με βίσμα στην ΠΔΣ, αλλά και πολλοί (ή έστω λίγοι) που δεν έβαλαν , διότι σε πολλές επαρχίες δεν υπήρχαν άτομα, και έπαιρνες ώρες!

Άρα, τώρα δεν μπορεί να αποδειχθεί τίποτα!

Αποσυνδεδεμένος sec

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Νοεμβρίου 14, 2009, 09:07:04 pm »
Απλά με καλλέσαν επειδή ήταν η σειρά μου στο πίνακα της πδς...Αυτό και τίποτα αλλό!Ίσως να ήμουνα τυχερή που μου δώσανε δέκα ώρες....

Αποσυνδεδεμένος niovi2908

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Νοεμβρίου 14, 2009, 09:07:38 pm »
Κοίτα στη Μαγνησια στη πδσ είμαστε ολόι και όλοι 65 άτομα πε 03...υπολογήστε πόσοι από αυτους έφυγαν
ως αναπληρωτέσ πόσοι ως ωρομίσθιοι είναι απλό!Φαντασήτε ότι εχει εξαντληθεί ο πίνακας και ακόμα υπάρχουν σχολεία που έχουν να δώσουν δεκάωρα....
τι πάει να πει αυτο;;;;
Τι μέσον μου λέτε λοιπόν...σίγουρα υπάρχουν και αυ΄τά τα άτομα...αλλά για σκεφτήτε και εμάς που τρέχουμε για δέκα ώρες...
και επειδή δε βολευεί και το πλόιο (Επειδή είμαι σε νησί) μένω εκεί!

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Νοεμβρίου 14, 2009, 09:11:25 pm »
οταν ψηφιζεις ,δεν θα πρεπει να ξερεις και τι ακριβως ψηφιζεις???αν λοιπον δεν φταινε οσοι τους εδωσαν το δικαιωμα με την ψηφο τους να μας κανουν τη ζωη μπαχαλο,ποιος φταιει????

Ασφαλώς και πρέπει να ξέρει ο καθένας τι ψηφίζει και φέρει ευθύνη γι`αυτό. Εκτός βέβαια και αν αυτοί που παίρνουν τις ψήφους άλλα λένε πριν από τις εκλογές και άλλα μετά.

Gabriel Garcia Marquez

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182697
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 667
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144