*

Αποστολέας Θέμα: Νεοδιόριστοι και τριετία  (Αναγνώστηκε 227194 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mary02

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Νεοδιόριστοι και τριετία
« Απάντηση #280 στις: Αυγούστου 19, 2010, 02:36:59 am »
Με όλο το σεβασμό... απόλυτα μικροπρεπής η απάντησή σου, Μάρκο. Με συγχωρείς αλλά δεν ανέχομαι ειρωνία. Δεν ζητώ καμιά χάρη. Ζητώ το αυτονόητο. Στο κάτω-κάτω, δεν θα μου υποδείξει κανείς τι επάγγελμα θα ακολουθήσω. Και κανένας δεν "κλαίγεται". Το να υποδεικνύεις την ανισότητα και την αδικία και να διεκδικείς τα δικαιώματά σου είναι η βάση της δημοκρατίας. Η εμπάθεια του καθενός προσωπικά δεν με αφορά. Και αν κάποιους δεν αφορά το topic, δεν  υπάρχει λόγος να παρεμβαίνουν με ανούσιες και εξυπνακίστικες παρατηρήσεις. Είμαι βαθύτατα προσβεβλημένη από το σχόλιο σου. Δεν έχω ποτέ θίξει κανέναν και δεν ανέχομαι αυτή τη στάση από κανέναν. Στο κάτω-κάτω, δεν θα μας στερήσεις το δικαίωμα στη διεκδίκηση ούτε θα μας υποτιμήσεις αποκαλώντας μας - ούτε λίγο ουτε πολύ - γυναικούλες! Αυτά και δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ με ανάλογα σχόλια.

θα σου απαντησω ομως, γιατι εχω αυτο το δικαιωμα!

μοδιστρα δε σημαινει "γυναικουλα". σημαινει γυναικα που δουλευει μερα νυχτα και κανει καλα τη δουλεια της για να στρωσει το φορεμα πανω στα δικα σου μετρα. απλα δουλευει σπιτι της, κατι που θα το ζηλευες.
υποτιμας εσυ η ιδια τη δουλεια σου με τετοια που λες.

ασε τη δημοκρατια και την πολυ ελευθερια γιατι πρεπει να μαθετε πως υπαρχουν ορια.
δεν ειανι εμπαθεια ειναι η δικη σας κακομοιρια που καθολου δεν με αφορα.
ουτε εθιξα κανεναν και να μαθετε να ακουτε και τους διαφωνουντες!

Ρητορίες... Μάλλον η τριετία δεν σε αφορά. Γιατι μπαίνεις στον κόπο και ασχολείσαι;; Άσε που δεν έχω καταλάβει σε τι ακριβώς διαφωνείς. Επιπλέον, η άποψη μου είναι σαφής. Δε νομίζω ότι μπορείς  με αυτά που λες να την αναιρέσεις. Και τελικά άλλο είναι το θέμα μας!!! Πώς αλλιώς να στο πω;
Καλύτερα να κατανοείς λίγα παρά να παρανοείς πολλά...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:38:45 »

Αποσυνδεδεμένος magda

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #281 στις: Αυγούστου 19, 2010, 03:01:36 am »
Και ας υποθέσουμε βρε παιδιά, ότι πάτε σε δικηγόρους δίνετε τα ωραία σας λεφτά και έστω ότι δικαιώνεστε.(Για μένα το ΦΕΚ διορισμού δεν έχει καμια σχέση με το ΦΕΚ του Ασεπ, αλλά ας πούμε ότι κάνω λάθος)
Οι υπόλοιποι που διορίζονται από πίνακες κλπ τι ίδιο ΦΕΚ θα έχουν να δείξουν???Μόνο οι Ασεπίτες είναι δυνατόν να δικαιωθούν και οι άλλοι να πάνε 3 χρόνια????Άρα θα πρέπει να αναιρέσει όλο το νομοσχέδιο γενικά.
Δεν θα ήμουν τόσο επιθετική , αν το θέμα ξεκινούσε με το που έγινε γνωστό το νομοσχέδιο.Εκεί θα υποστήριζα τους πάντες, λόγω του ότι διαφωνώ στο 90 % του νομοσχεδίου.Όμως...το ότι το θέμα ξεκίνησε, μήηηηνες μετά και μάλιστα αμέσως μετά την ανακοίνωση των περιοχών, το μόνο που μου λέει είναι ότι τα παράπονα πηγάζουν απο το ότι δεν μας βόλεψε η περιοχή...και τίποτε άλλο.....
Σε όλες τις απεργίες μέσα είμαστε και πάλι αποτέλεσμα δεν είδαμε....Μην τα θυμόμαστε όμως μόνο όταν μας βολεύει, από την αρχή να τα θυμόμαστε.

Αποσυνδεδεμένος magda

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #282 στις: Αυγούστου 19, 2010, 03:16:44 am »
Ρητορίες... Μάλλον η τριετία δεν σε αφορά. Γιατι μπαίνεις στον κόπο και ασχολείσαι;; Άσε που δεν έχω καταλάβει σε τι ακριβώς διαφωνείς. Επιπλέον, η άποψη μου είναι σαφής. Δε νομίζω ότι μπορείς  με αυτά που λες να την αναιρέσεις. Και τελικά άλλο είναι το θέμα μας!!! Πώς αλλιώς να στο πω;

mary, πράγματι δεν μας αφορά η τριετία πλεόν και έχεις δίκιο.Ούτε οι άδειες λοχείας με αφορούσαν και ανατροφής κλπ αλλά απάντησα στο θέμα με όλα τα χαρτιά που χρειάζονται.Ούτε το πιστοποιητικό με αφορούσε γιατί το έχω δώσει εδώ και χρόνια, αλλά στο θέμα εκείνο απάντησα.
Ούτε το πού κάνει ΠΕΚ ο καθένας με αφορά, αλλά σε ότι ερώτηση μπορούσα απάντησα...Και άλλα πολλά πολλά που δεν με αφορούν..
Εκεί λοιπόν και εγώ και ο Μάρκος δεχόμασταν ευχαριστίες κλπ κλπ για τη βοήθεια.Εδώ που διαφωνούμε με κάποιους(όχι με όλους) είμαστε οι κακοί και στα άλλα θέματα οι καλοί????

Αποσυνδεδεμένος mary02

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #283 στις: Αυγούστου 19, 2010, 03:28:32 am »
Σεβαστές οι απόψεις όλων. Και ο στόχος μου δεν είναι να "φιμώσω" κανέναν. Αλίμονο! Το ζήτημα, ωστόσο, είναι απλό: άνοιξε ένα topic προκειμένου να συντονιστούν όσοι θέλουν να κάνουν κάτι για να άλλαξει η ρύθμιση περί τριετίας. Αντ' αυτού, φτάσαμε στο σημείο να προσπαθούμε να πείσουμε ο ένας τον άλλον και να απαντάμε σε παρατηρήσεις του τύπου "ας γινόσασταν μοδίστρες" ή "οι άντρες σας θα σας έδιωχναν" (ή κάπως έτσι) ή να ανταγωνιζόμαστε ποιος αγαπά περισσότερο τη δουλειά του και ποιος όχι. Ντροπή μας! Αδικαιολόγητος ο ανταγωνισμός στο επάγγελμά μας! Και για να κλείσω, προσπάθησα απλώς να επαναφέρω το θέμα στην ουσία του. Όσοι δεν ενδιαφέρονται να συντονιστούν σε αυτή την προσπάθεια επειδή διαφωνούν ή επειδή δεν τους αφορά, δεν καταλαβαίνω... για ποιο λόγο σπέρνουν τη διχόνοια;;; Αυτά. Και δεν αμφισβητώ την προσφορά κανενός σε αυτό το forum. Ήταν ο μοναδικός μου συμπαραστάτης σε πολλά δύσκολα χρόνια. Θα πρέπει όμως να απολογηθώ ή να νιώσω λιγότερο ικανή εκπαιδευτικός επειδή αντιμετωπίζω ένα σωρό σοβαρά προσωπικά προβλήματα και δεν ξέρω πώς θα τα καταφέρω για τρία χρόνια μακριά από το σπίτι μου; Επειδή θέλω να έχω την ίδια μεταχειρίση με όσους κρίθηκαν  με τον ίδιο τρόπο με εμένα; Όχι, δεν θα απολογηθώ. Δικαίωμά σου να διαφωνείς, δικαίωμά μου να διεκδικώ.
Καλύτερα να κατανοείς λίγα παρά να παρανοείς πολλά...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:38:45 »

Αποσυνδεδεμένος Marakismou

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ70
    • Προφίλ
« Απάντηση #284 στις: Αυγούστου 19, 2010, 04:16:40 am »
http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=3949.msg114680#msg114680

Το 2008 πήρες πτυχίο και τωρα απαιτείς αγαπητή virginius..........πω πω ζόρι, πωπω αναμονή πωπω μέσα στη δυσκολία βρε παιδί μου όλα.....

Αι καλά! Εγώ βγήκα, γύρισα κι αυτή μάλλον δεν έχει τίποτα καλύτερο να κάνει και ψάχνει μηνύματα! ΕΛΕΟΣ ΟΜΩΣ!!! Τι κατινιές είναι αυτές!!???
Δεν έχω να κρυψω τίποτα. Το '08 πήρα πτυχίο και φέτος διορίστηκα. Ήρθε η σειρά μου και με κάλεσαν. Πειράζει? Ποιός θα έκανε κάτι διαφορετικό στη θέση μου? Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να ενδιαφέρομαι για τα θέματα των εκπαιδευτικών. Τα πάντα με ενδιαφέρουν και όπου μπορώ θα προτείνω λύσεις και θα συμμετέχω. Δηλαδή εμείς είμαστε άλλοι εκπαιδευτικοί? χαχαχα... ας μου λέγατε από πέρυσι πως δεν με αφορούν τα εκπαιδευτικά ζητήματα, να μην έκανα τόσες απεργίες! Κρίμα.. υπάρχουν και αυτοί που καταστρέφουν αντί να δημιουργούν, δυστυχώς, και το θέμα το έχουν τελείως αποπροσανατολίσει.

Αποσυνδεδεμένος efi..

• Έμπειρο μέλος
  • Τρέλα για τα μαθηματικά!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #285 στις: Αυγούστου 19, 2010, 08:18:05 am »
Καλημέρα . Διάβασα όλα τα μνμ στο θέμα και είδα ότι κυρίως γράφουν οι ήδη διορισμένοι, που δεν τους αφορά το θέμα, ή μήπως τους αφορά???Μήπως ο διπλασιασμός των μορίων της 3ης χρονιάς νίωθουν ότι είναι άδικος γι΄αυτούς???

Μήπως η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ παραμονή 3 χρόνια μακριά απο το σπίτι σου , αρέσει σε κάποιους??
Αν κάποιος μπορεί να φύγει (μετάθεση ή απόσπαση) ΓΙΑΤΙ να μην έχει το δικαίωμα να το κάνει??
Ας είναι... σεβαστές όλες οι απόψεις.

Αποσυνδεδεμένος kalista

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #286 στις: Αυγούστου 19, 2010, 10:52:42 am »
ΧΙΟΣ: Θέλουν φιλολόγους, τους στέλνουν 14 γυμναστές, ενώ είχαν δηλώσει 35 υπεράριθμους

ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΟ με τις δεσμεύσεις του όσον αφορά την ορθολογική διαχείριση του εκπαιδευτικού προσωπικού, είναι το Υπουργείο Παιδείας, αφού για παράδειγμα στο νομό Χίου ο οποίος για την επόμενη σχολική χρονιά έχει τεράστιες ανάγκες σε Γυμνάσια και Λύκεια σε φιλολόγους, το υπουργείο 14 Γυμναστές όταν ο απερχόμενος διευθυντής

Αποσυνδεδεμένος magda

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #287 στις: Αυγούστου 19, 2010, 11:11:16 am »
ΧΙΟΣ: Θέλουν φιλολόγους, τους στέλνουν 14 γυμναστές, ενώ είχαν δηλώσει 35 υπεράριθμους

ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΟ με τις δεσμεύσεις του όσον αφορά την ορθολογική διαχείριση του εκπαιδευτικού προσωπικού, είναι το Υπουργείο Παιδείας, αφού για παράδειγμα στο νομό Χίου ο οποίος για την επόμενη σχολική χρονιά έχει τεράστιες ανάγκες σε Γυμνάσια και Λύκεια σε φιλολόγους, το υπουργείο 14 Γυμναστές όταν ο απερχόμενος διευθυντής

Αποσυνδεδεμένος Κοράκι

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #288 στις: Αυγούστου 19, 2010, 11:21:31 am »
Παιδιά η 3ετία είναι μια σαχλαμάρα που θα τινάξει στον αέρα το σύστημα των μεταθέσεων!! Το να την υπερασπίζεται κάποιος αντίκειται στην κοινή λογική! Όποιος πιστεύει ότι είναι λογικό να κάθεται κάποιος υποχρεωτικά σε κάποιο μακρινό τόπο επειδή του στερούν το δικαίωμα μετάθεσης και να παίρνει τη θέση του κάποιος νεοδιόριστος είναι παράλογος και δεν έχει σκεφτεί καθόλου τις συνέπειες τις τριετίας.
Αν υπάρχουν περιοχές που υπάρχει πρόβλημα επειδή κανείς δεν θέλει να μείνει για πολλά χρόνια τότε το Υπουργείο πρέπει να θεσπίσει κίνητρα για τις περιοχές αυτές, κι όχι να επιβάλλει την υποχρεωτική παραμονή. Πολλά μόρια και μεγάλο επίδομα θέσης.
Πολλοί κόπτοναι για τα δυσπρόσιτα σχολεία που οι καθηγητές αλλάζουν συχνά. Δεν τους άκουσα να κόπτονται το ίδιο για τα σχολεία των πόλεων, όπου όλοι οι καθηγητές είναι παππούδες και γιαγιάδες και οι κτιριακές υποδομές είναι πολύ χειρότερες.

Κουραστήκαμε από όλους αυτούς που προσπαθούν να παρουσιάσουν το μαύρο άσπρο.

Αποσυνδεδεμένος magda

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #289 στις: Αυγούστου 19, 2010, 11:42:54 am »
Μα δεν την υπερασπιζόμαστε την τριετία, αυτό δεν έχετε καταλάβει.Όλη τη χρονιά ενάντια σε αυτό το νομοσχέδιο είμαστε με απεργίες κλπ
Προσωπικά ξέρεις τι θα με συνέφερε???Αυτό που είπες, γενναία μοριοδότηση για όποιον επιλέγει να μείνει λίγο παραπάνω.Και ας έμεναν οι υπόλοιποι ένα μόνο χρόνο.
Και παλιά με τη 2ετία ή 3ετία των δυσπροσίτων υπήρχαν περιπτώσεις που κάποιος δεν μπορούσε να κάνει αίτηση μετάθεσης και του έπαιρνε τη θέση ο νεοδιόριστος.!!!!Αυτά βέβαια για εύκολες περιοχές και ειδικότητες, γιατί για Αθήνα Θεσ/κη κλπ δεν ανοίγουν ποτέ θέσεις νεοδιόριστων σε κάποιες ειδικότητες.Δεν είναι όμως κακό να διαφωνούμε με κάποιους που είναι σε πιο εύκολη μοίρα από άλλους!!!
Και ας πούμε πως με τα πολλά την καταλαβαίνω την kalista και άλλα άτομα που έχουν υποχρεώσεις.Αλλά πως να καταλάβω τη δασκάλα με το πτυχίο του 2008 που με λέει και κατίνα   ;D ;D Κανείς δεν θέλει τους νεοδιόριστους με μούτρα στα σχολεία φέτος και για άλλα 2 χρόνια.
Και κανείς δεν θέλει να μείνουν οι υπόλοιποι διοριστέοι χωρίς δουλειά φέτος!!Αυτό μάλιστα, είναι τραγικό!!!!

Αποσυνδεδεμένος w1red

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ..επειδή όλοι είμαστε θύματα, αλλά και θύτες...
    • Προφίλ
« Απάντηση #290 στις: Αυγούστου 19, 2010, 11:58:35 am »
Έτσι ακριβώς είναι. Δεν έχει καμία βάση η υποχρεωτική παραμονή για μια τριετία στην περιοχή (και όχι σχολείο) διορισμού. Αν δηλώναμε σχολείο διορισμού και ήμασταν υποχρεωμένοι να μείνουμε στο σχολείο αυτό, όπως μας είχε τάξει η διοίκηση του υπουργείου, τότε το επιχείρημα "περί ψυχολογίας των μαθητών" θα έστεκε (Αλήθεια τι απέγινε η δέσμευση πως ο καθένας θα γνωρίζει το σχολείο διορισμού του; ). Το μόνο που θα μπορούσε να στέκει αυτή την στιγμή είναι αυτό της αξιολόγησης, μέντορα κτλ. Αν και κανείς δεν αποκλείει το να έχεις δύο αξιολογήσεις από τα σχολεία στα οποία θα εργασθείς την πρώτη και δεύτερη χρονιά. Μην ξεχνάμε πως υπάρχει περίπτωση, αν δεν συμπληρώνονται οι ώρες, να δουλεύεις σε περισσότερα από ένα σχολεία, από την πρώτη χρονιά. Άρα ούτε το δεύτερο επιχείρημα στέκει.

Ας υποθέσουμε λοιπόν πως κάποιος συνάδελφος έκανε 3 χρόνια αναπληρωτής σε περιοχές με πολλά μόρια. Και τελικά διορίζεται με ΑΣΕΠ ή 24μηνο ή 40%. Για ποιο λόγο να μην έχει το δικαίωμα να πάει σε μια καλύτερη περιοχή εφόσον έχει τα μόρια, και την περιοχή αυτή να του την πάρει κάποιος με λιγότερα μόρια, που διορίστηκε ένα (ή και περισσότερο) χρόνο πριν με ΑΣΕΠ, χωρίς να έχει τρέξει στα βουνά και στα λαγκάδια, με λιγότερα μόρια; Ας κάτσει ο δεύτερος στο ίδιο σχολείο, έτσι ώστε να τον χαρούν περισσότερο τα παιδιά του. Δεν είναι εύκολο το να αλλάζεις κάθε χρόνο πόλη, σπίτι, παρέες κτλ, δεν είναι βίτσιο των εκπαιδευτικών, δεν είναι επειδή τους αρέσουν οι μετακομίσεις και το να γνωρίζουν νέες πόλεις. Είναι ανάγκη και αυτός που το κάνει, το κάνει από ανάγκη. Δεν είναι σωστό να κρατήσεις κάποιον χρόνια μακριά από την οικογένεια του, χωρίς ουσιαστικό λόγο, μπορεί από τους μαθητές να λείψει λίγο (μπορεί και καθόλου, μπορεί και να παρακαλάνε να φύγει), αλλά από του δικούς του ανθρώπους θα λείψει σίγουρα περισσότερο, ειδικά από τα παιδιά του. Δώσ' του πίσω το χαμόγελο, δώσ' του πίσω την ζωή του και σίγουρα θα γίνει καλύτερος δάσκαλος.

Φυσικά δεν έγραψα μετά από τόσο καιρό επειδή με τσίμπησε η μύγα της τριετίας. Αλλά με τσίμπησε το επιχείρημα "αφού το ήξερες πως έτσι είναι το σύστημα και επέλεξες να δουλέψεις κάτω από αυτές τις συνθήκες, για ποιο λόγο διαμαρτύρεσαι;". Αυτό το σάπιο επιχείρημα που προέρχεται από σάπια μυαλά του σύγχρονου κόσμου. Πέσ' το στους Κινέζους που δουλεύουν για 150ευρώ το μήνα με άθλιες συνθήκες, με άθλια ωράρια σε ένα μολυσμένο περιβάλλον εργασίας. Γιατί να παραπονιούνται, αφού γνώριζαν από πριν τις συνθήκες; Δεν μιλάμε κυρίες και κύριοι για μια σοκολάτα που αγόρασα χορτάτος από το περίπτερο και έγραφε bitter, γνώριζα πως είναι πικρή, πικράθηκα όταν την έφαγα και παραπονιέμαι. Δεν μιλάμε για μια ταινία στον Κινηματογράφο που πήγα για να περάσω την ώρα μου, μου είπαν οι φίλοι πως δεν είναι και τόσο καλή, βγήκε μάπα και παραπονιέμαι. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΙΑ. Δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτήν, δεν μπορείς να φας και να πληρώσεις τα βασικά, δεν μπορείς να συντηρήσεις την οικογένεια σου. Οπότε ΝΑΙ θα ψάξεις να βρεις την καλύτερη από αυτές που είναι διαθέσιμες, και αν είσαι τυχερός μπορεί να σου αρέσει αυτό που κάνεις, όμως δεν σημαίνει πως δεν έχεις το δικαίωμα να διαμαρτυρηθείς για τις συνθήκες εργασίας σου. Ειδικά όταν αυτές είναι δυσμενείς χωρίς ουσιαστικό λόγο.
ΑΣΕΠομαζέματα.. αδικοσκορπίσματα...

Αποσυνδεδεμένος velis

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #291 στις: Αυγούστου 19, 2010, 12:26:59 pm »
Συνάδελφοι. Το συγκεκριμενο θέμα δημιουργήθηκε για να ανταλλάξουμε τις απόψεις μας και να εξετάσουμε αν υπάρχει ενδιαφέρον από συναδέλφους να γίνει μια συλλογική διαμρτυρία , κλπ.

Ε μην μαλώνετε συνέχεια και προσπαθείτε να πείσετε ο ένας τον άλλον για τις θέσεις σας.

Μπαίνουμε να διαβάσουμε κανένα νεότερο και διαβάζουμε τις αντιπαραθέσεις σας.

Αποσυνδεδεμένος alceste

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #292 στις: Αυγούστου 19, 2010, 12:45:02 pm »
magda,να σου απαντησω περι εξαθλιωσης που μιλησα ,μια και το εβαλες σε εισαγωγικα.Εξαθλιωση σημαινει να παιρνεις μειωμενο μισθο,να εισαι 3 χρονια υποχρεωτικα καπου-ενω εχεις δωσει ασεπ με ΑΛΛΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ-εξαθλιωση ειναι να ακους προσβολες απο παντου,ΜΜΕ,να σε απαξιωνουν,να βλεπεις τα παιδια σου μια φορα το μηνα και να πρεπει να λες κι ευχαριστω που δεν σου δινουν τα κινητρα να παραμεινεις οχι 3 χρονια εκει, αλλα 13.Δεν ξερω που εργαζεσαι,αν εισαι κοντα στο σπιτι σου,αλλα σε καποιες ειδικοτητες παραπαει το θεμα.Εμ που εχουν βασεις μεταθεσης στα ουρανια,Αθηνα π.χ κι οχι μονο,εμ τους λεει καθιστε και 3 χρονια υποχρεωτικα χωρις να μπορειτε να κουνηθειτε,ισως καπου πιο υποφερτα.Το τονιζω.ΔΕΝ ΔΩΣΑΜΕ ΑΣΕΠ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.Ειναι εξαιρετικα σημαντικο αυτο.Κι επειδη ειμαι γαλλικων,να γνωριζεις οτι ειμαστε εκ των χειροτερων ειδικοτητων,σαν τους κινεζους που λεει πανω ο συναδερφος,και ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 19, 2010, 12:47:37 pm από alceste »

Αποσυνδεδεμένος magda

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #293 στις: Αυγούστου 19, 2010, 12:45:36 pm »
Συνάδελφοι. Το συγκεκριμενο θέμα δημιουργήθηκε για να ανταλλάξουμε τις απόψεις μας και να εξετάσουμε αν υπάρχει ενδιαφέρον από συναδέλφους να γίνει μια συλλογική διαμρτυρία , κλπ.
Ε μην μαλώνετε συνέχεια και προσπαθείτε να πείσετε ο ένας τον άλλον για τις θέσεις σας.
Μπαίνουμε να διαβάσουμε κανένα νεότερο και διαβάζουμε τις αντιπαραθέσεις σας.

Κοίτα, είναι πολύ νωρίς για να υπάρξει κάτι νεώτερο.Ακόμη δεν έχει ξεκινήσει η σχολική χρονιά οπότε ούτε η ΟΛΜΕ έχει κινητοποιηθεί ούτε τίποτα.Όντως παρεκτραπήκαμε λίγο εκφράζοντας ίσως με περισσότερη ένταση κάποιες απόψεις.
Εξάλλου προσωπικά δεν έβρισα, σε αντίθεση με τη νεαρή μας δασκάλα που με είπε "κατίνα" μόνο και μόνο επειδή διαβάζω και παλιά μηνύματα στο forum...Τέλος πάντων εμείς προσπαθήσαμε να μην ψηφιστεί καν αυτό το νομοσχέδιο έκτρωμα,δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα.Μακάρι να αλλάξει κάτι φέτος για το καλό όλων μας.Αλλιώς τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα, όχι μόνο με την τριετία, αλλά και με τα 30ρια+  τμήματα και με τις περικοπές και με τις υποχρεωτικές υπερωρίες και με όλα γενικά....

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182671
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)