0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να μην παραιτηθεί κανείς. Πάρτε μαζί σας και συζύγους παιδιά όσοι μπορείτε και μην της κάνετε το χατήρι της Διαμαντοπούλου. Ας γυρίσει αυτή πίσω στο 50 κι όλοι αυτοί που επιβάλουν αυτά τα μέτρα. Θα γυρίσει ο τροχός...
οργανωθειτε γιατι η τριετια δεν παιζεται με τιποτε!Εχω αφησει την οικογενεια μιλια μακρια ,εχω σκεφτει να παραιτηθω και λεω όσο αντέξω.Τόσοι αγώνες ,τόσοι κόποι όλα φαινονται να πηγαν χαμένα.Το τίμημα είναι πολύ μεγάλο.Ενας άνθρωπος στα 40 του με οικογενεια και ζωη οργανωμένη δε νομιζω οτι αξιζει τετοια αντιμετωπιση,τη στιγμη μαλιστα που τα κενα σε Μακεδονια και θρακη(περιοχες που με ενδιαφερουν)όχι απλως δεν δοθηκαν αλλα γεμιζουν τωρα με αναπληρωτες σε περιοχες Α και
Παράθεση από: paschalist στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 10:27:22 pmΝα μην παραιτηθεί κανείς. Πάρτε μαζί σας και συζύγους παιδιά όσοι μπορείτε και μην της κάνετε το χατήρι της Διαμαντοπούλου. Ας γυρίσει αυτή πίσω στο 50 κι όλοι αυτοί που επιβάλουν αυτά τα μέτρα. Θα γυρίσει ο τροχός...Συμφωνώ!!!! Καμία παραίτηση! Δε θα της κάνουμε τη χάρη, να βγαίνει και να λέει ότι υπάρχουν κενά, επειδή μεγάλος αριθμός εκπαιδευτικών δεν αποδέχεται το διορισμό ή παραιτείται!Ο άντρας μου λείπει ήδη 3 χρόνια από το σπίτι ως αναπληρωτής (2 χρόνια Δωδεκάνησα, 1 χρόνο δυτική Μακεδονία). Το σπίτι μας είναι στη Μαγνησία. Τώρα διορίστηκε Στερεά Ελλάδα και για τα επόμενα 3 χρόνια θα τον βλέπουμε μόνο Σ/Κ. Σύνολο: 6 χρόνια μακριά από το σπίτι μας και τα παιδιά μας. Το παλεύω μόνη μου. Δεν είναι πάντα εύκολα, ούτε για εκείνον ούτε για μας. Αν δεν ίσχυε η τριετία, θα μπορούσε ίσως με μια απόσπαση να έρθει κοντά μας μετά από 1 χρόνο.Δε σκέφτηκε όμως ποτέ την παραίτηση! Κουράγιο σε όλους!!