0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&pubid=29778948
Έβαλα το συγκεκριμένο url, για να δείτε τις δηλώσεις της υπουργού παιδείας.Για το θέμα της τριετίας ούτε λόγος. Ούτε οι εκπομπές ασχολούνται με αυτό.Εγώ που έστειλα κάποια mail, δεν έδωσαν καμμία σημασία.
Παράθεση από: bubblegum στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 05:57:04 pmΈβαλα το συγκεκριμένο url, για να δείτε τις δηλώσεις της υπουργού παιδείας.Για το θέμα της τριετίας ούτε λόγος. Ούτε οι εκπομπές ασχολούνται με αυτό.Εγώ που έστειλα κάποια mail, δεν έδωσαν καμμία σημασία.Προφανώς και δεν θα απαντήσουν. Ούτε σε εμένα έστειλαν μια απάντηση - έστω από εκείνες τις τυπικές.Ωστόσο πρέπει να συνεχίσουμε να τους πιέζουμε και να κάνουμε γνωστό το θέμα όπου και όπως μπορούμε.Άλλωστε δεν ξυπνούν εύκολα όσοι κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου..
Καλησπερα.Σημερα συναδελφος θεολογος μου ελεγε ότι μεσω δικηγορου το αιτημα μας (καταργηση τριετιας)θα παει στο ελεγκτικο συμβουλιο και η αποφαση θα βγει σε δυο-τρεις μερες.Δεν προκειται για αντιδικια όπου χρειαζονται καταθεσεις μαρτυρων.Ειναι αποφαση για τη νομιμοτητα της διακρισης νεοδιοριστεων α' και β' φουρνιας.Αρα μαλλον πρεπει να αναλαβει ταχιστα δικηγορος για να προλαβουμε τις αιτησεις Νοεμβριου.Ειμαι μαζι σας σε ολα,ξεκινηστε αμεσαα τις ενεργειες.