*

Αποστολέας Θέμα: Νεοδιόριστοι και τριετία  (Αναγνώστηκε 226817 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος firenze

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Νεοδιόριστοι και τριετία
« Απάντηση #644 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2010, 10:10:54 pm »
Εδω που ειμαι δυσκολευομαι και δικηγορο να βρω.Οποιος μπορει και εχει δικηγορο γνωστο του και ειναι ατομο εμπιστοσυνης ας ρωτησει.Ας μη ξεχναμε οτι οι δικηγοροι παντα προτιμουν τις μακροχρονιες δικαστικες διαμαχες.
Ισως θα ηταν καλυτερο να συμβουλευτουμε καποιο ανωτερο προσωπο (οποιος γνωριζει)που ασχολειται με νόμους οπως καποιον δικαστικο ή τον συνηγορο του πολιτη για καθοδηγηση.Ας μην αργοπορουμε!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:58:41 »

Αποσυνδεδεμένος kalista

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #645 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2010, 08:13:08 am »
Η Διαμαντόπουλου στο mega  στείλτε μηνύματα για την τριετία.

Αποσυνδεδεμένος velis

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #646 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2010, 02:01:01 pm »
Συνάδελφοι συνημμένα θα βρείτε μια εξώδικη δήλωση- διαμαρτυρία κλπ κατά της υποχρεωτικής τριετούς παραμονής στον τόπο της αρχικής τοποθέτησης των νεοδιόριστων κατά το σχολικό έτος 2010-11.

Οσοι ενδιαφέρονται:

1) Κάντε τις παρατηρήσεις-διορθώσεις  σας επί του κειμένου ( μπορεί να μου ξέφυγε κάτι ή να υπάρχει κάποιο λάθος).

2) Δέστε αν χρειάζεται να τη στείλουμε και πουθενά αλλού (Στο συνήγορο του Πολίτη θα τη στείλουμε μετά μαζί με τις εκθέσεις επίδοσης του Δικαστικού επιμελητή που θα τα επιδώσει και με άλλη συνοδευτική επιστολή)

3) Εννοείτε ότι η επιστολή θα επιδοθεί με δικαστικό επιμελητή στους αναφερόμενους.

4) Στείλτε με pm τα στοιχεία σας: ονοματεπώνυμο - πατρώνυμο, ειδικότητα, περιοχή τοποθέτησης, οδός-αριθμός κατοικίας.

5) Γενικά διαδόστε το και σε όσους νεοδιόριστους ξέρετε.

6) Οσοι μαζευτούμε να μοιραστούμε τα έξοδα για τον δικαστικό επιμελητή.

Περιμένω τις θέσεις και τη συμμετοχή σας.

« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 14, 2010, 02:09:42 pm από Lenazagor »

Αποσυνδεδεμένος velis

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #647 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2010, 02:03:58 pm »
ΕΝΩΠΙΟΝ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΑΣ ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
με αίτημα για αποκατάσταση
Του
Συντονιστικού Οργάνου νεοδιόριστων εκπαιδευτικών Α/θμιας και

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:58:41 »

Αποσυνδεδεμένος velis

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #648 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2010, 02:17:46 pm »
1) Συνάδελφοι ξεκίνησα ένα καινούργιο θέμα , κάνοντας το πρώτο βήμα, δηλαδή γράφοντας ένα εξώδικο για την τριετία.
Μπείτε στο καινούριο θέμα και πείτε τις απόψεις σας και συμμετέχετε όσοι θέλετε.

2) Αν κάποιος συνάδελφος έχει επαφή με δικηγόρο που μπορεί να λύσει το θέμα εντός ολίγων ημερών (πολύ αμφιβάλλω βέβαια και δεν ξέρω τί είναι και το Ελεγκρικό Συμβούλιο , εγώ για Ελεγκρικό Συνέδριο ξέρω) , αλλά εν πάσει περιπτώση ας ξεκινήσουμε και με το δικηγόρο για δικαστική διεκδίκηση.

3) Δώστε κατεύθυνση για να συσπειρωθούμε, γιατί αρκετά νομίζω το φιλολογήσαμε το πράγμα. Σε 2 περίπου μήνες θα βγει η εγκύκλιος των μεταθέσεων για το 2011-12.

4) Πράγματι όλοι μαζί ( όλες οι κατηγορίες διορισμού) πρέπει να πάμε μαζί. Τα επιχειρήματά μας είναι τα ίδια ακριβώς , ασχέτως αν οι διοριστέοι του ΑΣΕΠ είχαν τα ονόματά τους σε ΦΕΚ.

Αποσυνδεδεμένος EVA

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ 70
    • Προφίλ
« Απάντηση #649 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2010, 03:15:25 pm »
Γιατί γράφετε να ισχύσει το μέτρο μετά την μεταβατική περίοδο.Όλα όσα επικαλείστε π.χ. περί ισότητας και τα συναφή δεν ισχύουν για αυτούς που θα διοριστούν μετά τη μεταβατική περίοδο;Για όλους είναι το μέτρο απάνθρωπο.Διατυπώστε το έτσι, ούτως ώστε να έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος όλοι.

Αποσυνδεδεμένος nipiagwgos

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #650 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2010, 06:29:40 pm »
Καλησπέρα
στο σημείο για την 3ετή παραμονή,ίσως θα μπορούσατε να ανφέρετε και το γεγονός ότι είναι ανώφελη αφού καλύπτοντας λειτουργικά κενά μπορεί του χρόνου να είμαστε σε άλλα σχολεία-άρα ο αρχικός λόγος για τον οποίο καθιερώθηκε η 3ετία,απλά δεν ισχύει

Αποσυνδεδεμένος bubblegum

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #651 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2010, 07:10:24 pm »
Γεια σας. Συμφωνώ και εγώ με την EVA  και  τον nipiagwgos . Πιστεύετε ότι θα μπορούσαμε να στείλουμε και μια επιστολή, την συγκεκριμένη στο ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ;
Πότε θα σταλεί η επιστολή;
Πριν σταλεί καλό θα ήταν να ενημερωθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι για τις τελικές αποφάσεις.
Καλό θα ήταν να συμετέχουν και τα παιδιάι που θα διοριστούν του χρόνου, γιατί ενδιαφέρει και αυτούς.

Αποσυνδεδεμένος dsouras

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #652 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2010, 07:18:21 pm »
1) Συνάδελφοι ξεκίνησα ένα καινούργιο θέμα , κάνοντας το πρώτο βήμα, δηλαδή γράφοντας ένα εξώδικο για την τριετία.
Μπείτε στο καινούριο θέμα και πείτε τις απόψεις σας και συμμετέχετε όσοι θέλετε.

2) Αν κάποιος συνάδελφος έχει επαφή με δικηγόρο που μπορεί να λύσει το θέμα εντός ολίγων ημερών (πολύ αμφιβάλλω βέβαια και δεν ξέρω τί είναι και το Ελεγκρικό Συμβούλιο , εγώ για Ελεγκρικό Συνέδριο ξέρω) , αλλά εν πάσει περιπτώση ας ξεκινήσουμε και με το δικηγόρο για δικαστική διεκδίκηση.

3) Δώστε κατεύθυνση για να συσπειρωθούμε, γιατί αρκετά νομίζω το φιλολογήσαμε το πράγμα. Σε 2 περίπου μήνες θα βγει η εγκύκλιος των μεταθέσεων για το 2011-12.

4) Πράγματι όλοι μαζί ( όλες οι κατηγορίες διορισμού) πρέπει να πάμε μαζί. Τα επιχειρήματά μας είναι τα ίδια ακριβώς , ασχέτως αν οι διοριστέοι του ΑΣΕΠ είχαν τα ονόματά τους σε ΦΕΚ.

Συνάδελφοι όσοι ενδιαφέρονται να κινηθούν γρήγορα ώστε κάτι να ξεκινησουμε

Αποσυνδεδεμένος dsouras

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #653 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2010, 09:27:20 pm »
Ουδεμία απάντηση από κανένα!!!!!

Αποσυνδεδεμένος netrino1

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #654 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2010, 09:39:18 pm »
Όταν λες ξεκίνησα καινούριο θέμα τι ακριβώς εννοείς; Εγώ έχω ήδη βρεθεί με δικηγόρο και περιμένω κάποια απάντηση

Αποσυνδεδεμένος dsouras

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #655 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2010, 09:45:18 pm »
Ο συνάδελφος velis έχει αναρτήσει μια επιστολή στο θέμα
<<Εξώδικος επιστολή για την τριετία - Συλλογή υπογραφών, κλπ>> διάβασε τη και αν θέλεις να προσθέσεις κάτι κανε το.

Αποσυνδεδεμένος casperini

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #656 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2010, 09:57:41 pm »
Όταν λες ξεκίνησα καινούριο θέμα τι ακριβώς εννοείς; Εγώ έχω ήδη βρεθεί με δικηγόρο και περιμένω κάποια απάντηση

Θα σου ήταν εύκολο να μας ενημερώσεις για την άποψη του δικηγόρου για το θέμα αυτό; Άλλωστε είναι πολύ πιθανό να κάνουμε όλοι κάτι μαζικά με δικηγόρο.
Επίσης θα σου ήταν εύκολο να διασταυρώσεις με τον δικηγόρο την ακόλουθη άποψη;
"μεσω δικηγορου το αιτημα μας (καταργηση τριετιας)θα παει στο ελεγκτικο συμβουλιο και η αποφαση θα βγει σε δυο-τρεις μερες.Δεν προκειται για αντιδικια όπου χρειαζονται καταθεσεις μαρτυρων.Ειναι αποφαση για τη νομιμοτητα της διακρισης νεοδιοριστεων α' και β' φουρνιας."

Αποσυνδεδεμένος casperini

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #657 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2010, 10:00:51 pm »
Πολύ καλογραμμένη την βρίσκω! Θα την ξαναδιαβάσω και αύριο που θα είμαι πιο ξεκούραστη μήπως σκεφτώ και κανένα επιχείρημα παραπάνω.
Ευχαριστούμε πολύ velis!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182617
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144