0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: xarakara στις Αυγούστου 16, 2010, 10:10:10 amαν τελικα παρεις την μεταθεση πριν τα 3 χρονια, θεωρειται οτι ξεμπερδεψες απο την προηγουμενη οργανικη;πως θα πάρεις μετάθεση ,πρέπει πρώτα να υπηρετήσεις 3 χρόνια,και μετά έχεις το δικαίωμα,για αυτό φωνάζω και οδύρομαι,να κάνουμε κάτι?
αν τελικα παρεις την μεταθεση πριν τα 3 χρονια, θεωρειται οτι ξεμπερδεψες απο την προηγουμενη οργανικη;
Παράθεση από: AnnaB στις Αυγούστου 16, 2010, 10:16:19 amΑν έχω καταλάβει σωστά, δεν το έχω ψάξει πάρα πολύ το θέμα, ότι ο νεοδιόριστος πρέπει να παραμείνει 3 χρόνια στην περιοχή διορισμού, άρα δεν μπορεί να πάρει μετάθεση πιο πριν.
Αν έχω καταλάβει σωστά, δεν το έχω ψάξει πάρα πολύ το θέμα, ότι ο νεοδιόριστος πρέπει να παραμείνει 3 χρόνια στην περιοχή διορισμού, άρα δεν μπορεί να πάρει μετάθεση πιο πριν.
καλημέρα!αχ βρε παιδιά ας κάνουμε κάτι για να μην ισχύσει η τριετία!είναι άδικο αυτό!αφού έχουμε διοριστεί με άλλο φεκ γιατί να μην ισχύσουν για μας αυτά που ίσχυσαν στους περσινούς ΑΣΕΠΙΤΕΣ?πρίν από λίγο μίλησα με την δευτεροβάθμια που διορίστηκα και σε κάποια φάση μου είπε ο προιστάμενος ότι επειδή εμείς θα είμαστε του δημοσίου και όχι του ΙΚΑ θα μας κρατήσουν αρκετά την πρώτη χρονιά για το μετοχικό ταμείο.δηλαδή δεν κατάλαβα για να μας κάνουνε τις κρατήσεις μας αντιμετωπίζουν με το ΦΕΚ που διοριστήκαμε ,για την τοποθέτησή μας όμως θέλουν να μας αντιμετωπίσουν με διαφορετικό τρόπο!εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!θα αρχίσω να φωνάζω!φτάνει τόσο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
k.d.pe03 εσύ έχεις πρόβλημα που διορίστηκες???
AnnaB και xarakara έχετε πρόβλημα με την τριετία η το συζητάτε μόνο ενημερωτικά???