0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΤΕΛΙΚΑ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΤΩΡΑ ΟΙ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΙ; ΑΠΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟ
Εντάξει να κινηθούμε. Πιστεύω ότι χρονικά , καλύτερο είναι να αρχίσουμε να κάνουμε συγκεκριμένα πράγματα αφού πρώτα ορκιστούμε και αναλάβουμε υπηρεσία. Χρειαζόμαστε κάποια τυπικά ( π.χ. ΦΕΚ και Πρωτόκολο ορκομωσίας και ανάληψη υπηρεσίας , κλπ) για να μπορέσουμε να κάνουμε κάποια αίτηση, Εξώδικο, να στείλουμε επιστολή στην ΟΛΜ και να συναντηθούμε με τις ΕΛΜΕ των περιοχών διορισμού μας. Ας δημιουργήσουμε κάποιες ομάδες επαφής στα μεγάλα αστικά κέντρα (π.χ. Αθήνα, Θεσ/κη, Πάτρα, Ηράκλειο, Ρόδο, κλπ). Αλλά ας περιμένουμε από αρχές Σεπτεμβρίου.Αυτά για όσους συμφωνούν, ότι η 3ετία είναι και δυσμενής διάκριση εναντίον των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών (σε σχέση με τους λοιπούς δημοσίους υπαλλήλους) και κατά συνέπεια η σχετική διάταξη πάσχει και δύναται να προσβληθεί.
Παράθεση από: velis στις Αυγούστου 16, 2010, 01:12:47 pmΕντάξει να κινηθούμε. Πιστεύω ότι χρονικά , καλύτερο είναι να αρχίσουμε να κάνουμε συγκεκριμένα πράγματα αφού πρώτα ορκιστούμε και αναλάβουμε υπηρεσία. Χρειαζόμαστε κάποια τυπικά ( π.χ. ΦΕΚ και Πρωτόκολο ορκομωσίας και ανάληψη υπηρεσίας , κλπ) για να μπορέσουμε να κάνουμε κάποια αίτηση, Εξώδικο, να στείλουμε επιστολή στην ΟΛΜ και να συναντηθούμε με τις ΕΛΜΕ των περιοχών διορισμού μας. Ας δημιουργήσουμε κάποιες ομάδες επαφής στα μεγάλα αστικά κέντρα (π.χ. Αθήνα, Θεσ/κη, Πάτρα, Ηράκλειο, Ρόδο, κλπ). Αλλά ας περιμένουμε από αρχές Σεπτεμβρίου.Αυτά για όσους συμφωνούν, ότι η 3ετία είναι και δυσμενής διάκριση εναντίον των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών (σε σχέση με τους λοιπούς δημοσίους υπαλλήλους) και κατά συνέπεια η σχετική διάταξη πάσχει και δύναται να προσβληθεί. -μάλλον η ΟΛΜΕ ξύνεται και η τοπικές ΕΛΜΕ για να σου πάρουν τον ψήφο στης εκλογές θα σου τάξουν λαγούς με πετραχήλια
δεν ειναι το προβλημα ο διορισμος!το προβλημα ειναι οτι απο οσους περσινους ασεπιτες ξερω ολοι κανανε 1 χρονο και τωρα ειναι στην πολη τους. τουλαχιστον, στη δικη μου ειδικοτητα αυτο συμβαινει!
Παράθεση από: xarakara στις Αυγούστου 16, 2010, 10:31:23 amδεν ειναι το προβλημα ο διορισμος!το προβλημα ειναι οτι απο οσους περσινους ασεπιτες ξερω ολοι κανανε 1 χρονο και τωρα ειναι στην πολη τους. τουλαχιστον, στη δικη μου ειδικοτητα αυτο συμβαινει!Πώς είναι στην πόλη τους οι φιλόλογοι σε ένα χρόνο???Να καποιες ενδεικτικές βάσεις μεταθέσεων.Περυσινές(6101) Α΄ Αθήνας (Δ.Ε.) 41,16(6102)
αν εξαιρέσεις την Λάρισα Ιωάννινα Θεσσαλονίκη και της Α περιοχές των πόλεων στης υπόλοιπες με 2-3 χρόνια αναπληρωτής της πιάνεις,η και διπλανούς νομούς,μη ξεχνάς οι πε 02 είναι από της πιο δύσκολες ειδικότητες για μετάθεση