0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γιατί τσακώνεστε; Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά.. Και εξηγώ:Αν θέλαμε πιο δίκαιο σύστημα, τότε οι 40άριδες/άρες, που στην πλειονότητα ήδη έχουν κάνει οικογένειες και παιδιά, μπορούν να πάνε 3 χρονάκια μακρυά (έτσι μάλιστα θα γλυτώσουν την συζυγική γκρίνια και θα διατηρήσουν την ψυχική ηρεμία ). Οι 30άρηδες/άρες, από την άλλη, επειδή βρίσκονται στη φάση δημιουργίας οικογένειας, πρέπει να έχουν τις όποιες διευκολύνσεις του κράτους.Άκουσα παράπονο; Όχι; Είπα μήπως..
Παράθεση από: paschalist στις Αυγούστου 17, 2010, 06:24:39 pmΔιορισμένοι ξεδιορισμένοι, όλοι πάλι στο pde ε; Είναι ναρκωτικό ε;Λοιπόν για τι θέμα της τριετίας το μόνο που μπορούμε να περιμένουμε, είναι αλλαγή στο νομοσχέδιο. Κι αυτό για να γίνει υπάρχουν προϋποθέσεις. Μεγάλα παιδιά είμαστε όλοι σκεφτόμαστε και πράττουμε. Μπορεί να γίνει απλά μια τροποποίηση της τρέχουσας εγκυκλίου διορισμών που να αποκαθιστά τα ισχύοντα στα πλαίσια κατ' αναλογίαν της περσινής φουρνιάς διοριστέων. Η τριετία (αν δεν την ανατρέψουμε πιο πριν, και θα προσπαθήσουμε πολύ γι' αυτό, το εγγυώμαι...) θα πρέπει να ισχύσει για τους διοριστέους του επόμενου ΑΣΕΠ και εντεύθεν...
Διορισμένοι ξεδιορισμένοι, όλοι πάλι στο pde ε; Είναι ναρκωτικό ε;Λοιπόν για τι θέμα της τριετίας το μόνο που μπορούμε να περιμένουμε, είναι αλλαγή στο νομοσχέδιο. Κι αυτό για να γίνει υπάρχουν προϋποθέσεις. Μεγάλα παιδιά είμαστε όλοι σκεφτόμαστε και πράττουμε.
Παράθεση από: athapris στις Αυγούστου 17, 2010, 06:27:38 pmΠαράθεση από: paschalist στις Αυγούστου 17, 2010, 06:24:39 pmΔιορισμένοι ξεδιορισμένοι, όλοι πάλι στο pde ε; Είναι ναρκωτικό ε;Λοιπόν για τι θέμα της τριετίας το μόνο που μπορούμε να περιμένουμε, είναι αλλαγή στο νομοσχέδιο. Κι αυτό για να γίνει υπάρχουν προϋποθέσεις. Μεγάλα παιδιά είμαστε όλοι σκεφτόμαστε και πράττουμε. Μπορεί να γίνει απλά μια τροποποίηση της τρέχουσας εγκυκλίου διορισμών που να αποκαθιστά τα ισχύοντα στα πλαίσια κατ' αναλογίαν της περσινής φουρνιάς διοριστέων. Η τριετία (αν δεν την ανατρέψουμε πιο πριν, και θα προσπαθήσουμε πολύ γι' αυτό, το εγγυώμαι...) θα πρέπει να ισχύσει για τους διοριστέους του επόμενου ΑΣΕΠ και εντεύθεν...Και τι μπορούμε να κάνουμε από δω και πέρα δηλαδή;
Bλέπω τον 40άρη άντρα της 40άρας νεοδιοριζόμενης που είναι μακρυά να βγάζει γκόμενα την 30άρα νεοδιοριζόμενη που έμεινε στην ίδια πόλη.
Παράθεση από: Landau στις Αυγούστου 17, 2010, 06:28:22 pmΓιατί τσακώνεστε; Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά.. Και εξηγώ:Αν θέλαμε πιο δίκαιο σύστημα, τότε οι 40άριδες/άρες, που στην πλειονότητα ήδη έχουν κάνει οικογένειες και παιδιά, μπορούν να πάνε 3 χρονάκια μακρυά (έτσι μάλιστα θα γλυτώσουν την συζυγική γκρίνια και θα διατηρήσουν την ψυχική ηρεμία ). Οι 30άρηδες/άρες, από την άλλη, επειδή βρίσκονται στη φάση δημιουργίας οικογένειας, πρέπει να έχουν τις όποιες διευκολύνσεις του κράτους.Άκουσα παράπονο; Όχι; Είπα μήπως.. Χμ; Μπα! Δεν μου γκρινιάζει τελευταία... Χμ; Μπα, εγώ διορίζομαι σε δύο χρόνια. Θα μετακομίσουμε οικογενειακώς; Πρέπει να δουλέψω και με σκληρές οικονομίες, θα γίνω επιτέλους ένας χαμηλόμισθος δημόσιος υπάλληλος του ΙΚΑ! Το όνειρο μου θα γίνει πραγματικότητα!
εγω ηδη γλυτωσα την γκρινια απο Δευτερα -Παρασκευη τωρα για Σ/Κ εχω εκπαιδευτει να την αντεχω!Στα σοβαρα τωρα εγω δεν πιστευω οτι θα ισχυσει τιποτα απο ολα αυτα .Μολις φυγει η ΔΙΑΜΑΝΤΩ (κοινως ''παρει τον πουλο'' απο το υπουργειο) οτι ψηφιστηκε θα αναιρεθει διοτι μονο προβληματα δημιουργουν τα μεγαλεπηβολα σχεδια της.Τωρα το προβλημα στους εκπαιδευτικους ειναι ο ανυπαρκτος συνδικαλισμος και η κομματικοποιηση του σε τετοιο βαθμο που να μην εχει ικανοποιηθει κανενα αιτημα τους τα τελευταια χρόνια.κατι κοπροσκυλα ειναι οι συνδικαλιστες που μετεχουν στα κοινα μονο για να γλυτωσουν καμια ωρα στα σχολεια ή να παρουν κανα μεταπτυχιακο στη ζουλα.καμια ουσιαστική συμβολη δεν εχουν!Η 3ετια δεν ειναι προβλημα μονο των νεοδιοριστου αλλα ολου του εκπαιδευτικου κλαδου,αλλα δυστυχως αυτο δεν ειναι το μεγαλυτερο προβλημα την δεδομενη στιγμη.Αν περασουν τα σχολεια στους Δημους την βαψαμε κυριοι γενικως.Τωρα για τα δυσπροσιτα θεωρω οτι καποια στιγμη θα τα κυνηγαμε με το ντουφεκι ολοι γιατι εχουν πιο φτηνο κοστος ζωης και για να παρουμε κανα επιδομα παραπανω να στελνουμε στις οικογενειες μας για να ζησουν!!!!!εκει φτασαμε ο τελευταιος τροχος της κοινωνιας ο εκπαιδευτικος.