0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Mohitto, ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σου! Μου έφτιαξες τη διάθεση Έχεια και συ διοριστεί στις Οινούσσες και ξέρεις ?! Και πάλι ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες σου! Α! να ρωτήσω και κτ τελευταίο! Θα πρέπει 01/09 να είμαστε στις περιοχές διορισμού μας ή μας δίνεται κάποιος χρόνος , πχ να εμφανιστούμε στις περιόχες μας 07/09..έτσι ώστε να έχουμε χρόνο να οργανωθούμε και λίγο! Ευχαριστώ πολύ και πάλι!
Παράθεση από: magda στις Αυγούστου 20, 2010, 07:16:18 pmΑγαπητέ Selanik (πάντα είχα απορία και ήθελα να σε ρωτήσω, ως προς τι το ψευδώνυμο στην türkçe version αν ας πούμε έδινες στον Ασεπ του 2005, δεν θα έβαζες ναι στο κουτάκι με τα δυσπρόσιτα που ήταν 3 χρόνια υποχρεωτικά???Και επειδή η όλη μας κουβέντα εδώ έχει καταλήξει σε ένα διαρκή τσακωμό και άκρη δεν βρίσκουμε, θα συμφωνούσατε στο εξής???Να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για να μην είναι υποχρεωμένοι να μείνουν 3ετία οι νεοδιόριστοι (αφού τόσο έχει πειράξει τους πάντες, έχουν δεν έχουν λόγο) και όσοι μένουν εθελοντικά να μοριοδοτούνται γενναία για κάθε επιπλέον χρόνο(και οι έχοντες ήδη μείνει στο παρελθόν)Αυτό θα σας άρεσε ή θα άρχιζαν πάλι παράπονα τύπου ""εσείς μας ανεβάζετε τις βάσεις μεταθέσεων γιατί δεν έχετε υποχρεώσεις και μένετε???""Μια ιδέα λέω....Εγώ πάντως δε θα είχα πρόβλημα για τη γενναία μοριοδότηση, καλό θα ήταν. Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να υπάρχει και κάποια υλική ανταμοιβή, ίσως όχι καθαρά στο μισθό αλλά με και με άλλους τρόπους: επιδότηση ενοικίου, παροχή ποσού για αγορά βιβλίων κ.α.
Αγαπητέ Selanik (πάντα είχα απορία και ήθελα να σε ρωτήσω, ως προς τι το ψευδώνυμο στην türkçe version αν ας πούμε έδινες στον Ασεπ του 2005, δεν θα έβαζες ναι στο κουτάκι με τα δυσπρόσιτα που ήταν 3 χρόνια υποχρεωτικά???Και επειδή η όλη μας κουβέντα εδώ έχει καταλήξει σε ένα διαρκή τσακωμό και άκρη δεν βρίσκουμε, θα συμφωνούσατε στο εξής???Να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για να μην είναι υποχρεωμένοι να μείνουν 3ετία οι νεοδιόριστοι (αφού τόσο έχει πειράξει τους πάντες, έχουν δεν έχουν λόγο) και όσοι μένουν εθελοντικά να μοριοδοτούνται γενναία για κάθε επιπλέον χρόνο(και οι έχοντες ήδη μείνει στο παρελθόν)Αυτό θα σας άρεσε ή θα άρχιζαν πάλι παράπονα τύπου ""εσείς μας ανεβάζετε τις βάσεις μεταθέσεων γιατί δεν έχετε υποχρεώσεις και μένετε???""Μια ιδέα λέω....
Παράθεση από: jimy100 στις Αυγούστου 20, 2010, 07:31:34 pmΠαράθεση από: magda στις Αυγούστου 20, 2010, 07:16:18 pmΑγαπητέ Selanik (πάντα είχα απορία και ήθελα να σε ρωτήσω, ως προς τι το ψευδώνυμο στην türkçe version αν ας πούμε έδινες στον Ασεπ του 2005, δεν θα έβαζες ναι στο κουτάκι με τα δυσπρόσιτα που ήταν 3 χρόνια υποχρεωτικά???Και επειδή η όλη μας κουβέντα εδώ έχει καταλήξει σε ένα διαρκή τσακωμό και άκρη δεν βρίσκουμε, θα συμφωνούσατε στο εξής???Να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για να μην είναι υποχρεωμένοι να μείνουν 3ετία οι νεοδιόριστοι (αφού τόσο έχει πειράξει τους πάντες, έχουν δεν έχουν λόγο) και όσοι μένουν εθελοντικά να μοριοδοτούνται γενναία για κάθε επιπλέον χρόνο(και οι έχοντες ήδη μείνει στο παρελθόν)Αυτό θα σας άρεσε ή θα άρχιζαν πάλι παράπονα τύπου ""εσείς μας ανεβάζετε τις βάσεις μεταθέσεων γιατί δεν έχετε υποχρεώσεις και μένετε???""Μια ιδέα λέω....Εγώ πάντως δε θα είχα πρόβλημα για τη γενναία μοριοδότηση, καλό θα ήταν. Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να υπάρχει και κάποια υλική ανταμοιβή, ίσως όχι καθαρά στο μισθό αλλά με και με άλλους τρόπους: επιδότηση ενοικίου, παροχή ποσού για αγορά βιβλίων κ.α.ναι, και επιδοτηση για κοινοχρηστα, σουπερ μαρκετ και βενζινη δωρεαν !!!συνελθετε !!!!!!!!!!!!!!!!!!! εχετε χασει καθε μετρο....!!
Παράθεση από: MARKOS στις Αυγούστου 20, 2010, 10:30:21 pmΠαράθεση από: jimy100 στις Αυγούστου 20, 2010, 07:31:34 pmΠαράθεση από: magda στις Αυγούστου 20, 2010, 07:16:18 pmΑγαπητέ Selanik (πάντα είχα απορία και ήθελα να σε ρωτήσω, ως προς τι το ψευδώνυμο στην türkçe version αν ας πούμε έδινες στον Ασεπ του 2005, δεν θα έβαζες ναι στο κουτάκι με τα δυσπρόσιτα που ήταν 3 χρόνια υποχρεωτικά???Και επειδή η όλη μας κουβέντα εδώ έχει καταλήξει σε ένα διαρκή τσακωμό και άκρη δεν βρίσκουμε, θα συμφωνούσατε στο εξής???Να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για να μην είναι υποχρεωμένοι να μείνουν 3ετία οι νεοδιόριστοι (αφού τόσο έχει πειράξει τους πάντες, έχουν δεν έχουν λόγο) και όσοι μένουν εθελοντικά να μοριοδοτούνται γενναία για κάθε επιπλέον χρόνο(και οι έχοντες ήδη μείνει στο παρελθόν)Αυτό θα σας άρεσε ή θα άρχιζαν πάλι παράπονα τύπου ""εσείς μας ανεβάζετε τις βάσεις μεταθέσεων γιατί δεν έχετε υποχρεώσεις και μένετε???""Μια ιδέα λέω....Εγώ πάντως δε θα είχα πρόβλημα για τη γενναία μοριοδότηση, καλό θα ήταν. Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να υπάρχει και κάποια υλική ανταμοιβή, ίσως όχι καθαρά στο μισθό αλλά με και με άλλους τρόπους: επιδότηση ενοικίου, παροχή ποσού για αγορά βιβλίων κ.α.ναι, και επιδοτηση για κοινοχρηστα, σουπερ μαρκετ και βενζινη δωρεαν !!!συνελθετε !!!!!!!!!!!!!!!!!!! εχετε χασει καθε μετρο....!!Μάρκο εσύ να συνέλθεις! Μη γίνεσαι προκλητικός με ανθρώπους που για τρία χρόνια χωρίς αυξήσεις, με κουτσά δώρα και ακρίβεια να καλπάζει θα προσπαθούν να επιβιώσουν μακριά από τα σπίτια τους. ΚΑι αυτό δεν είναι γκρίνια όπως συνηθίζεις να λες. Είναι θεμιτό και θεσμοθετημένο δικαίωμα του κάθε εργαζόμενου να ζητά καλύτερες αμοιβές και συνθήκες εργασίας. Το μέτρο στην τελική δεν το ορίζεις εσύ ή ο κάθε υπουργός. Το ορίζει η ίδια η πραγματικότητα.
Το μέτρο στην τελική δεν το ορίζεις εσύ ή ο κάθε υπουργός. Το ορίζει η ίδια η πραγματικότητα.
@ panos2: Εγώ θεωρώ ότι έστω κι έτσι Πάνο θα βρεθούν παράθυρα για όσους έχουν άκρες και θα σηκώνονται και θα φεύγουν από τα δυσπρόστια ή γενικά την περιοχή από την οποία τοποθετούνται. Δυστυχώς αυτό το έργο το έχουμε δει πολλές φορές, λογικά θα το δούμε και τώρα. Αλήθεια, πόσοι από τους αποσπασμένους που επέστρεψαν στα σχολεία ήταν αποσπασμένοι στα βουλευτικά γραφεία ή στις μητροπόλεις; Απορία το έχω...Όσον αφορά τις μισθολογικές διεκδικήσεις, προφανώς, αυτοί μιλάνε για άλλα. Αλλά κι εμείς θα μιλάμε για εμάς, δε θα ακολουθούμε το ρυθμό που θα δίνουν εκείνοι.