*

Αποστολέας Θέμα: Νεοδιόριστοι και τριετία  (Αναγνώστηκε 227278 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος athena81

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Νεοδιόριστοι και τριετία
« Απάντηση #448 στις: Αυγούστου 29, 2010, 03:53:01 pm »
παιδια ειμαι εντελως καινουρια.γεια σας!να σας ρωτησω.ποτε ενας εκ/κος θεωρειται ειδικης κατηγοριας;γιατι γνωριζω κοπελα που φενεται καθ'ολα υγειης κι ομως ειναι ειδ.κατηγορια.ξερει κανεις να μου πει;
δουλειά είναι να κάνεις κάτι και να πληρώνεσαι, ενώ σπορ είναι το να κάνεις το ίδιο και να πληρώνεις.μαντέψτε τι απ'τα δυο είναι η ωρομισθία

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:07:02 »

Αποσυνδεδεμένος athapris

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #449 στις: Αυγούστου 29, 2010, 04:55:21 pm »
παιδια ειμαι εντελως καινουρια.γεια σας!να σας ρωτησω.ποτε ενας εκ/κος θεωρειται ειδικης κατηγοριας;γιατι γνωριζω κοπελα που φενεται καθ'ολα υγειης κι ομως ειναι ειδ.κατηγορια.ξερει κανεις να μου πει;

Ειδικές κατηγορίες είναι οι εξής: α) Προβλήματα υγείας (σκλήρυνση κατά πλάκας, αιματολογικά, παραπληγίες, τύφλωση κλπ). β) Πολύτεκνοι. γ) Ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί που είτε απολύθηκαν είτε έκλεισαν τα σχολεία που υπηρετούσαν και διαθέτουν τουλάχιστον 24 μόρια ιδιωτικής προϋπηρεσίας καθώς και 2 χρόνια δημόσιας...

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #450 στις: Αυγούστου 29, 2010, 05:03:37 pm »

Ειδικές κατηγορίες είναι οι εξής: α) Προβλήματα υγείας (σκλήρυνση κατά πλάκας, αιματολογικά, παραπληγίες, τύφλωση κλπ). β) Πολύτεκνοι. γ) Ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί που είτε απολύθηκαν είτε έκλεισαν τα σχολεία που υπηρετούσαν και διαθέτουν τουλάχιστον 24 μόρια ιδιωτικής προϋπηρεσίας καθώς και 2 χρόνια δημόσιας...

Ειδική κατηγορία, κατά τη μεταβατική περίοδο, αποτελούν οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί με 6 χρόνια ιδιωτικής προϋπηρεσίας και απόλυση. Αυτοί ήταν ως τώρα οι λεγόμενοι ΙΔΑΧ.
Όσοι είχαν 20 μήνες ιδιωτικής προϋπηρεσίας εντάσσονταν στον -κλειδωμένο πλέον- πίνακα αναπληρωτών, αλλά όχι ως ειδική κατηγορία. Αφού συμπλήρωναν και 20 μήνες δημόσιας προϋπηρεσίας εντάσσονταν στον -επίσης κλειδωμένο- πίνακα διορισμών.

Αποσυνδεδεμένος fviki

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #451 στις: Αυγούστου 29, 2010, 05:26:50 pm »
Παιδια μια ερωτηση σχετικα με την τοποθετηση νεοδιοριστων,

Απο οσο γνωριζω η σειρα ειναι 1.απο μεταθεση 2.νεοδιοριστοι 3.αποσπαση.

Η ερωτηση μου ειναι υπαρχει περιπτωση να τοποθετηθει καποιοσ με μεταθεση και να μεινει υπεραριθμος ενας νεοδιοριστος?δεν πρεπει να εξαντληθουν ολοι οι νεοδιοριστοι και μετα να γινουν οι τοποθετησεις απο μεταθεση?και αν μεινουν ως υπεραριθμοι νεοδιοριστοι δεν θα πρεπει να εχουν μεινει και ολοι αυτοι που ειναι απο μεταθεση?Αν οχι σε ποιες περιπτωσεις προηγουνται αυτοι απο μεταθεση ή η σειρα ειναι αυστηρα καθορισμενη?(κλαδοσ ΠΕ03 νεοδιορισθησα και σε υπεραριθμια)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:07:02 »

Αποσυνδεδεμένος pasxalisΠΕ02

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #452 στις: Αυγούστου 29, 2010, 05:36:55 pm »
Παιδια μια ερωτηση σχετικα με την τοποθετηση νεοδιοριστων,

Απο οσο γνωριζω η σειρα ειναι 1.απο μεταθεση 2.νεοδιοριστοι 3.αποσπαση.

Η ερωτηση μου ειναι υπαρχει περιπτωση να τοποθετηθει καποιοσ με μεταθεση και να μεινει υπεραριθμος ενας νεοδιοριστος?δεν πρεπει να εξαντληθουν ολοι οι νεοδιοριστοι και μετα να γινουν οι τοποθετησεις απο μεταθεση?και αν μεινουν ως υπεραριθμοι νεοδιοριστοι δεν θα πρεπει να εχουν μεινει και ολοι αυτοι που ειναι απο μεταθεση?Αν οχι σε ποιες περιπτωσεις προηγουνται αυτοι απο μεταθεση ή η σειρα ειναι αυστηρα καθορισμενη?(κλαδοσ ΠΕ03 νεοδιορισθησα και σε υπεραριθμια)
Οι μετατιθέμενοι προηγούνται σε κάθε περίπτωση.

Αποσυνδεδεμένος fviki

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #453 στις: Αυγούστου 29, 2010, 05:58:05 pm »
ΑΠΟ
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 29, 2010, 06:13:32 pm από fvasiliki »

Αποσυνδεδεμένος athena81

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #454 στις: Αυγούστου 29, 2010, 06:09:42 pm »

Ειδική κατηγορία, κατά τη μεταβατική περίοδο, αποτελούν οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί με 6 χρόνια ιδιωτικής προϋπηρεσίας και απόλυση. Αυτοί ήταν ως τώρα οι λεγόμενοι ΙΔΑΧ.
Όσοι είχαν 20 μήνες ιδιωτικής προϋπηρεσίας εντάσσονταν στον -κλειδωμένο πλέον- πίνακα αναπληρωτών, αλλά όχι ως ειδική κατηγορία. Αφού συμπλήρωναν και 20 μήνες δημόσιας προϋπηρεσίας εντάσσονταν στον -επίσης κλειδωμένο- πίνακα διορισμών.
ουαου!ειστε πραγματικα καλοι και γρηγοροι.δεν φανταζομουν οτι απολυμενοι απ'τα ιδιωτικα θα ηταν ειδικη κατηγορια..παντως ειναι ενας καλος τροπος να προωθηθεις.για τους υπολοιπους η κληση μας προωθηται...
δουλειά είναι να κάνεις κάτι και να πληρώνεσαι, ενώ σπορ είναι το να κάνεις το ίδιο και να πληρώνεις.μαντέψτε τι απ'τα δυο είναι η ωρομισθία

Αποσυνδεδεμένος karxarias29

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #455 στις: Αυγούστου 30, 2010, 03:46:25 pm »

ουαου!ειστε πραγματικα καλοι και γρηγοροι.δεν φανταζομουν οτι απολυμενοι απ'τα ιδιωτικα θα ηταν ειδικη κατηγορια..παντως ειναι ενας καλος τροπος να προωθηθεις.για τους υπολοιπους η κληση μας προωθηται...

...Παρακαλώ περιμένετε! ;)

Αποσυνδεδεμένος Gi@

• Έμπειρο μέλος
  • Νηπιαγωγός!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #456 στις: Αυγούστου 30, 2010, 03:51:37 pm »

Δηλαδή αν δουλέψει κανείς σε ιδιωτικό 20 μήνες και είναι και αναπληρωτής άλλους 20 μήνες, μπορεί να διοριστεί ???
ΠΕ 60

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
  • δεν περιγραφω αλλο!!! ΠΕ06
    • Προφίλ
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ06
« Απάντηση #457 στις: Αυγούστου 30, 2010, 04:00:19 pm »
Ας με διορισει και μενα καλε καποιος. 20 σε ιδιωτικο δεν εχω αλλα εχω 30 σε δημοσιο και ξερω να φτιαχνω και μουσακα!!!
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

Αποσυνδεδεμένος kozzi1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #458 στις: Αυγούστου 30, 2010, 04:01:12 pm »
Ας με διορισει και μενα καλε καποιος. 20 σε ιδιωτικο δεν εχω αλλα εχω 30 σε δημοσιο και ξερω να φτιαχνω και μουσακα!!!

.... :-X

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
  • δεν περιγραφω αλλο!!! ΠΕ06
    • Προφίλ
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ06
« Απάντηση #459 στις: Αυγούστου 30, 2010, 04:03:02 pm »

Αμφισβητεις την ικανοτητα μου στο μουσακα?????????????
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

Αποσυνδεδεμένος kozzi1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #460 στις: Αυγούστου 30, 2010, 04:04:37 pm »

...Παρακαλώ περιμένετε! ;)

οπου γαμος και χαρα, η

Αποσυνδεδεμένος kozzi1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #461 στις: Αυγούστου 30, 2010, 04:06:06 pm »

Αμφισβητεις την ικανοτητα μου στο μουσακα?????????????

"εν τη παλαμη και ουτω βοησωμεν"
η αλλιως...
αν δε βαλω το δαστυλο στην πληγη , οπως ο απιστος Θωμας...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182684
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 681
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)