*

Αποστολέας Θέμα: Νεοδιόριστοι και τριετία  (Αναγνώστηκε 227565 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος casperini

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Νεοδιόριστοι και τριετία
« Απάντηση #868 στις: Οκτωβρίου 10, 2010, 12:09:57 pm »
Κάθε φορά που κάτι κινείται στο θέμα της τριετίας, το alfavita ανεβάζει μετά το ίδιο άρθρο: http://www.alfavita.gr/artro.php?id=11491
Τυχαίο;  >:(

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 10:01:11 »

Αποσυνδεδεμένος Uranios

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #869 στις: Οκτωβρίου 10, 2010, 10:29:13 pm »
Δεν νομίζω ότι γίνεται σκόπιμα. Αντίθετα το αλφαβήτα σιγοντάρει με τα άρθρα του την προσπάθεια μας. Και να είναι αλήθεια δεν θα ήθελα να το πιστέψω.

Αποσυνδεδεμένος mary02

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #870 στις: Οκτωβρίου 11, 2010, 06:36:35 pm »
Τι εννοείς "κάθε φορά που κάτι κινείται"; Έχει συμβεί τίποτε καινούργιο; σε ποια φάση βρισκόμαστε; θα προλάβουμε να στείλουμε το εξώδικο;;;
Καλύτερα να κατανοείς λίγα παρά να παρανοείς πολλά...

Αποσυνδεδεμένος dsouras

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #871 στις: Οκτωβρίου 11, 2010, 06:48:01 pm »
Υπάρχουν κάποια προβλήματα με τα φαξ. Άλλα δεν λειτουργούν, άλλα είναι χαλασμένα κλπ. Προσπαθούμε να προωθήσουμε την κατάσταση με τις υπογραφές όσο πιο γρήγορα μπορούμε.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 10:01:11 »

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #872 στις: Οκτωβρίου 11, 2010, 07:51:02 pm »
Στο ΔΣ της
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 11, 2010, 07:53:02 pm από casperini »

Αποσυνδεδεμένος mary02

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #873 στις: Οκτωβρίου 11, 2010, 09:30:45 pm »
Μόλις επέστρεψα από συνάντηση με το ΔΣ της ΕΛΜΕ Λέσβου. Πήγαμε μία ομάδα νεοδιόριστων και θέσαμε τα ζητήματά μας. Ψήφισαν ομόφωνα να στηρίξουν τις θέσεις μας και τις όποιες κινήσεις μας και α) να κοινοποιήσουν τις θέσεις μας στην ΟΛΜΕ και β) να δημοσιεύσουν στον τύπο τις απόψεις τους / μας. Θετικότατο το κλίμα. Δεσμευτήκαμε να συντάξουμε μία επιστολή και να τους την κοινοποιήσουμε. Ζητώ την άδειά σας (το έκανα ήδη και με προσωπικό μήνυμα στον πνευματικό πατέρα της επιστολής) να τους προωθήσω και το εξώδικο, εφόσον χρειαστεί. Αυτά και από εμένα. Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας, γιατί εγώ είμαι αρκετά αισιόδοξη μετά τη συνάντηση αυτή.

Αποσυνδεδεμένος dsouras

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #874 στις: Οκτωβρίου 11, 2010, 09:38:58 pm »
Μόλις επέστρεψα από συνάντηση με το ΔΣ της ΕΛΜΕ Λέσβου. Πήγαμε μία ομάδα νεοδιόριστων και θέσαμε τα ζητήματά μας. Ψήφισαν ομόφωνα να στηρίξουν τις θέσεις μας και τις όποιες κινήσεις μας και α) να κοινοποιήσουν τις θέσεις μας στην ΟΛΜΕ και β) να δημοσιεύσουν στον τύπο τις απόψεις τους / μας. Θετικότατο το κλίμα. Δεσμευτήκαμε να συντάξουμε μία επιστολή και να τους την κοινοποιήσουμε. Ζητώ την άδειά σας (το έκανα ήδη και με προσωπικό μήνυμα στον πνευματικό πατέρα της επιστολής) να τους προωθήσω και το εξώδικο, εφόσον χρειαστεί. Αυτά και από εμένα. Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας, γιατί εγώ είμαι αρκετά αισιόδοξη μετά τη συνάντηση αυτή.

Είναι αυτονόητο οτι τέτοιες κινήσεις είναι πάρα πολύ θετικές. Προχωράμε μπροστά και οτιδήποτε χρειαστείτε είμαστε στη διάθεσή σας.

Αποσυνδεδεμένος mary02

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #875 στις: Οκτωβρίου 11, 2010, 09:58:12 pm »
Ευχαριστώ πολύ (και εκ μέρους όλων πιστεύω). Θα σας κρατάω ενήμερους για οτιδήποτε!

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #876 στις: Οκτωβρίου 11, 2010, 10:44:30 pm »
Mπράβο, κυρίως για την αισιοδοξία σου που μας δίνει κουράγιο!

Αποσυνδεδεμένος dsouras

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #877 στις: Οκτωβρίου 11, 2010, 10:55:26 pm »
Καλό θα ήταν να πουν και οι υπόλοιποι την άποψή τους.

Αποσυνδεδεμένος mary02

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #878 στις: Οκτωβρίου 12, 2010, 10:59:48 pm »
Έχω σχεδόν ολοκληρώσει την επιστολή που θα δώσω στην ΕΛΜΕ για προώθηση. Αύριο θα την έχω έτοιμη. Εκείνο που με προβλημάτισε κατά τη διαδικασία του γραψίματος, καθώς είχα δίπλα και το εξώδικο για "μπούσουλα" ήταν το δεύτερο από τα αιτήματά που θέτουμε στο εξώδικο (την εφαρμογή της διάταξης μετά το πέρας της όποιας μεταβατικής περιόδου). Μου φάνηκε λιγάκι "εγωκεντρικό". Αποκλείει τη συμπαράσταση όλων όσων περιμένουν διορισμό και είναι ίσως λιγάκι αντισυναδελφικό. Επιπλέον, όσο το σκέφτομαι και συζητώ με διάφορο κόσμο, σκέφτηκα και ένα επιπλέον σοβαρότατο επιχείρημα που ίσως θα έπρεπε να συμπεριλάβουμε στην αίτησή μας (ή και όχι, αν είναι αργά. Εγώ πάντως προτίθεμαι να το συμπεριλάβω στην επιστολή που συντάσσω). Το γεγονός της ανισότητας των νεοδιόριστων έναντι των ήδη διορισμένων: υπάρχει δηλαδή πιθανότητα νεοδιόριστος, που διαθέτει τα απαιτούμενα μόρια για μετάθεση σε προτιμητέα περιοχή, να μην μπορέσει να τη διεκδικήσει και να καταλάβει τη θέση άλλος, με λιγότερα μόρια. Έτσι παραβιάζεται, όμως, το σύστημα της μοριοδότησης που εξακολουθεί και σήμερα να ισχύει. Αν εφαρμοζόταν η τριετία, θα σήμαινε καταστρατήγηση του δίκαιου συστήματος μεταθέσεων με βάση τα μόρια (ουσιαστικά κατάργησή του). Αυτά!
Δε θέλω να προκαλέσω νέες καθυστερήσεις. Σκέφτηκα όμως ότι, εφόσον ακόμη δεν έχουμε στείλει τίποτα, ίσως προλαβαίνουμε να βελτιώσουμε την επιχειρηματολογία μας (αν φυσικά συμφωνούν όλοι).

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #879 στις: Οκτωβρίου 12, 2010, 11:08:48 pm »
Την παραβίαση της μοριοδότησης την θεωρώ πολύ ισχυρό επιχείρημα! Φυσικά και να την βάλεις!

Αποσυνδεδεμένος dsouras

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #880 στις: Οκτωβρίου 12, 2010, 11:50:20 pm »
Έχω ενημερώσει με μηνύματα και τους αναπληρωτές συναδέλφους και τους εναπομείναντες απο τον ΑΣΕΠ, για την τριετία. Η απάντησή τους ήταν οτι είναι πολύ σοβαρό θέμα αλλά τώρα τους απασχολεί περισσότερο ο διορισμός τους.
Η παραβίαση της μοριοδότησης είναι πολύ σοβαρό θέμα και θα πρέπει να συμπεριληφθεί και στην επιστολή που ετοιμάζεις αλλά και στο εξώδικο. Θα πρότεινα την επιστολή σου να την αναρτήσουμε και σε όσα εκπαιδευτικά sites μπορέσουμε. Όταν την ετοιμάσεις κοινοποίησέ τη. Σ΄ευχαριστούμε για όλα.

Αποσυνδεδεμένος mary02

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #881 στις: Οκτωβρίου 13, 2010, 02:59:29 pm »
Οκ! Την έχω έτοιμη σχεδόν (τελευταίες πινελιές). Είναι κάτι σαν ενημερωτικό σημείωμα για το ζήτημά μας. Από αυτό θα μπορούσαμε να πάρουμε το "ζουμί" και να φτιάξουμε ένα δελτίο τύπου (συντομότερο δηλαδή, γιατί η επιστολή είναι 3σέλιδη) για να κοινοποιηθεί στα εκπαιδευτικά sites. Πιστεύω ότι το απογευματάκι θα είμαι έτοιμη να την κοινοποιήσω.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)