*

Αποστολέας Θέμα: Νεοδιόριστοι και τριετία  (Αναγνώστηκε 227227 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος happiness

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 19 - Μηχ. Η/Υ & Πληρ. - ΠΠ
    • Προφίλ
Απ: Νεοδιόριστοι και τριετία
« Απάντηση #1120 στις: Νοεμβρίου 11, 2010, 09:07:04 am »
Σα να λέμε το υπουργείο αρνείται στους νεοδιόριστους το δικαίωμα να διεκδικήσουν κάποια οργανική για 2 χρόνια. Στο διάστημα αυτό μπορεί κάποιος άλλος με λίγοτερα μόρια να πάρει τις οργανικές που θα ανοίξουν. Ωραία.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:03:30 »

Αποσυνδεδεμένος m_rebel

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #1121 στις: Νοεμβρίου 11, 2010, 09:33:57 am »
Καλημέρα
διαβάζοντας για την πιθανότητα απολύσεων δημοσίων υπαλλήλων,άρχσα να θεωρώ ακόμα πιο απίθανο το γεγονός να αλλάξει η 3ετία
Με το νέο νόμο είμαστε 2 χρόνια δόκιμοι,όχι μόνιμοι-άρα μπορεί να τους δίνει το δικαίωμα πιο έυκολα να μην μας νομιμοποιήσουν τελικά,
αφού δεν  θα έχουμε οργανικές θέσεις.
Η κατάσταση πλέον αλλάζει από μέρα σε μέρα,άρα μήπως και αυτό είναι ένα μέτρο για να γίνουν περικοπές?

Προσπαθούν να εφοβίσουν τον κόσμο ώστε να δεχτούμε τα νέα μέτρα με ανακούφιση. "Ας μας κόψουν από τα επιδόματα πάλι, αρκεί να μην απολυθούμε.."
Μη ξεχνιέστε, όλα γίνονται, μας χρειάζονται εμείς όχι! ;)

Αποσυνδεδεμένος mbit

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1122 στις: Νοεμβρίου 11, 2010, 12:32:18 pm »
άκυρο αυτό που σας είπα χθες .σε σημερινή επικοινωνία με τον προιστάμενο, μου ειπε οτι, στάλθηκε διευκρινιση απο το υπουργείο οτι, όπως δεν έχουμε δικαίωμα να κάνουμε αίτηση για μετάθεση, έτσι δεν έχουμε δικαίωμα και για αίτηση προτίμησης.όπου μας τοποθετήσει το ΠΥΣΔΕ του χρόνου!!!κατα τα  άλλα θα συσφίξουμε τις σχέσεις μας με τους μαθητές!!

Αποσυνδεδεμένος Ίρμα

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1123 στις: Νοεμβρίου 11, 2010, 01:50:26 pm »
ΓΙ αυτόν ακριβώς το λόγο μπήκα σήμερα στο πδε και να που το θέμα συζητείται  :)
Έχω λοιπόν δύο απορίες:
α) Εμείς φέτος δεν κάνουμε αίτηση οριστικής τοποθέτησης;
β) Επίσης δεν μπορούμε να κάνουμε και αίτηση μετάθεσης, σωστά;
Άρα, όλα αυτά τα χαρτιά και οι προθεσμίες που βγαίνουν δεν μας αφορούν σωστά; Φοβάμαι μήπως πρέπει να κάνω κάτι ωσ νεοδιόριστη και χάσω τις προθεσμίες.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:03:30 »

Αποσυνδεδεμένος mbit

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1124 στις: Νοεμβρίου 11, 2010, 03:29:13 pm »
 για μετάθεση όχι,ρητα και κατηγορηματικά.μου είπαν οτι τους πετάει έξω και το σύστημα των υπολογιστων. ούτε αίτηση για προσωρινή τοποθέτηση μπορούμε να κάνουμε, στάλθηκε είπαν σήμερα διευκρινιστικό απο το υπουργείο.το ΠΥΣΔΕ θα αποφασίσει που θα είμαστε του χρόνου ανάλογα με τα κενα

Αποσυνδεδεμένος chris75

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #1125 στις: Νοεμβρίου 11, 2010, 04:27:48 pm »
Πέρισυ η ΝΔ ω κυβέρνηση είχε ψηφίσει την τριετία για όσους θα έπαιρναν απόσπαση ,βγήκαν οι αποσπάσεις και οι συνάδελφοι πήγαν στις αποσπάσεις τους , έχοντας την εντύπωση ότι θα μείνουν  τρία χρόνια υποχρεωτικά μάλιστα!(το παράδειγμα με τις αποσπάσεις ήταν αλλαγή επι τα χείρω, με εσας μακάρι να είναι επι τα βελτίω!).

off topic βέβαια, αλλά το λες σαν να τους χάλαγε όλους αυτούς που ήθελαν να αποσπαστούν 3 χρόνια στο Υπουργείο και να παίρνουν τα μόρια από το Καστελλόριζο πχ!!!!!!!
όχι μόνο το ήθελαν, αλλά λυτούς και δεμένους έβαζαν για να ξενοιάσουν 3 χρονάκια!!!Άρα δεν ήταν επί τα χείρω η αλλαγή αυτή.Άλλωστε οι πιο πολλοί ξαναπήραν φέτος απόσπαση και πίστεψέ με, το 80 % είναι νέοι ελεύθεροι και ωραίοι, χωρίς υποχρεώσεις.
Στο θέμα μας τώρα, ο νόμος μπορεί να αλλάξει,αλλά για φέτος αποκλείεται.Ίσως μόνο για άτομα με προβλήματα υγείας.Και παλιά τα δυσπρόσιτα ήταν 3ετία και μετά έγινε 2ετία, οπότε όλα συμβαίνουν.Και επειδή πιο παλιά ίσως φάνηκε ότι είμαι υπερ της τριετίας, δ ε ν    ε ί μ α ι!!!Απλά δεν μπορώ όσους γκρινιάζουν χωρίς λόγο..Αυτά.

Magda αυτό στο οποίο αναφερόμουν ήταν απλά η καταπληκτική ευκολία και ..ταχύτητα!! με την οποία η εκάστοτε πολιτική ηγεσία αλλάζει.... το καθετί!! χωρίς μακροπρόθεσμο υπολογισμό και σχεδιασμό, ανεξαρτήτως της ηγεσίας που βρίσκεται κάθε φορά στο κάθε υπουργείο!

Αποσυνδεδεμένος Ίρμα

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1126 στις: Νοεμβρίου 11, 2010, 08:49:23 pm »
Ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος dsouras

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1127 στις: Νοεμβρίου 12, 2010, 02:18:17 pm »
Πέρισυ η ΝΔ ω κυβέρνηση είχε ψηφίσει την τριετία για όσους θα έπαιρναν απόσπαση ,βγήκαν οι αποσπάσεις και οι συνάδελφοι πήγαν στις αποσπάσεις τους , έχοντας την εντύπωση ότι θα μείνουν  τρία χρόνια υποχρεωτικά μάλιστα!(το παράδειγμα με τις αποσπάσεις ήταν αλλαγή επι τα χείρω, με εσας μακάρι να είναι επι τα βελτίω!).

off topic βέβαια, αλλά το λες σαν να τους χάλαγε όλους αυτούς που ήθελαν να αποσπαστούν 3 χρόνια στο Υπουργείο και να παίρνουν τα μόρια από το Καστελλόριζο πχ!!!!!!!
όχι μόνο το ήθελαν, αλλά λυτούς και δεμένους έβαζαν για να ξενοιάσουν 3 χρονάκια!!!Άρα δεν ήταν επί τα χείρω η αλλαγή αυτή.Άλλωστε οι πιο πολλοί ξαναπήραν φέτος απόσπαση και πίστεψέ με, το 80 % είναι νέοι ελεύθεροι και ωραίοι, χωρίς υποχρεώσεις.
Στο θέμα μας τώρα, ο νόμος μπορεί να αλλάξει,αλλά για φέτος αποκλείεται.Ίσως μόνο για άτομα με προβλήματα υγείας.Και παλιά τα δυσπρόσιτα ήταν 3ετία και μετά έγινε 2ετία, οπότε όλα συμβαίνουν.Και επειδή πιο παλιά ίσως φάνηκε ότι είμαι υπερ της τριετίας, δ ε ν    ε ί μ α ι!!!Απλά δεν μπορώ όσους γκρινιάζουν χωρίς λόγο..Αυτά.

Magda αυτό στο οποίο αναφερόμουν ήταν απλά η καταπληκτική ευκολία και ..ταχύτητα!! με την οποία η εκάστοτε πολιτική ηγεσία αλλάζει.... το καθετί!! χωρίς μακροπρόθεσμο υπολογισμό και σχεδιασμό, ανεξαρτήτως της ηγεσίας που βρίσκεται κάθε φορά στο κάθε υπουργείο!

Η σημερινή όμως ηγεσία χαρακτηρίζεται απο υπερβολική αλαζονεία. Έχει ισοπεδώσει  τα πάντα. Μας έχει γυρίσει πολλά χρόνια πίσω. Όταν η υπουργός έχει συνεχώς στο μυαλό της οτι για την κατάντια της εκπαίδευσης φταίνε μόνο οι τεμπέληδες εκπαιδευτικοί τι περιμένουμε; Μισεί τους εκπαιδευτικούς, οπότε όλος της ο σχεδιασμός ξεκινάει απο εκεί. Ζούμε μια εποχή μιας ιδιόμορφης δικτατορίας του στυλ αποφασίζουμε και διατάζουμε  των συνταγματαρχών. Άλλωστε η ομοιότητα είναι ολοφάνερη. Τότε είχαμε κηδεμόνες τους αμερικάνους, ενώ τώρα αμερικάνους και ευρωπαίους. Τότε όμως υπήρχε αντίδραση . Τώρα δυστυχώς δεν υπάρχει .

Αποσυνδεδεμένος mbit

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1128 στις: Νοεμβρίου 12, 2010, 03:17:05 pm »
το να στελεχωθεί μια επιτροπή απο νεοδιόριστους που να συναντηθεί με την ηγεσία της ΟΛΜΕ ή της ΔΟΕ και να πιέσει, να απαιτήσει δραστηριοποίηση σχετικά με το θέμα μας το βρίσκετε ανώφελο;

Αποσυνδεδεμένος φρουφρού

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1129 στις: Νοεμβρίου 12, 2010, 03:17:46 pm »
Πέρισυ η ΝΔ ω κυβέρνηση είχε ψηφίσει την τριετία για όσους θα έπαιρναν απόσπαση ,βγήκαν οι αποσπάσεις και οι συνάδελφοι πήγαν στις αποσπάσεις τους , έχοντας την εντύπωση ότι θα μείνουν  τρία χρόνια υποχρεωτικά μάλιστα!(το παράδειγμα με τις αποσπάσεις ήταν αλλαγή επι τα χείρω, με εσας μακάρι να είναι επι τα βελτίω!).

Στο θέμα μας τώρα, ο νόμος μπορεί να αλλάξει,αλλά για φέτος αποκλείεται.Ίσως μόνο για άτομα με προβλήματα υγείας.Και παλιά τα δυσπρόσιτα ήταν 3ετία και μετά έγινε 2ετία, οπότε όλα συμβαίνουν.Και επειδή πιο παλιά ίσως φάνηκε ότι είμαι υπερ της τριετίας, δ ε ν    ε ί μ α ι!!!Απλά δεν μπορώ όσους γκρινιάζουν χωρίς λόγο..Αυτά.

Η σημερινή όμως ηγεσία χαρακτηρίζεται απο υπερβολική αλαζονεία. Έχει ισοπεδώσει  τα πάντα. Μας έχει γυρίσει πολλά χρόνια πίσω. Όταν η υπουργός έχει συνεχώς στο μυαλό της οτι για την κατάντια της εκπαίδευσης φταίνε μόνο οι τεμπέληδες εκπαιδευτικοί τι περιμένουμε; Μισεί τους εκπαιδευτικούς, οπότε όλος της ο σχεδιασμός ξεκινάει απο εκεί. Ζούμε μια εποχή μιας ιδιόμορφης δικτατορίας του στυλ αποφασίζουμε και διατάζουμε  των συνταγματαρχών. Άλλωστε η ομοιότητα είναι ολοφάνερη. Τότε είχαμε κηδεμόνες τους αμερικάνους, ενώ τώρα αμερικάνους και ευρωπαίους. Τότε όμως υπήρχε αντίδραση . Τώρα δυστυχώς δεν υπάρχει .
Ξεχνάς ότι τις πολιτικές αποφάσεις τις παίρνουν οι κυβερνήσεις και όχι κάποιος ξένος... Άρα ξεκάθαρη πολιική ευθύνη υπάρχει κάθε φορά.

Αποσυνδεδεμένος pa.liatsos

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
    • https://www.google.gr/search?q=%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%BF%CE%B9+%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%B1&client=firefox-b&biw=1024&bih=639&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjyh8n4zpvQAhVLWRQKHQnoDgsQ_AUICCg
« Απάντηση #1130 στις: Νοεμβρίου 12, 2010, 07:51:23 pm »
για μετάθεση όχι,ρητα και κατηγορηματικά.μου είπαν οτι τους πετάει έξω και το σύστημα των υπολογιστων. ούτε αίτηση για προσωρινή τοποθέτηση μπορούμε να κάνουμε, στάλθηκε είπαν σήμερα διευκρινιστικό απο το υπουργείο.το ΠΥΣΔΕ θα αποφασίσει που θα είμαστε του χρόνου ανάλογα με τα κενα
επείγον! το σύστημα πεταει εξω και τους νεο/τους ειδικων κατηγοριων;;γιατι εμενα μου ειπαν να κανω αιτηση και το πολυ πολυ να απορριφθει απο το ΚΥΣΔΕ...
Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο από την ίση μεταχείριση των ανίσων.
Αριστοτέλης

Αποσυνδεδεμένος mary02

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1131 στις: Νοεμβρίου 12, 2010, 08:09:01 pm »
το να στελεχωθεί μια επιτροπή απο νεοδιόριστους που να συναντηθεί με την ηγεσία της ΟΛΜΕ ή της ΔΟΕ και να πιέσει, να απαιτήσει δραστηριοποίηση σχετικά με το θέμα μας το βρίσκετε ανώφελο;
Γιατί όχι;;; Μόνο που η επιτροπή αυτη θα πρέπει να απαρτίζεται από άτομα που βρίσκονται στην Αθήνα (για να είναι δυνατή η επαφή με ΟΛΜΕ / ΔΟΕ) και δε νομίζω ότι υπάρχουν τέτοιοι νεοδιόριστοι...
Καλύτερα να κατανοείς λίγα παρά να παρανοείς πολλά...

Αποσυνδεδεμένος Sun

• Ιστορικό μέλος
  • αιτία ελομένου ' θεός αναίτιος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1132 στις: Νοεμβρίου 12, 2010, 08:34:45 pm »
ο προιστάμενος σήμερα μου είπε ότι τα δύο χρόνια της προσωρινής τοποθέτησης είμαστε στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ άρα μπορούν να μας μετακινήσουν σε οποιοδήποτε κενο.μου είπε επίσης να κάνω μια αίτηση προτιμήσεως, μέχρι τις 30 Νοεμβρίου σχετικά με το σχολείο που θα ήθελα να βρίσκομαι την επόμενη χρονιά , χωρίς όμως αυτό να είναι δεσμευτικό για το ΠΥΣΔΕ που θα συνεδριάσει την άνοιξη
Η τάση πάντως είναι να παραμείνουν οι εκπαιδευτικοί και τη δεύτερη χρονιά στο σχολείο που ήδη υπηρετούν, όπως μου έχει πει εδώ και καιρό "πηγή" που μιλάει με διευθυντή δευτεροβάθμιας.

Αποσυνδεδεμένος mbit

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1133 στις: Νοεμβρίου 12, 2010, 10:44:35 pm »
επείγον! το σύστημα πεταει εξω και τους νεο/τους ειδικων κατηγοριων;;γιατι εμενα μου ειπαν να κανω αιτηση και το πολυ πολυ να απορριφθει απο το ΚΥΣΔΕ...
δεν το ξέρω αυτό.εμένα αυτό μου το είπε ο προιστάμενος στον οποίο υπάγομαι.μάλλον θα πρέπει να τους ρωτήσεις ή να το κάνεις άμεσα για να ελέγξεις το σύστημα.προσωπικά πιστεύω οτι το θέμα σύστημα είναι μπούρδα, γιατί όταν ορκίστηκα απο το υπουργείο μου έλεγαν ότι απαγορεύεται να κάνω αίτηση για απόσπαση, στη δευτεροβάθμια όμως δεν υπήρχε καμία απαγόρευση(άσχετα απο το ότι δεν έχουμε πάρει ακόμη απάντηση)!!νομίζω ότι το λένε για να μην τους ενοχλούμε και να παγιώσουν το θέμα της τριετίας 

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182673
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)