0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: fragy στις Νοεμβρίου 27, 2009, 08:30:14 pm. Δίνουν μια συνηθισμένη αντιβίωση ...αντιβίωση;;
. Δίνουν μια συνηθισμένη αντιβίωση ...
ειδική δεν είμαι αλλά πάντως με προβληματίζουν 2-3 πραγματάκια:συγγενείς που έχω στην Γερμανία μου λένε πως δεν ασχολούνται καν τα κανάλια με το θέμα... χώρες όπως η Σουηδία, πολωνία, Γαλλία...δεν επιτρέπουν τον εμβολιασμό... αν ισχύουν όλα τα παραπάνω, νομίζω πως η επιφυλακτικότητα είναι δικαιολογημένη...
Παράθεση από: Georgia s στις Νοεμβρίου 27, 2009, 10:23:00 pmειδική δεν είμαι αλλά πάντως με προβληματίζουν 2-3 πραγματάκια:συγγενείς που έχω στην Γερμανία μου λένε πως δεν ασχολούνται καν τα κανάλια με το θέμα... χώρες όπως η Σουηδία, πολωνία, Γαλλία...δεν επιτρέπουν τον εμβολιασμό... αν ισχύουν όλα τα παραπάνω, νομίζω πως η επιφυλακτικότητα είναι δικαιολογημένη...Αυτό ειναι αλήθεια. Ρώτησα άτομα από Ολλανδία, Γερμανία, Αγγλία αν κλείνουν σχολεία εκεί λόγω γρίπης και γελούσαν!
Παράθεση από: nmavro73 στις Νοεμβρίου 27, 2009, 10:36:49 pmΠαράθεση από: Georgia s στις Νοεμβρίου 27, 2009, 10:23:00 pmειδική δεν είμαι αλλά πάντως με προβληματίζουν 2-3 πραγματάκια:συγγενείς που έχω στην Γερμανία μου λένε πως δεν ασχολούνται καν τα κανάλια με το θέμα... χώρες όπως η Σουηδία, πολωνία, Γαλλία...δεν επιτρέπουν τον εμβολιασμό... αν ισχύουν όλα τα παραπάνω, νομίζω πως η επιφυλακτικότητα είναι δικαιολογημένη...Αυτό ειναι αλήθεια. Ρώτησα άτομα από Ολλανδία, Γερμανία, Αγγλία αν κλείνουν σχολεία εκεί λόγω γρίπης και γελούσαν!Και στην Ελβετία οι γιατροι δεν το συζητούν καν το εμβόλιο. Αυτό τουλάχιστον άκουσα από άτομα που έχουν συγγενείς εκεί. Η γρίπη δεν αποτελεί πάντως πρώτο θέμα εκεί σε καμιά περίπτωση. Και βέβαια δε νομίζω να είχε οικονομικό πρόβλημα ως χώρα η Ελβετία να εξασφαλίσει προμήθειες εμβολίων.
Παράθεση από: tihea στις Νοεμβρίου 27, 2009, 10:45:28 pmΠαράθεση από: nmavro73 στις Νοεμβρίου 27, 2009, 10:36:49 pmΠαράθεση από: Georgia s στις Νοεμβρίου 27, 2009, 10:23:00 pmειδική δεν είμαι αλλά πάντως με προβληματίζουν 2-3 πραγματάκια:συγγενείς που έχω στην Γερμανία μου λένε πως δεν ασχολούνται καν τα κανάλια με το θέμα... χώρες όπως η Σουηδία, πολωνία, Γαλλία...δεν επιτρέπουν τον εμβολιασμό... αν ισχύουν όλα τα παραπάνω, νομίζω πως η επιφυλακτικότητα είναι δικαιολογημένη...Αυτό ειναι αλήθεια. Ρώτησα άτομα από Ολλανδία, Γερμανία, Αγγλία αν κλείνουν σχολεία εκεί λόγω γρίπης και γελούσαν!Και στην Ελβετία οι γιατροι δεν το συζητούν καν το εμβόλιο. Αυτό τουλάχιστον άκουσα από άτομα που έχουν συγγενείς εκεί. Η γρίπη δεν αποτελεί πάντως πρώτο θέμα εκεί σε καμιά περίπτωση. Και βέβαια δε νομίζω να είχε οικονομικό πρόβλημα ως χώρα η Ελβετία να εξασφαλίσει προμήθειες εμβολίων.Νομίζω η Ελβετία δυσκολευόταν οικονομικά, είναι και η κρίση στη μέση.. Μην κοιτάς εμάς.. λεφτά να φαν κι οι κότες! Έχουμε τόσο πλεόνασμα στον προϋπολογισμό που δεν ήξεραν τι να τα κάνουν και λένε "δεν παίρνουμε και 8 εκατομύρια δόσεις εμβολίου"..
μπορει να ειστε και γιατροι και να ξερετε πολλα αλλα ΜΗΝ λετε ανακριβειες για να ισχυροποιησετε τη θεση σας!φυσικα και κλεινουν σχολεια στο βελγιο,φιλανδια, γερμανια, λουξεμβουργο, αγγλια, ολλανδια, πολωνια μεταξυ αλλων.τι το χετε το ιντερνετ μονο για να μπαινετε στα Fora για διαλεξεις?ενημερωθειτε πρωτα και μετα πειτε ο,τι γουσταρετε...και αληθεια να ειναι τα οσα λετε με αυτα που 'πετατε' χανετε την αξιοπιστια σας.
Οι μισοί μαθητές έγιναν υποχόνδριοι και γυρνάνε όλη μέρα με τα οινοπνεύματα.