0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγκεκριμένα:* Θα υπάρξει μεταβατική περίοδος κατά την οποία θα εξακολουθήσουν να ισχύουν οι υφιστάμενοι πίνακες διοριστέων με την αντίστοιχη προϋπηρεσία, οι οποίοι όμως πίνακες θα σταματήσουν να τροφοδοτούνται με νέες προϋπηρεσίες μετά τον Ιούλιο του 2010.Οι πίνακες κλείνουν τον 6ο του 2010 σημαίνει - κατά την ταπεινότητά μου - πως η μεταβατική περίοδος διορισμών των εχόντων προϋπηρεσία θα προσδιοριστεί με βάση τα καθαρά μόρια που θα έχουμε ως τη συγκεκριμένη ημερομηνία.Πρακτικά, κάποιος σαν εμένα που θα καλούνταν αν/τής του χρόνου και θα διορίζονταν 24μηνίτης του παραχρόνου, τώρα θα κληθεί αν/τής του χρόνου και θα διοριστεί του παραχρόνου ελπίζω, με τη μεταβατική περίοδο / ρύθμιση, με τα μόρια που θα έχει εξασφαλίσει έως τον 6ο του 2010. Τα μόρια της αν/σης της επόμενης χρονιάς θα τα χρησιμοποιήσει, αν επιθυμεί να ξαναδώσει ΑΣΕΠ, μάταιο αφού θα διοριστεί με τη μεταβ. ρύθμιση, και για μελλοντική του μετάθαση ...
Παράθεση από: aristos2 στις Νοεμβρίου 25, 2009, 04:16:05 pmΣυγκεκριμένα:* Θα υπάρξει μεταβατική περίοδος κατά την οποία θα εξακολουθήσουν να ισχύουν οι υφιστάμενοι πίνακες διοριστέων με την αντίστοιχη προϋπηρεσία, οι οποίοι όμως πίνακες θα σταματήσουν να τροφοδοτούνται με νέες προϋπηρεσίες μετά τον Ιούλιο του 2010.Οι πίνακες κλείνουν τον 6ο του 2010 σημαίνει - κατά την ταπεινότητά μου - πως η μεταβατική περίοδος διορισμών των εχόντων προϋπηρεσία θα προσδιοριστεί με βάση τα καθαρά μόρια που θα έχουμε ως τη συγκεκριμένη ημερομηνία.Πρακτικά, κάποιος σαν εμένα που θα καλούνταν αν/τής του χρόνου και θα διορίζονταν 24μηνίτης του παραχρόνου, τώρα θα κληθεί αν/τής του χρόνου και θα διοριστεί του παραχρόνου ελπίζω, με τη μεταβατική περίοδο / ρύθμιση, με τα μόρια που θα έχει εξασφαλίσει έως τον 6ο του 2010. Τα μόρια της αν/σης της επόμενης χρονιάς θα τα χρησιμοποιήσει, αν επιθυμεί να ξαναδώσει ΑΣΕΠ, μάταιο αφού θα διοριστεί με τη μεταβ. ρύθμιση, και για μελλοντική του μετάθαση ...Νομίζω ότι έχεις δίκιο! Αυτό λέει: η μεταβατική περίοδος θα είναι από το 2011 και μετά. Θα είμαστε όσοι έχουμε πολλή προϋπηρεσία ως το Ιούνιο του 2010. Δε θα μπορεί να μας διαγράψει. Νομίζω...
Aristos, να τη χαίρεσαι! Αλλά κι αυτή εσένα!
δεν ειπε τιποτα για τους μεχρι τωρα επιτυχοντες Ασεπ. Μηπως δεν μας υπολογιζει καθολου;Δεν ξερει οτι υπαρχουμε;
Παράθεση από: vartzi στις Νοεμβρίου 25, 2009, 09:12:57 pmδεν ειπε τιποτα για τους μεχρι τωρα επιτυχοντες Ασεπ. Μηπως δεν μας υπολογιζει καθολου;Δεν ξερει οτι υπαρχουμε;Μα τι είναι αυτά που λες τώρα... Το ασέπ θα αρχίσει να είναι αξιοκρατικό από δω και στο εξής!! Όταν πετύχαμε εμείς το ασέπ δεν ήταν αξιοκρατικό.Απορώ πότε θα ξεσπάσει όλη αυτή η αγανάκτηση και η οργή μας και ποιούς θα πάρει σβάρνα.