0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μετά από την πρόσληψη φέτος περίπου 1700 αναπληρωτριών έως τώρα, ναι, μπορεί κανείς να διακινδυνεύσει κάποιους υπολογισμούς. Με την έννοια ότι οι εναπομένουσες υπό πρόσληψη αναπληρώτριες δεν θα αλλάξουν ριζικά τη διαμορφωμένη εκτίμηση του 40%, που έτσι κι αλλιώς κυμαίνεται στα ανώτερα κομμάτια του ενιαίου πίνακα.Κατ' αρχήν βεβαίως και είναι 200 τα άτομα του 40% για το 2010-2011. Οι δικοί μου υπολογισμοί για το 40% για του χρόνου λένε πως τα 200 αυτά άτομα θα κυμανθούν από 23,99 μέχρι 19,134. Οι υπολογισμοί αυτοί βέβαια πάντα με επιφύλαξη, έτσι; Και δεν διορίζονται όλα τα άτομα με 19,134. Περίπου 16 άτομα με 19,134 μένουν απέξω...Φέτος, δηλαδή για την περίοδο 2009-2010, τα 200 άτομα του 40% είχαν μόρια από 23,99 έως 18,3.
Μην ξεχνάτε να αξιολογήσετε τον υπολογισμό μου σαν ενδεικτικό. Δεν μπορώ να διαβεβαιώσω ότι δεν έχω καθόλου λάθη. Το μόνο που μπορώ να διαβεβαιώσω είναι ότι υπάρχει πολλή προσπάθεια, άντε και λίγη πείρα (πιά).Οσον αφορά την ερώτησή σου lefa, πραγματικά δεν ξέρω πού θα φτάσει ο πίνακας. Αν είναι τα πράγματα όπως πέρυσι και τα όποια κενά της χρονιάς καλυφθούν από αναπληρώτριες, ε ναι, τι στο καλό, άλλα 100 άτομα θα τα πάρει μέχρι το τέλος της χρονιάς. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν το υπουργείο παιδείας προσπαθήσει από φέτος να καλύψει τα διάφορα κενά με αποσπασμένους σε υπηρεσίες, οπότε μειωθεί ο αριθμός των αναπληρωτριών. Το τελευταίο σενάριο μου φαίνεται λίγο υπερβολικό, αλλά ποτέ κανείς δεν ξέρει...να καταργηθεί το 24μήνο??φανταζεστε τι εχει να γίνει? δεν ανεφερε όμως κάτι τέτοιο. ετσι κι αλλιώς το 24μηνο προυποθετεί και μια επιτυχία στον ασεπ.
Μην ξεχνάτε να αξιολογήσετε τον υπολογισμό μου σαν ενδεικτικό. Δεν μπορώ να διαβεβαιώσω ότι δεν έχω καθόλου λάθη. Το μόνο που μπορώ να διαβεβαιώσω είναι ότι υπάρχει πολλή προσπάθεια, άντε και λίγη πείρα (πιά).Οσον αφορά την ερώτησή σου lefa, πραγματικά δεν ξέρω πού θα φτάσει ο πίνακας. Αν είναι τα πράγματα όπως πέρυσι και τα όποια κενά της χρονιάς καλυφθούν από αναπληρώτριες, ε ναι, τι στο καλό, άλλα 100 άτομα θα τα πάρει μέχρι το τέλος της χρονιάς. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν το υπουργείο παιδείας προσπαθήσει από φέτος να καλύψει τα διάφορα κενά με αποσπασμένους σε υπηρεσίες, οπότε μειωθεί ο αριθμός των αναπληρωτριών. Το τελευταίο σενάριο μου φαίνεται λίγο υπερβολικό, αλλά ποτέ κανείς δεν ξέρει...