0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αναγνωρίζεται ως υπηρέτηση οργανικής η συγκεκριμένη άδεια;
. Μακροχρόνια άδεια άνευ αποδοχών μπορεί να εγκριθεί μόνο από το διευθυντή της περιφέρειας μετά από αίτηση για λόγους που ο ίδιος αποδεχτεί. Προσωπικά γνωρίζω διδάκτορα που διορίστηκε πέρσι σε παραμεθόριο και βγήκε σε ετήσια άνευ αποδοχών γιατί συνεργαζόταν με πανεπιστήμιο αλλοδαπής χώρας και είχε υποχρεώσεις εκεί. Ο διευθυντής το δέχτηκε και του ενέκρινε την άδεια.
Καλησπέρα σας. Θα ήθελα τη βοήθεια σας. Συγγνώμη για τη κατάχρηση της ομάδας. Η γυναίκα μου έχει πάρει τις άδειες τοκετού-λοχείας καθώς και την 6μηνη ειδική άδεια μητρότητας εργαζόμενη στον ιδιωτικό τομέα. Ως νεοδιοριστος εγώ θα δικαιούμαι κάποιο υπόλοιπο της άδειας αυτής με αποδοχές; (Διαβάζω για 9μηνες) Ευχαριστώ πολύ!Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα σας.Για την άδεια ανευ αποδοχών που χορηγείται για ανατροφή παιδιού εώς 8 ετών, μπορεί να την πάρει και κάποιος νεοδιόριστος με το που θα προσληφθεί (οσο ειναι ακομα δόκιμος δηλαδή) ? ή πρέπει να έχουν περάσει τα 2 έτη ? Σας ευχαριστώ!
Την παίρνεις κανονικά και μάλιστα χωρίς γνώμη υπηρεσιακού συμβουλίου.
Αυτό για το παιδί έως 8 ετών και μπορώ και κατευθείαν απο τον διορισμό; Προσπαθώ να τους βρω στα τηλέφωνα αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερα και μέχρι αύριο είναι η δήλωση περιοχών. Είναι κρίμα να χάσω αυτό που περιμένω τόσα χρόνια για ένα έτος που λόγω σοβαρού προβλήματος δεν μπορώ να φύγω απο τον τόπο διαμονής μου. Το έχετε σίγουρο; Να τα δηλώσω; Ευχαριστώ παρά πολύ για την απάντηση και τον χρόνο σας.