0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν μιλάμε για την ετήσια, που ΔΕΝ προσμετράται σαν υπηρέτηση, ναι την παίρνεις υποχρεωτικά.Αν μιλάς για 4μηνη ή κάτι άλλο, δεν έχω εμπειρία να σε βοηθήσω.Εγώ με το που ορκίστηκα πήρα 1 χρόνο ολόκληρο άνευ αποδοχών για ανατροφή, και καπάκι το δεύτερο έτος πήρα την 9μηνη ανατροφής, όπως αναφέρω και στον προηγούμενο συνάδελφο.
Καλημέρα σαςΓια την άδεια 1 μήνα άνευ αποδοχών έπρεπε να είχαμε κάνει αίτηση από την προηγούμενη χρονιά για να μπορέσουμε να την πάρουμε κάποια στιγμή μέσα στο σχολικό έτος 2022-2023;Ή μπορεί να δοθεί έτσι κι αλλιώς αν προκύψει κάποια έκτακτη ανάγκη;
Αν δείτε στον σύνδεσμο που έβαλα παραπάνω αναφέρεται αυτό :• Για κάθε τέκνο, διάστημα τεσσάρων (4) μηνών της άδειας της παρ. 1 του άρθρου 53 του ΥΚ λογίζεται ως χρόνος πραγματικής δημόσιας υπηρεσίας για κάθε συνέπεια. Το διάστημα της άδειας άνευ αποδοχών που υπερβαίνει τους τέσσερις (4) μήνες για κάθε τέκνο δεν αποτελεί χρόνο πραγματικής δημόσιας υπηρεσίας.
Kαλημέρα, συνάδελφοι!Αν πάρεις κάποιος άδεια ανευ αποδοχων για 2 έτη μπορεί να αιτηθεί μετά από απόσπαση; Απόσπαση όχι μετάθεση. Γνωρίζει κάποιος;
Καλησπερα, στην αδεια ανευ αποδοχων για ανατροφη τεκνων κατω των 8 ετων..... μπορει νεοδιοριστος να παρει 2 τετραμηνα για 2 παιδια κολλητα; Ρωτησα και μου ειπαν πρεπει να τελειωνει αναγκαστικα 31 Αυγουστου... Σιγουρα δηλαδη μπορεις να παρεις Μάϊο Ιουνιο Ιουλιο Αυγουστο... Μπορεις ομως να παρεις και για το αλλο παιδι πιο πριν απο Ιανουάριο; (ελπιζω να καταλαβατε τι εννοω....)