0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θεωρώ πως θα την εγκρίνουν. Μην ξεχνάτε πως το ελληνικό κράτος εξοικομει χρήματα από μια άδεια άνευ αποδοχών. .. 😉 Η επόμενη σας λύση είναι η αναβολή ορκωμοσίας για τον έναν από τους 2 για ένα χρόνο. Και βλέπετε τον 2ο χρόνο τι θα κάνετε.
Θα πρέπει ίσως να πάω από την πρωτοβάθμια να το συζητήσω, να τους αναφέρω τον λόγο και να δώ εαν υπάρχει ελπίδα , για να ξέρουμε τι να δηλώσουμε και εγώ και η σύζυγος. Κρίμα να χαθει ο ένας από τους δύο διορισμους. Αν δώσουν στον έναν απο τους δύο , 2 έτη ανευ, ναι μεν θα ζοριστούμε ΤΡΕΛΑ οικονομικά αυτά τα 2 έτη, αλλά θα "τακτοποιηθεί" η ζωή μας... και μετά θα προσπαθούμε να ζούμε με αποσπασεις ο ένας στον άλλον.
Αν ζητήσει κάποιος αναβολή ορκομωσίας, μπορεί την ίδια χρονιά να δουλέψει ως αναπληρωτής σε άλλο μέρος ή μένει άνεργος;
Οι άδειες άνευ αποδοχών μπορούν να είναι ενός μήνα, 4 μηνών ή χρόνου ή καμία σχέση; Επίσης, προσμετρώνται ως προϋπηρεσία κανονικά κ ως ξεχρεωμα οργανικής; Ευχαριστώ πολύ!
Η 4μηνη άδεια άνευ αποδοχών είναι μόνο για ανατροφή τέκνου; Αν θέλω να πάρω για ολοκλήρωση σπουδών, πρέπει υποχρεωτικά να ζητήσω για 1 έτος; Επίσης, στη δεύτερη περίπτωση (άνευ για 1 έτος) μπορώ να έχω δεύτερη απασχόληση στον ιδιωτικό τομέα (π.χ. για κάποιες ώρες την εβδομάδα).
Καλησπέρα και καλό διορισμό σε όλους. Εκτός απροόπτου θα είμαι στους διοριστέους και έχω παιδί κάτω των 8 ετών και ενδιαφέρομαι να πάρω την 4μηνη άδεια άνευ αποδοχών αλλά όχι από 1/9 αλλά από τα μέσα του Οκτώβρη, έτσι ώστε όταν το παιδί μου γίνει 8 ετών (το Φεβρουάριο του 2025) να μου την κόψουν αυτόματα και να μην με εξαναγκάσουν σε άδεια μέχρι 31/8 όπως κάνουν.Υπάρχει περίπτωση με το που θα γίνει η ορκωμοσία ....να ζητούν επιτακτικά να δηλώσουν και να βγουν σε άδεια άμεσα από 1/9 όσοι έχουν σκοπό να βγουν σε άδεια μεγάλης διάρκειας, προκειμένου οι διευθύνσεις να καλύψουν το κενό;