0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απάντησα: ΔΕΝ αφορά μονίμους/νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς. Η υποχρέωση να έχεις συμπληρώσει ένα έτος στον ίδιο εργοδότη για να μπορείς να πάρεις 4 μήνες άνευ αναφέρεται στους αναπληρωτές. Κατανοητό;
Καλημέρα σας!Αν κάποιος διοριστεί πχ Α Αθήνας στο Χ σχολείο, και πάρει απευθειας την 1η μέρα ανευ αποδοχών για 2 έτη, τότε οταν επιστρέψει ισχύει σιγουρα οτι ειναι στην διεύθυνση Α Αθήνας , αλλά εχει και την οργανική του στο ιδιο Χ σχολείο ή μπορει κάποιος να του έχει πάρει την οργανική? Νομίζω ότι σε πρώτη φάση σε τοποθετούν σε λειτουργικό κενο και κάνεις ενδιάμεσα αίτηση για το οργανικό κενο. Εαν κάποιος ειναι σε άδεια ανευ αποδοχών του δινει το δικαιωμα να κάνει αιτηση για την οργανική μαζι με τους άλλους ή όχι ?
Το ΑΠΥΣΠΕ/ΑΠΥΣΔΕ Εγκρίνουν ευκολα αδεια ανευ αποδοχών 1 έτους σε νεοδιόριστο για προσωπικούς λόγους ? Ποια ειναι η διαδικασία ?
Χαίρεται! Εγώ με 3 παιδάκια κάτω των 8 ετών όλα, δικαιούμαι 3 τετράμηνες άδειες, και την τρίμηνη άδεια τριτεκνίας η οποία υπολογίζεται μέσα σε αυτά τα τετράμηνα από ότι καταλαβαίνω. Αντί να πληρωθώ τους 6 από τους 12 μήνες θα πληρωθώ τους 9, σωστά; Και μπορώ να τις παρω συνεχόμενα... Αν κάνω κάπου λάθος ας μου το επισημάνει κάποιος... Ευχαριστώ πολύ[/quote!
1 μήνα τουλάχιστον πριν αίτηση. Την άδεια δικαιούσαι και εσύ και η γυναίκα σου. Τα 8 έτη είναι και +1 . Αρα, πιθανότατα δεν θα έχεις πρόβλημα.