0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΣυνάδελφοιΕνδιαφέρεται ένα φιλικό πρόσωπο για άδεια άνευ αποδοχών λόγω μη απόσπασης. Δεν βγαίνει οικονομικά να πάει σε άλλη πόλη, έχει μικρά παιδιά, οπότε σκέφτεται άδεια άνευ αποδοχών. Εκεί καταλήξαμε... Ξέρει κανείς τι μπορεί να επικαλεσθεί για να την πάρει και τη διαδικασία;Ευχαριστώ
Αν έχει παιδί έως 6 χρονών δικαιούται άδεια άνευ αποδοχών.
καλημέρα και καλές γιορτέςθέλω αν κάνω μία ερώτηση.είμαι νεοδιόριστη και έχω ένα οικογενειακό σοβαρό πρόβλημα και σκέφτομαι να ζητήσω ένα μήνα άδεια άνευ αποδοχών.υπάρχει κάποια κύρωση εν καιρώ??θα φαίνεται πουθενά??δεν θέλω να δημιουργηθεί οποιοδήποτε πρόβλημα μετά..ευχαριστώ εκ των προτέρων.
καλημερα μήπως κανείς ξέρει αν μπορουμε να κανουμε αιτηση για απόσπαση ενω εχουμε αδεια χωρις αποδοχες;
Άλλες ερωτήσεις1.Έστω οτι ένας υπάλληλος παίρνει άδεια άνευ αποδοχών για 1 χρόνο λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων. Πέστε οτι είναι μητέρα μικρού παιδιού που ήδη έχει πάρει ό, τι άδεια ήταν να πάρει και δε θέλει να αποχωριστεί το σπίτι και το σύζυγό της. Δικαιούται να δουλέψει π.χ. σε φροντιστήριο και να πάρει ένσημα του ΙΚΑ και μετά να τα προσθέσει στα συντάξιμα; Αν δουλέψει σε Δημόσιο ΙΕΚ? 2. Η άδεια άνευ αποδοχών είναι κάτι σαν μια... τρύπα στην εργασιακή σου πορεία; Δηλαδή αφήνεις τη θέση σου με x μόρια και x ΜΚ και παραμένεις σε αυτά; Προφανώς δε μετράνε σαν συντάξιμα... Αλλά θα μου πείτε οτι πρέπει σώνει και καλά να είναι κάποιος 65 για να πάρει σύνταξη. Η όχι;