0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι, σας παρακαλώ τα φώτα σας για ένα θέμα. Πόσο εύκολη είναι η χορήγηση άδειας άνευ αποδοχών; Και για να είμαι πιο σαφής έχω το εξής πρόβλημα: Ύστερα από δύο αποτυχημένες εξωσωματικές το καλοκαίρι ο γιατρός μου έδωσε το πράσινο φως για νέες προσπάθειες από το Γενάρη. Επειδή η διαδικασία αυτή απαιτεί πολλές βραχυχρόνιες άδειες (για υπερηχογραφική παρακολούθηση, ωοληψίες, αποχή από την εργασία μετά την εμβρυομεταφορά) και πάνω από όλα ηρεμία σκέφτομαι να ζητήσω μια άδεια άνευ αποδοχών για δύο-τρεις μήνες ας πούμε. Έτσι, στο διάστημα αυτό ίσως να στείλουν κάποιον στη θέση μου για να με αναπληρώσει για να μην μένουν οι τάξεις μου χωρίς καθηγητή. Μου φαίνεται πιο δίκαιο αυτό από το ζητάω κάθε λίγο και λιγάκι άδειες λίγων ημερών... Τι ξέρετε για το θέμα αυτό; Δίνονται οι άδειες αυτές; Πρέπει να αναφέρω επακριβώς το λόγο; Πόσο καιρό παίρνει η χορήγησή τους; Σε ποιους την απευθύνω και ποιοι αποφασίζουν για τη χορήγησή της; Αν δοθεί, πρέπει να πληρώνω ασφαλιστικές και άλλες εισφορές; Γενικά, τι γνωρίζετε για το θέμα αυτό;