0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
τι πιθανοτητες υπαρχουν ,στον γενικο αναβρασμο που επικρατει στην παιδεια ,να πετυχουμε μειωση της υλης;; παιδια δεν αντεχεται αλλο....
ειμαι ενα βημα πριν την αγορα καλασνικοφ...εκει να δεις αλλαγες στο συστημα,ποιο συστημα στη κυβερνηση..
Ελένη, βεβαίως και συμφωνώ με την "εξέλιξη" που έγραψες και με την "προσωπικότητα", έτσι όπως μου το επεξήγησες.. Η ευσυνειδησία και το ήθος, δυστυχώς, δε συμβαδίζουν με την επιστημοσύνη και δε διδάσκονται σε σχολές.Giwrgos, κάτι είχα ακούσει στο πανεπιστήμιο πριν από κάποια χρόνια για κατάργηση του ΑΣΕΠ, αλλά ακόμα να γίνει... Το θέμα όμως τι θα σκεφτούν! Γιατί επαναφορά της επετηρίδας αποκλείεται. Αναστασία, μην περιμένεις μείωση. Ευχήσου να μη γίνει αύξηση!Έρση, δεν είναι τυχαίο που οι βάσεις των τμημάτων Ιστορίας και Αρχαιολογίας πήραν τον κατήφορο... Ελάχιστες θέσεις στην Αρχαιολογική Υπηρεσία και αγώνας και από τους συναδέλφους αυτούς για μια θέση στον ήλιο (της εκπαίδευσης)... Θλιβερό όμως έτσι; Το χώμα και η θάλασσα της πατρίδας μας να κρύβουν αμέτρητες αρχαιότητες και οι ιθύνοντες να μην ενισχύουν το έργο των αρχαιολόγων.
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Ιανουαρίου 13, 2010, 04:00:36 pmτι πιθανοτητες υπαρχουν ,στον γενικο αναβρασμο που επικρατει στην παιδεια ,να πετυχουμε μειωση της υλης;; παιδια δεν αντεχεται αλλο.... κ δεν ειναι μονο η μειωση της υλης.....ας μας πουν επιτελους απο ποια βιβλια να διαβασουμε!εδω 2 σχολικα λενε διαφορετικα πραγματα μεταξυ τους κ πρεπει να μυρισω τα νυχια μου να δω ποιο ανοιξε αυτος που εβαζε τα θεματα!!για τα παιδαγωγικα στα οποια ειναι το απολυτο χαος το απο που θα διαβασουμε,τι να πω...λεω να απευθυνθω στον Πητ Παπαδακο.....
το σωστο ομως ειναι,οσο δυσκολα κ να βαλουν,να σου πουν απο που πρεπει να διαβασεις!γιατι αν διαβασεις λαθος βιβλια κ τα μαθεις απ εξω,βαζοντας αυτοι ερωτησεις που ζητουν λεπτομερειες κ δεδομενου οτι πχ στην ιστορια τα πιστευω του καθε ιστορικου ειναι διαφορετικα,θα τα κανουμε μπαχαλο!!!