*

Αποστολέας Θέμα: ΑΣΕΠ 2010-2011  (Αναγνώστηκε 42819 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Αναστασια 76

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κατι...κινειται....ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
Απ: ΑΣΕΠ 2010-2011
« Απάντηση #84 στις: Ιανουαρίου 22, 2010, 05:39:05 pm »
Έχει βγει η προκύρηξη του διαγωνισμού;

Μεσα Νοεμβριου μεχρι 5 Δεκεμβριου 2010 (αρχικη εκτιμηση)

Ναι, τη δημοσίευσαν στο Άστρα και Όραμα! :P
Διαβάζετε πιο προσεκτικά.. εκτίμηση έγραψε ο άνθρωπος. Είστε και πτυχιούχοι...

με σενα αρχισα να συμπαθω την φυσικη :o :o ;D ;D ;D ;D ;D ;Dπαντα ευστοχος.. ;D ;D ;D ;D ;D
"Δημοκρατία είναι όταν 4 λύκοι και ένα πρόβατο ψηφίζουν για φαγητό"
(Αρκάς)

Κάποτε, τριακόσιοι πέθαναν για την Ελλάδα.
Σήμερα η Ελλάδα πεθαίνει για τριακόσιους...
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:30:53 »

Αποσυνδεδεμένος karxarias29

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Ιανουαρίου 23, 2010, 02:56:34 pm »
Έχει βγει η προκύρηξη του διαγωνισμού;

Μεσα Νοεμβριου μεχρι 5 Δεκεμβριου 2010 (αρχικη εκτιμηση)

Ναι, τη δημοσίευσαν στο Άστρα και Όραμα! :P
Διαβάζετε πιο προσεκτικά.. εκτίμηση έγραψε ο άνθρωπος. Είστε και πτυχιούχοι...

;D ;D ;D ;D
Ελπίζω μόνο να μην έχει κανέναν... ανάδρομο Ερμή τότε, γιατί αλίμονό μας! ;D

Αποσυνδεδεμένος chrare

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Ιανουαρίου 27, 2010, 08:50:30 am »

Καλημέρα σε όλους!Στο "Εθνος" της Κυριακής (24/01/2010) διάβασα για "μεγάλες ανατροπές σε διορισμούς και αποσπάσεις" μετά απο νομοσχέδιο που ενδέχεται να ψηφιστεί μέχρι το Πάσχα!!!Καθε εκπαιδευτικός ενδέχεται,λέει,να δίνει μια φορά ΑΣΕΠ!Ακούσατε ή ξερετε κάτι παραπάνω;;;;;

Αποσυνδεδεμένος alexis35

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Ιανουαρίου 27, 2010, 10:15:10 am »
μ αρέσει που τον εχετε σίγουρο τον ασεπ!!! Εδώ παίζεται αν θα πάρει και τους περσινούς!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:30:53 »

Αποσυνδεδεμένος teogan

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Ιανουαρίου 27, 2010, 11:33:37 am »
Για τη συνάδελφο που ρωτάει πότε θα γίνει ο επόμενος ΑΣΕΠ, παραθέτω τα στοιχεία από τους 3 προηγούμενους ΑΣΕΠ:

ΑΣΕΠ 2008-09:
Για όλες τις ειδικότητες πλην τεχνικών: Προκήρυξη 30/9/08 και Διαγωνισμός 31/1/09 και 1/2/09.
Για τις τεχνικές ειδικότητες: Προκήρυξη 27/10/08 και Διαγωνισμός 13-14/6/09.

ΑΣΕΠ 2006-07:
Προκήρυξη 24/8/06 και Διαγωνισμός 27-28/1/07.
Δεν έγινε διαγωνισμός για πληροφορικούς και τεχνικές ειδικότητες.

ΑΣΕΠ 2004-05:
Για όλες τις ειδικότητες πλην πληροφορικών και τεχνικών ειδικοτήτων: Προκήρυξη 25/11/04 και Διαγωνισμός 2-3,9-10/4/05.
Για τους πληροφορικούς: Προκήρυξη 8/2/05 και Διαγωνισμός 14/5/05.
Για τις τεχνικές ειδικότητες: Προκήρυξη 8/2/05 και Διαγωνισμός 16/7/05.

Σύμφωνα με τα παραπάνω, τουλάχιστον για τους δύο τελευταίους διαγωνισμούς, για τις πολυπληθείς ειδικότητες οι προκηρύξεις βγαίνουν τον Αύγουστο-Σεπτέμβριο κάθε ζυγού έτους και ο διαγωνισμός διεξάγεται τέλη Ιανουαρίου-αρχές Φεβρουαρίου κάθε μονού έτους. Ωστόσο, ας μην ξεχνάμε και την περσινή περίπτωση, που ο διαγωνισμός είχε προκηρυχθεί για πριν από τα Χριστούγεννα, αναβλήθηκε και τελικά έγινε τέλη Ιανουαρίου. Η ύλη βγαίνει συνήθως από τον Μάιο και μετά, κάποιους μήνες δηλαδή πριν την προκήρυξη, με ανακοίνωση του Υπουργείου. Η προκήρυξη βγαίνει από το ΑΣΕΠ, αφού του δοθούν από το Υπουργείο η ύλη και ο αριθμός των θέσεων ανά κλάδο-ειδικότητα. Όσοι ενδιαφέρεστε, να κοιτάτε αρχικά για την ύλη στο site του Υπουργείου από το Μάιο και μετά.

Όσον αφορά στις φετινές προσλήψεις, θεωρώ ότι το μόνο σίγουρο είναι το 60% ΑΣΕΠ και 40% από πίνακα (ειδικά το πρώτο). Για το 24μηνο+ΑΣΕΠ δεν υπάρχει δέσμευση (οι διορισμοί γίνονται κατά τις ανάγκες της υπηρεσίας), οπότε δεν είναι σίγουροι οι διορισμοί γι' αυτή την κατηγορία.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 27, 2010, 11:45:08 am από teogan »

Αποσυνδεδεμένος maryk

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Ιανουαρίου 27, 2010, 12:39:37 pm »
μ αρέσει που τον εχετε σίγουρο τον ασεπ!!! Εδώ παίζεται αν θα πάρει και τους περσινούς!!
Ότι θα γίνει ΑΣΕΠ θα γίνει!Ακόμα και αν είναι να πάρει μόνο 10 φιλόλογους!
Το θέμα είναι πώς...τι...που...
Πέρα από "δικαιολογία" διορισμού ο διαγωνισμός αποτελεί και σοβαρή πηγή εσόδων!
ΠΕ02

Αποσυνδεδεμένος alexis35

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Ιανουαρίου 27, 2010, 01:05:09 pm »
αποψη μου ειναι οτι θα κανει ασεπ μονο αν εξαντλησει ολους τους προβλεπομενους διορισμους φετος δηλ 60%, 40% και 24μηνο. Αν ομως λογω μειωσης των διορισμων - οπως λεγεται - πει η υπηρεσια δε χρειαζεται αλλους εκπαιδευτικους και δε παρει 24μηνο ή όλους του 24μηνου τοτε να δω πως μετα απο καποιους μηνες θα κανει ασεπ για να προσλαβει καινουριους.
Παρ ολα αυτα για φετος πιστευω οτι δεν θα αλλαξει κατι και θα τους παρει όλους!

Αποσυνδεδεμένος semeli ΠΕ02

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Ιανουαρίου 27, 2010, 02:53:21 pm »
Αυτό με τη μία φορά που διάβασα παραπάνω, τι είναι βρε παιδιά;; Έχουν δικαίωμα να απαγορεύσουν σε κάποιον να δώσει όσες φορές θέλει;;; ??? Τι είναι πάλι τούτο;;; ::)

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Ιανουαρίου 27, 2010, 03:49:43 pm »
κοιτα, το " να δινει μια φορα ΑΣΕΠ" αυτο σιγουρα δεν μπορει να συμβαινει και ειναι εντελως παραλογο.
Αλλα υπαρχει και η εξης ερμηνεια : "να δινει   μια  φορα   ΑΣΕΠ " με την εννοια οτι  οπωσδηποτε θα δινει ασεπ. Πώς λεμε ρε παιδι μου, " μια φορα " δεν το γλιτωνεις?  ε, ενα τετοιο πραγμα.

( στους δημοσιογραφους  μη δινεις ποτε εμπιστοσυνη στα γραφομενα τους )
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 27, 2010, 04:03:44 pm από MARKOS »
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος filologos100

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Ιανουαρίου 27, 2010, 04:56:08 pm »
οι σουπερ φιλολογοι και κομπλεξικοι του κλασσικου(όχι ολοι αλλα οι ξιπασμενοι) ας καταλαβουν οτι αυτα που κανουν μεσα στην σχολη ελάχιστη σχεση έχουν με τα σχολικα  μαθηματα και λιγο θα τους χρειαστουν.Στο σχολειο δεν ζητανε μετρο λατινικων και άγγνωστο στα λατινικα  πχ. Εγώ στην σχολή δεν έκανα λατινικα αλλα τα 50 κειμενα που τα εκανα ως τριτοδεσμιτης τα εκανα μια επαναληψη και τα διδασκω χρονια τωρα. Δηλαδή είμαι κακός μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας;Αν στα αρχαια εβγαλαν και 20 αγνωστα στα τέσσερα χρόνια εγώ στα φροντιστηρια τοσα χρονια εχω βγαλει τα δεκαπλασια .  Αυτό που μετραει για να πετυχεις ειναι ο βαθμός ανταπόκρισης σου στην σχολική ύλη και εκεί όλοι χωλαίνουν τελειώνοντας όλες τις σχολές του πανεπιστημίου, αφού άλλα κανεις στο πανεπιστημιο και αλλα ζητανε σε μεγαλο βαθμο στο σχολειο .Επομένως θα μετρησει περισσότερο ποιος θα ,ασχοληθει περισσότερο με τα του σχολειου μεσα απο τα φροντιστηρια και την πειρα .Και 100 λογοτεχνίες να εκανα πχ στο πανεπιστημιο τι να το κάνω αν δεν έχω τριφτεί πάνω στα συγκεκριμένα κείμενα πχ της γ λυκειου, για να κάνω με επιτυχία ενα ιδιαιτερο; Το πανεπιστημιο δίνει γενικές γνώσεις που πολλες απο αυτες δεν έχουν αντικρυσμα στην συγκεκριμενη σχολικη υλη που την τελευταια αν ασχοληθεις θα την κατακτησεις. Μετα απο τοσα χρονια εμπεριας ξέρω αριστα ολα τα κειμενα των φιλολογικων μαθηματων του σχολειου και έχω λιγότερες γενικες γνωσεις  που στο κατω κατω δεν θα μου χρειαστουν και καπου. Ποιος ειναι καλυτερος αυτος που διαθετει αρκετες γενικες γνωσεις και μειωμενη επαρκεια στην σχολικη υλη ή αυτός που είναι αριστος στην σχολικη ύλη λόγω εμπειριας και μέτριος στις γενικες γνώσεις;Ούτε φυσικά θεωρώ τον εαυτο μου ειδικο γιατι εβγαλα το φπψ λόγω παιδαγωγικής καταρτισης. Δεν δέχομαι το αντεπιχειρημα, να έχουμε εμεις παιδαγωγικη καταρτιση και εσεις δεν εχετε. Το θεωρω εξισου γελοιο με το επιχειρημα των φοιτητων της φιλολογιας περι ανωτεροτητας τους γιατι εχουν διδαχθει παραπανω φιλολογικα μαθηματα. Οι γνώσεις του πανεπιστημιου ειναι γενικες και συν τοις αλλοις ξεχνιουνται και ευκολα ακομα και στην περιπτωση που λιγες απο αυτες χρειαστουν αμεσα στην διδακτικη πραξη. Όσο περνουν τα χρονια και ασχολειστε πιο ενεργα με το επαγγελμα και την σχολικη υλη τοσο περισσοτερο θα υποβαθμιζετε μεσα σας την αξια του πανεπιστημιου ως εφοδιου για ασφαλη επαγγελματικη επιτυχια.

Αποσυνδεδεμένος laplanta10

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Ιανουαρίου 27, 2010, 05:23:34 pm »
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟΛΟΓΟ100!ΕΓΩ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΦΠΨ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΑΣΕΠ.ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗ

Αποσυνδεδεμένος semeli ΠΕ02

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Ιανουαρίου 27, 2010, 07:51:53 pm »
Καλά βρε παιδιά, συγγνώμη κιόλας, τι σχέση έχουν όλα αυτά;;;  ??? Νομίζω ότι κάτι άλλο συζητούσαμε παραπάνω...Τέλος πάντων, σχετικά με το ερώτημα που τέθηκε πάντως, η προσωπική, ταπεινή μου άποψη είναι ότι οι γενικές γνώσεις μετρούν ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. Και εννοώ στο διαγωνισμό της ΖΩΗΣ και της ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ, όχι στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ. Και εγώ διδάσκω χρόνια στα φροντιστήρια και στα ιδιαίτερα, πολλές φορές όμως έχω σκεφτεί ότι θα προτιμούσα να έχω λύσει το βιοποριστικό μου ώστε να έχω τη δυνατότητα να κάνω άλλου τύπου έρευνες, μελέτες κ.λπ. Το να είμαστε επαρκείς στην σχολική ύλη, δεν σημαίνει τίποτα. Οι ''κοινωνικές αποσκευές'' του καθενός μετριούνται διαφορετικά, όχι με βάση το αν πέρασε με την πρώτη ή με τη δέκατη στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, ούτε με το αν ήρθε πρώτος ή τελευταίος στη βαθμολογική κατάταξη. Σημειώνω , προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ότι ΔΕΝ έχω τελειώσει τμήμα Φιλολογίας και ότι δεν έχω δώσει ΑΣΕΠ, συνεπώς δεν έχω κόμπλεξ για την σειρά κατάταξής μου... ::)

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Ιανουαρίου 27, 2010, 08:32:04 pm »
οχι ρε παιδια, ελεος!!!  μα τί ειναι αυτα επιτέλους?
συμφωνω και γω με φιλολογος100, αλλα μη ξαναπιασουμε την ιδια συζητηση.

λοιπον, το "θα δινουν μια φορα ΑΣΕΠ" (επανερχομαι) εδω στη φραση αυτη το "μια" δεν ειναι αριθμητικο. ΟΚ? τέλος.
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος AntreaEirini

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Ιανουαρίου 27, 2010, 08:53:16 pm »
αποψη μου ειναι οτι θα κανει ασεπ μονο αν εξαντλησει ολους τους προβλεπομενους διορισμους φετος δηλ 60%, 40% και 24μηνο. Αν ομως λογω μειωσης των διορισμων - οπως λεγεται - πει η υπηρεσια δε χρειαζεται αλλους εκπαιδευτικους και δε παρει 24μηνο ή όλους του 24μηνου τοτε να δω πως μετα απο καποιους μηνες θα κανει ασεπ για να προσλαβει καινουριους.
Παρ ολα αυτα για φετος πιστευω οτι δεν θα αλλαξει κατι και θα τους παρει όλους!

Εμένα πάλι δική μου άποψη είναι ότι οι μόνοι που θα πάρει σίγουρα το 2010 είναι οι του ΑΣΕΠ! Και φυσικά και θα κάνει διαγωνισμό ΑΣΕΠ! Το περίεργο θα ήταν να μην κάνει, μετά από όλες τις διακηρύξεις που έχουν κάνει για ΑΣΕΠ! Και επειδή θα γίνει μείωση διορισμών μόνο μέσω ΑΣΕΠ θα παίρνουν! Αυτό μας έλειπε να παγώσει ο ΑΣΕΠ μέχρι να απορροφήσουν όλους τους άλλους! Πώς θα ήταν δυνατόν κάτι τέτοιο; Την προϋπηρεσία θέλουν να καταργήσουν, όχι το διαγωνισμό!
Οι 24μηνίτες του 2010 (ίσως και το 40%) μάλλον θα μπουν στη μεταβατική περίοδο, όσα χρόνια κρατήσει αυτή!
Και πώς να τους πάρει όλους; Στο πρόγραμμα σταθερότητας μιλούσαν για 3000 διορισμούς, τους μισούς από πέρσι, και στους φιλιλόγους μόνο οι 24μηνίτες είναι διπλάσιοι από πέρσι!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182695
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 665
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)