*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 71442 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ksanthoula

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #98 στις: Φεβρουαρίου 09, 2010, 04:28:10 pm »
Δηλ. και για τους διοριστέους β φουρνιάς, τα πράγματα είναι ρευστά...; Υπάρχει ενδεχόμενο να μπεί κι εκεί το ψαλίδι;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 10:19:47 »

Αποσυνδεδεμένος alexel

• Moderator
  • Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ60 Νηπιαγωγός
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #99 στις: Φεβρουαρίου 09, 2010, 04:30:54 pm »
Για τους διοριστεους ΑΣΕΠ β φουρνιάς προσωπικά το αποκλείω.
-Τα παιδιά δεν μαθαίνουν από τα παραμύθια πως υπάρχουν δράκοι.Από τα παραμύθια μαθαίνουν πως οι δράκοι μπορούν να νικηθούν. Σκωτ Φιτζέραλντ.

Αποσυνδεδεμένος maritinaki_zan

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #100 στις: Φεβρουαρίου 09, 2010, 05:23:12 pm »
...Καλησπέρα σε όλους!!!!!  :)  Πολλά ακούγονται κι ο Θεός βοηθός!!!!! Το' χω ξαναπεί πάμε σε ..."εργασιακό μεσαίωνα" από δω και πέρα και δεν ξέρω τι θα μας γλιτώσει... Παίρνω συνέχεια στο Υπουργείο Παιδείας τηλέφωνο και μου λένε και αυτοί ότι δεν ξέρουν 100% τι θα γίνει, αλλά κατά πάσα πιθανότητα οι διοριστέοι

Αποσυνδεδεμένος tsounga

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #101 στις: Φεβρουαρίου 09, 2010, 05:35:50 pm »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 10:19:47 »

Αποσυνδεδεμένος physicaest

• Έμπειρο μέλος
  • Koλωνακι (Πλατεια)1920
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #102 στις: Φεβρουαρίου 09, 2010, 05:55:38 pm »
Γιατι οι διοριστεοι
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 09, 2010, 06:05:12 pm από physicaest »

Αποσυνδεδεμένος maritinaki_zan

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #103 στις: Φεβρουαρίου 09, 2010, 05:57:17 pm »
 Έτσι είναι tsounga έχεις δίκιο, τόσος κόπος, τόσες θυσίες και τόση ανεργία..... δηλαδή πρέπει κάποιος να πάει 40 χρονών για να δουλέψει στο αντικείμενό του και να περιφέρεται μέχρι τότε σε άσχετες δουλειές, χωρίς δικαιώματα και ασφάλεια κλπ. ή θα μπορούν οι γονείς μας να μας συντηρούν μέχρι τα 40 μας???? έλεος πια!!!! και οι γονείς δηλαδή πόσα χρόνια θα ζήσουν ??? αιωνόβιοι??? Και οι περισσότεροι από εμάς που με κόπο περάσαμε τον ΑΣΕΠ, είμαστε διοριστέοι β' φουρνιάς και τόσο καιρό σε αναμονή, δεν έχουμε ούτε μέσον, ούτε βύσματα, ούτε μπάρμπα στην  Κορώνη για να μας τακτοποιήσει... μόνο με τον κόπο μας προχωράμε....όπως πιστεύω και για τους περισσότερους συναδέρφους... ΈΛεος!!! Μην παίζουν άλλο με την υπομονή και τα νεύρα μας... όσοι τα "έφαγαν" αυτοί να πληρώσουν τη "νύφη" και όχι ο απλός κοσμάκης που παλεύει για να επιβιώσει... ακόμα και να μας διορίσουν φέτος να μου το θυμηθείτε θα μας πάρουν με τα χειρότερα μέτρα!!!!! (μείωση μισθών, μείωση επιδομάτων, χάλια υποδομές, πολλά παιδιά ανά τμήμα, περιορισμός αδειών και δικαιωμάτων, αξιολόγηση, δοκιμαστική περίοδος για 2 χρόνια, προτεραιότητα οι ανάγκες του μαθητή και όχι του εκπαιδευτικού, 3 χρόνια παραμονής στον πρώτο τόπο διορισμού κλπ κλπ. όλα αυτά πάνε α περάσουν με το καινούριο νομοσχέδιο!!!!!! Έλεος!!!!)

Αποσυνδεδεμένος zoi83

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #104 στις: Φεβρουαρίου 09, 2010, 06:11:03 pm »
[author=Μαφαλντα link=topic=16684.msg280100#msg280100 date=1265652854]

Του χρόνου η θέση σου θα είναι γύρω στο 900, αν πάρουν πάνω κάτω 800 μόνιμους που προβλέπεται... θα σε καλέσουν σίγουρα, αλλά όχι από Σεπτέμβρη γιατί θα προσπαθήσουν να μειώσουν τις αναπληρώσεις.
Μα το πιθανότερο είναι πως δε θα πάρουν 800 μόνιμους.
Αφού έχει ανακοινωθεί μείωση των μόνιμων κατά 50%.
Τα πράγματα είναι πολύ ρευστά ακόμη και για τους μόνιμους φέτος.Πόσω μάλλον για τους αναπληρωτές.

ειπαν ομως οτι παιδεια και υγεια δε θα επηρεαστουν απο τη μειωση διορισμων.ποσο αλλο να κοψουν απο εμας! φετος πηρε περιπου 1700 αναπληρωτες! και 500 να διορισει αν οχι 700 οπως φετος δεν θα πρεπει να παρει περιπου 1200 αναπληρωτες και φετος? πως θα καλυψουν τα κενα?

Αποσυνδεδεμένος physicaest

• Έμπειρο μέλος
  • Koλωνακι (Πλατεια)1920
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #105 στις: Φεβρουαρίου 09, 2010, 06:13:12 pm »
[author=Μαφαλντα link=topic=16684.msg280100#msg280100 date=1265652854]

Του χρόνου η θέση σου θα είναι γύρω στο 900, αν πάρουν πάνω κάτω 800 μόνιμους που προβλέπεται... θα σε καλέσουν σίγουρα, αλλά όχι από Σεπτέμβρη γιατί θα προσπαθήσουν να μειώσουν τις αναπληρώσεις.
Μα το πιθανότερο είναι πως δε θα πάρουν 800 μόνιμους.
Αφού έχει ανακοινωθεί μείωση των μόνιμων κατά 50%.
Τα πράγματα είναι πολύ ρευστά ακόμη και για τους μόνιμους φέτος.Πόσω μάλλον για τους αναπληρωτές.

ειπαν ομως οτι παιδεια και υγεια δε θα επηρεαστουν απο τη μειωση διορισμων.ποσο αλλο να κοψουν απο εμας! φετος πηρε περιπου 1700 αναπληρωτες! και 500 να διορισει αν οχι 700 οπως φετος δεν θα πρεπει να παρει περιπου 1200 αναπληρωτες και φετος? πως θα καλυψουν τα κενα?

παιδεια υγεια και ασφαλεια

Αποσυνδεδεμένος PERISTER

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #106 στις: Φεβρουαρίου 09, 2010, 06:45:35 pm »
έτσι...αφου τωρα "τρέχει" και η προκηρυξη για το νοσηλευτικο προσωπικο...

Αποσυνδεδεμένος ni.vicky

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #107 στις: Φεβρουαρίου 09, 2010, 06:57:05 pm »
συναδελφοι,καλησπερα .να ρωτησω κατι τελειως ξανθο?και εγω ξανθια ειμαι.οταν λεμε βχρονια διοριστεων εννοουμε μονιμους?εγω στον ασεπ εχω σειρα 1089 ειμαι και εγω μεσα ή καλα κανω και δεν παραιτηθηκα απο τη δουλεια μου?ή αφορα μονο αναπληρωτες?στον ενιαιο πινακα εχω σειρα 1734.ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος elenaV

• Πλήρες μέλος
  • ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΑΜΕΙ
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #108 στις: Φεβρουαρίου 09, 2010, 08:37:39 pm »
συναδελφοι καλησπερα!!εχω μια απορια!!εχω σειρα στον ενιαιο πινακα 709..υπαρχει πιθανοτητα να διοριστω με τουσ συμπληρωματικους διορισμους?τα καινουρια δεδομενα εχουν φερει πολυ αναστατωση και εχω μπερδευτει!!!ευχαριστω εκ των προτερων...

Αποσυνδεδεμένος Sun

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • αιτία ελομένου ' θεός αναίτιος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #109 στις: Φεβρουαρίου 09, 2010, 08:43:01 pm »
συναδελφοι καλησπερα!!εχω μια απορια!!εχω σειρα στον ενιαιο πινακα 709..υπαρχει πιθανοτητα να διοριστω με τουσ συμπληρωματικους διορισμους?τα καινουρια δεδομενα εχουν φερει πολυ αναστατωση και εχω μπερδευτει!!!ευχαριστω εκ των προτερων...
Δες εδώ : http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=17462.msg280384;topicseen#new

Αποσυνδεδεμένος tsounga

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #110 στις: Φεβρουαρίου 09, 2010, 09:38:48 pm »

Αποσυνδεδεμένος PERISTER

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #111 στις: Φεβρουαρίου 09, 2010, 11:58:49 pm »
Καλά κι εγω όταν ειδα το σχολιακι της physicaest περι β' φουρνιά - γυφτιά εκνευρίστηκα. Ας ήταν ο συγκεκριμένος/συγκεκριμένη στη θέση μας και θα ένιωθε την αδικία για τα καλά. Ναι θα μπούμε του χρόνου..όμως δεν μ αρεσει καθόλου το γεγονός που με θέση στον πίνακα ασεπ 400 και κάτι δουλεύω απο δω και από εκεί ενώ άλλες κοπέλες με πολύ χαμηλότερο βαθμό δουλεύουν αναπληρώτριες. Σε όποιον το είπα όλοι το θεωρούν πολύ περίεργο πως δουλεύουν άτομα με χαμηλότερο βαθμό από εμένα ενώ εγώ όχι. Αδικία δικαιωματικά αισθάνονται και συναδέλφισσες με θέση 900 στον πίνακα του ασεπ που για 200-300 θέσεις έχασαν τον διορισμό (με την β΄ φουρνιά) και καθώς δεν έχουν ξαναδώσει ασεπ μετατοπίστηκαν στο 2.300 και βάλε στον πίνακα των αναπληρωτών με αποτέλεσμα ούτε να διοριστούν και μάλλον καθόλου αναπλήρωση ούτε και του χρόνου...και κοπέλες με θέση στον πίνακα ασεπ 1500 να δουλεύουν αναπληρώτριες επειδή λεέι έχουν ξαναδώσει ασεπ και μετράνε τα μισά από τα μόρια του προηγούμενου διαγωνισμού ασεπ.
Ας είμαστε λοιπόν πιο προσεχτικοί στα σχόλια μας και στους χαρακτηρισμούς μας γιατί όλοι απο όποια οπτική και να το δούμε αισθανόμαστε αδικημένοι >:(

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)