0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: xriana1 στις Νοεμβρίου 01, 2010, 05:57:11 pmEπαναλαμβάνω η παράταση της μεταβατικής ειναι σίγουρη και κατα τη γνώμη μου το δικαιότερο μέτρο. Εξάλλου για τον πρώτο χρόνο δεν κύλησε κανονικά λόγω μνημονίου. Επίσης όσοι ήταν στη συνάντηση 24 μηνιτων στο υπουργείο το γνωρίζουν. Παράταση μεταβατικής τουλάχιστον 1 ετος.Και κάτι ακόμη:Πολλούς όψιμους fαn του Ασεπ βλέπω στο forum και καθόλου υπομονή και εγκράτεια.Κι εμείς δώσαμε Ασεπ και με επιτυχίες αλλά δεν κάναμε έτσι. Πως έχει δημιουργηθεί η εικόνα στο μυαλό κάποιων ότι δίνοντας Ασεπ και μόνο το πρόβλημά τους θα λυθεί ειναι απορίας άξιον. Μακάρι , αλλα δεν το βλέπω, το 90 είναι μάλλον η βάση σε ενα διαγωνισμό χωρίς προκυρησόμενες θέσεις, που στο παρελθόν ανθρωποι ματωσαν για το 60 (Μαθηματικοί 2009). Καλη τυχη σε όλους όπως και να έχειΓια το 60;;; Για δες πόσοι επιτυχόντες Μαθηματικοί υπήρχουν μεταξύ 55 και 60
Eπαναλαμβάνω η παράταση της μεταβατικής ειναι σίγουρη και κατα τη γνώμη μου το δικαιότερο μέτρο. Εξάλλου για τον πρώτο χρόνο δεν κύλησε κανονικά λόγω μνημονίου. Επίσης όσοι ήταν στη συνάντηση 24 μηνιτων στο υπουργείο το γνωρίζουν. Παράταση μεταβατικής τουλάχιστον 1 ετος.Και κάτι ακόμη:Πολλούς όψιμους fαn του Ασεπ βλέπω στο forum και καθόλου υπομονή και εγκράτεια.Κι εμείς δώσαμε Ασεπ και με επιτυχίες αλλά δεν κάναμε έτσι. Πως έχει δημιουργηθεί η εικόνα στο μυαλό κάποιων ότι δίνοντας Ασεπ και μόνο το πρόβλημά τους θα λυθεί ειναι απορίας άξιον. Μακάρι , αλλα δεν το βλέπω, το 90 είναι μάλλον η βάση σε ενα διαγωνισμό χωρίς προκυρησόμενες θέσεις, που στο παρελθόν ανθρωποι ματωσαν για το 60 (Μαθηματικοί 2009). Καλη τυχη σε όλους όπως και να έχει
Αν κάποιος ματώνει για ένα 60, κρίμα την... αιμοραγία του!Την πρώτη φορά που είχα δώσει, πήγα τουρίστας (με άδεια τελευταίας στιγμής από στρατό) και οριακά δεν έπιασα την βάση. Οπότε, όποιος προσπαθεί σοβαρά, τη βάση (55) ή το 60, πρέπει να πιάνει χαλαρά και να μην κλαίγεται.Και κάτι ακόμα.. ΟΧΙ άλλες μεταβατικές! Αν αρχίσουμε να τραβάμε την κάθε μεταβατική περίοδο, σε 10 χρόνια ακόμα για μεταβατική περίοδο θα μιλάμε. Ας σοβαρευτούμε και ας μην κοιτάζει ο καθένας ό,τι τον βολεύει (αν και λογικό αυτό εν μέρει).
Παράθεση από: Landau στις Νοεμβρίου 01, 2010, 06:23:31 pmΑν κάποιος ματώνει για ένα 60, κρίμα την... αιμοραγία του!Την πρώτη φορά που είχα δώσει, πήγα τουρίστας (με άδεια τελευταίας στιγμής από στρατό) και οριακά δεν έπιασα την βάση. Οπότε, όποιος προσπαθεί σοβαρά, τη βάση (55) ή το 60, πρέπει να πιάνει χαλαρά και να μην κλαίγεται.Και κάτι ακόμα.. ΟΧΙ άλλες μεταβατικές! Αν αρχίσουμε να τραβάμε την κάθε μεταβατική περίοδο, σε 10 χρόνια ακόμα για μεταβατική περίοδο θα μιλάμε. Ας σοβαρευτούμε και ας μην κοιτάζει ο καθένας ό,τι τον βολεύει (αν και λογικό αυτό εν μέρει).Σέβομαι τη γνώμη σου και επέτρεψέ μου να έχω διαφορετική.Το να παλεύει κάποιος σε έναν Ασεπ με τις όποιες δυνάμεις του και δυνατότητες τη δεδομένη στιγμή της ζωής του είναι το λιγότερο άξιος, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Θα μου επιτρέψεις να πιστεύν ότι το να θεωρείς το 60 αστεία βαθμολογία είναι τουλάχιστον αλαζονικό, τι στιγμή που συνάδελφοι μας με 57 και προσαυξήσεις πιασανε τη βάση διορισμού στους Μαθηματικους το 2009 η οποια ήταν 62. Δεν έχει σημασία ακούστηκες σεβαστή η αποψή σου και καταγράφηκε και οι υπόλοιποι καταλάβαμε ότι αφού κατέβηκες για πλάκα και πήγες όπως πήγες μπορούμε να φανταστούμε πως θα γράψεις όταν κατέβεις σοβαρά.Υ.Γ. Αλήθεια για τους έχοντες προυπηρεσία υπάρχει ιδιοτέλεια ωστε να απαιτούν την παράταση της προυπηρεσίας, ενώ εσύ ο Σεβάσμιος και υπερασπιστής του Ασεπ δεν υποκινήσε απο τίποτα (π.χ έλλειψη προυπηρεσίας ή επιτυχίας).
Stelio , θα ήθελα να με πληροφορήσεις για τον αριθμό των επιτυχόντων Μαθηματικών στο διαγωνισμό του 2009 με βαθμολογία μεταξύ 55 και 60 και αν σου είναι εύκολο να μας δώσεις και το ποσοστό τους σε σχέση με τους συμμετέχοντες.
Ποιος ανθρωπος με σωας τα φρενας και χωρις πολιτικη σκοπιμοτητα θα αποκαλουσε αξιοκρατια το ΑΣΕΠ!!!!!!! Μια δικαιολογια του κυβερνοντος κομματος για την αυξηση της ανεργιας ειναι και τιποτα αλλο
Παράθεση από: xriana1 στις Νοεμβρίου 02, 2010, 03:48:20 pmΠαράθεση από: Landau στις Νοεμβρίου 01, 2010, 06:23:31 pmΑν κάποιος ματώνει για ένα 60, κρίμα την... αιμοραγία του!Την πρώτη φορά που είχα δώσει, πήγα τουρίστας (με άδεια τελευταίας στιγμής από στρατό) και οριακά δεν έπιασα την βάση. Οπότε, όποιος προσπαθεί σοβαρά, τη βάση (55) ή το 60, πρέπει να πιάνει χαλαρά και να μην κλαίγεται.Και κάτι ακόμα.. ΟΧΙ άλλες μεταβατικές! Αν αρχίσουμε να τραβάμε την κάθε μεταβατική περίοδο, σε 10 χρόνια ακόμα για μεταβατική περίοδο θα μιλάμε. Ας σοβαρευτούμε και ας μην κοιτάζει ο καθένας ό,τι τον βολεύει (αν και λογικό αυτό εν μέρει).Σέβομαι τη γνώμη σου και επέτρεψέ μου να έχω διαφορετική.Το να παλεύει κάποιος σε έναν Ασεπ με τις όποιες δυνάμεις του και δυνατότητες τη δεδομένη στιγμή της ζωής του είναι το λιγότερο άξιος, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Θα μου επιτρέψεις να πιστεύν ότι το να θεωρείς το 60 αστεία βαθμολογία είναι τουλάχιστον αλαζονικό, τι στιγμή που συνάδελφοι μας με 57 και προσαυξήσεις πιασανε τη βάση διορισμού στους Μαθηματικους το 2009 η οποια ήταν 62. Δεν έχει σημασία ακούστηκες σεβαστή η αποψή σου και καταγράφηκε και οι υπόλοιποι καταλάβαμε ότι αφού κατέβηκες για πλάκα και πήγες όπως πήγες μπορούμε να φανταστούμε πως θα γράψεις όταν κατέβεις σοβαρά.Υ.Γ. Αλήθεια για τους έχοντες προυπηρεσία υπάρχει ιδιοτέλεια ωστε να απαιτούν την παράταση της προυπηρεσίας, ενώ εσύ ο Σεβάσμιος και υπερασπιστής του Ασεπ δεν υποκινήσε απο τίποτα (π.χ έλλειψη προυπηρεσίας ή επιτυχίας).Και επιτυχία έχω (το παράδειγμα που είχα αναφέρει ήταν για την.. πρώτη φορά που είχα δώσει, δεν είπα ότι ήταν η μοναδική φορά) και προϋπηρεσία (μικρή μεν, αλλά υπαρκτή). Προσωπικά με ενδιαφέρει η πάρτη μου, να διοριστώ εγώ (και φίλοι μου, που εκτιμώ), και αυτό ισχύει για όλους μας Από 'κει και πέρα, όμως, θέλω να είναι όλα όσο πιο αξιοκρατικά γίνεται. Αρκετά πια με τις λαμογιές, τα ρουσφέτια, τις πλασματικές προϋπηρεσίες (απ' ότι φαίνεται, μέχρι και αυτό μπορεί να γίνει τελικά..). Με ίσους όρους όλοι. Αλλιώς να γυρίσουμε στην επετηρίδα (που θα ήθελαν ορισμένοι κιόλας), να μην ασχολούμαστε και να μην αγχωνόμαστε μετά.Επαναλαμβάνω όμως: όποιος, με μια μέτρια προσπάθεια/προετοιμασία, δεν μπορεί να πιάσει στο χαλαρό τη βάση (55), τότε κάτι δεν πάει καλά.. (και αυτό ειδικότερα για θετικές επιστήμες, όπου το γνωστικό είναι στάνταρ και είναι ρεζίλι να μην το πιάσει).