*

Αποστολέας Θέμα: ΑΣΕΠ Εκπαιδευτικών  (Αναγνώστηκε 76992 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: ΑΣΕΠ Εκπαιδευτικών
« Απάντηση #280 στις: Νοεμβρίου 01, 2010, 09:28:49 pm »
30 μήνες ήθελα να πω.Κεκτημένη ταχύτητα......
Κρίση είναι όταν ο λαός είναι περικυκλωμένος από τη φτώχεια και.....την αστυνομία.-Ανώνυμος-

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:00:26 »

Αποσυνδεδεμένος aspinoulas

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #281 στις: Νοεμβρίου 01, 2010, 09:31:49 pm »
Για να μην παραξηγηθώ είμαι υπερ του μάχιμου εκπαιδευτικού. Δεν μπορώ να αντιληφθώ γιατί το κράτος μας θέλει κλεισμένους σε ένα δωμάτιο να διαβάζουμε και μόνο χωρίς να λαμβάνει υπόψιν ότι είμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ και ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ..Συνεπώς την προυπηρεσία που έχει αποκτηθεί μετά από επιτυχία στον ΑΣΕΠ θα την μοριοδοτούσα αναλόγως...

xriana1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #282 στις: Νοεμβρίου 02, 2010, 03:35:54 pm »
Eπαναλαμβάνω η παράταση της μεταβατικής ειναι σίγουρη και κατα τη γνώμη μου το δικαιότερο μέτρο. Εξάλλου για τον πρώτο χρόνο δεν κύλησε κανονικά λόγω μνημονίου. Επίσης όσοι ήταν στη συνάντηση 24 μηνιτων στο υπουργείο το γνωρίζουν. Παράταση μεταβατικής τουλάχιστον 1 ετος.
Και κάτι ακόμη:
Πολλούς όψιμους fαn του Ασεπ βλέπω στο forum και καθόλου υπομονή και εγκράτεια.
Κι εμείς δώσαμε Ασεπ και με επιτυχίες αλλά δεν κάναμε έτσι. Πως έχει δημιουργηθεί η εικόνα στο μυαλό κάποιων ότι δίνοντας Ασεπ και μόνο το πρόβλημά τους θα λυθεί ειναι απορίας άξιον. Μακάρι , αλλα δεν το βλέπω, το 90 είναι μάλλον η βάση σε ενα διαγωνισμό χωρίς προκυρησόμενες θέσεις, που στο παρελθόν ανθρωποι ματωσαν για το 60 (Μαθηματικοί 2009).
Καλη τυχη σε όλους όπως και να έχει
Για το 60;;; Για δες πόσοι επιτυχόντες Μαθηματικοί υπήρχουν μεταξύ 55 και 60

Stelio , θα ήθελα να με πληροφορήσεις για τον αριθμό των επιτυχόντων Μαθηματικών στο διαγωνισμό του 2009 με βαθμολογία μεταξύ 55 και 60 και αν σου είναι εύκολο να μας δώσεις και το ποσοστό τους σε σχέση με τους συμμετέχοντες.

xriana1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #283 στις: Νοεμβρίου 02, 2010, 03:48:20 pm »
Αν κάποιος ματώνει για ένα 60, κρίμα την... αιμοραγία του!
Την πρώτη φορά που είχα δώσει, πήγα τουρίστας (με άδεια τελευταίας στιγμής από στρατό) και οριακά δεν έπιασα την βάση. Οπότε, όποιος προσπαθεί σοβαρά, τη βάση (55) ή το 60, πρέπει να πιάνει χαλαρά και να μην κλαίγεται.
Και κάτι ακόμα.. ΟΧΙ άλλες μεταβατικές! Αν αρχίσουμε να τραβάμε την κάθε μεταβατική περίοδο, σε 10 χρόνια ακόμα για μεταβατική περίοδο θα μιλάμε. Ας σοβαρευτούμε και ας μην κοιτάζει ο καθένας ό,τι τον βολεύει (αν και λογικό αυτό εν μέρει).

Σέβομαι τη γνώμη σου και επέτρεψέ μου να έχω διαφορετική.
Το να παλεύει κάποιος σε έναν Ασεπ με τις όποιες δυνάμεις του και δυνατότητες τη δεδομένη στιγμή της ζωής του είναι το λιγότερο άξιος, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.    Θα μου επιτρέψεις να πιστεύν ότι το να θεωρείς το 60 αστεία βαθμολογία είναι τουλάχιστον αλαζονικό, τι στιγμή που συνάδελφοι μας με 57 και προσαυξήσεις πιασανε τη βάση διορισμού στους Μαθηματικους το 2009 η οποια ήταν 62. Δεν έχει σημασία ακούστηκες σεβαστή η αποψή σου και καταγράφηκε και οι υπόλοιποι καταλάβαμε ότι αφού κατέβηκες για πλάκα και πήγες όπως πήγες μπορούμε να φανταστούμε πως θα γράψεις όταν κατέβεις σοβαρά.

Υ.Γ. Αλήθεια για τους έχοντες προυπηρεσία υπάρχει ιδιοτέλεια ωστε να απαιτούν την παράταση της προυπηρεσίας, ενώ εσύ ο Σεβάσμιος και υπερασπιστής του Ασεπ δεν υποκινήσε απο τίποτα (π.χ έλλειψη προυπηρεσίας ή επιτυχίας).

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:00:26 »

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #284 στις: Νοεμβρίου 02, 2010, 04:05:57 pm »
Την πρώτη φορά που είχα δώσει, πήγα τουρίστας (με άδεια τελευταίας στιγμής από στρατό) και οριακά δεν έπιασα την βάση. Οπότε, όποιος προσπαθεί σοβαρά, τη βάση (55) ή το 60, πρέπει να πιάνει χαλαρά και να μην κλαίγεται.
Και κάτι ακόμα.. ΟΧΙ άλλες μεταβατικές! Αν αρχίσουμε να τραβάμε την κάθε μεταβατική περίοδο, σε 10 χρόνια ακόμα για μεταβατική περίοδο θα μιλάμε. Ας σοβαρευτούμε και ας μην κοιτάζει ο καθένας ό,τι τον βολεύει (αν και λογικό αυτό εν μέρει).

Το να παλεύει κάποιος σε έναν Ασεπ με τις όποιες δυνάμεις του και δυνατότητες τη δεδομένη στιγμή της ζωής του είναι το λιγότερο άξιος, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.    Θα μου επιτρέψεις να πιστεύν ότι το να θεωρείς το 60 αστεία βαθμολογία είναι τουλάχιστον αλαζονικό, τι στιγμή που συνάδελφοι μας με 57 και προσαυξήσεις πιασανε τη βάση διορισμού στους Μαθηματικους το 2009 η οποια ήταν 62. Δεν έχει σημασία ακούστηκες σεβαστή η αποψή σου και καταγράφηκε και οι υπόλοιποι καταλάβαμε ότι αφού κατέβηκες για πλάκα και πήγες όπως πήγες μπορούμε να φανταστούμε πως θα γράψεις όταν κατέβεις σοβαρά.

Υ.Γ. Αλήθεια για τους έχοντες προυπηρεσία υπάρχει ιδιοτέλεια ωστε να απαιτούν την παράταση της προυπηρεσίας, ενώ εσύ ο Σεβάσμιος και υπερασπιστής του Ασεπ δεν υποκινήσε απο τίποτα (π.χ έλλειψη προυπηρεσίας ή επιτυχίας).

Και επιτυχία έχω (το παράδειγμα που είχα αναφέρει ήταν για την.. πρώτη φορά που είχα δώσει, δεν είπα ότι ήταν η μοναδική φορά) και προϋπηρεσία (μικρή μεν, αλλά υπαρκτή). Προσωπικά με ενδιαφέρει η πάρτη μου, να διοριστώ εγώ (και φίλοι μου, που εκτιμώ), και αυτό ισχύει για όλους μας ;)
Από 'κει και πέρα, όμως, θέλω να είναι όλα όσο πιο αξιοκρατικά γίνεται. Αρκετά πια με τις λαμογιές, τα ρουσφέτια, τις πλασματικές προϋπηρεσίες (απ' ότι φαίνεται, μέχρι και αυτό μπορεί να γίνει τελικά..). Με ίσους όρους όλοι. Αλλιώς να γυρίσουμε στην επετηρίδα (που θα ήθελαν ορισμένοι κιόλας), να μην ασχολούμαστε και να μην αγχωνόμαστε μετά.
Επαναλαμβάνω όμως: όποιος, με μια μέτρια προσπάθεια/προετοιμασία, δεν μπορεί να πιάσει στο χαλαρό τη βάση (55), τότε κάτι δεν πάει καλά.. (και αυτό ειδικότερα για θετικές επιστήμες, όπου το γνωστικό είναι στάνταρ και είναι ρεζίλι να μην το πιάσει).
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #285 στις: Νοεμβρίου 02, 2010, 04:13:39 pm »
Landau,  και την/τον xriana1  η παρτυ της την ενδιαφερει....δε χρειαζεται να απολογουμαστε.
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος dina 94

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #286 στις: Νοεμβρίου 02, 2010, 04:15:16 pm »
Αγαπητέ Landau ,Μάρκο και όλοι όσοι υπεραμύνεστε τον ασεπ ,θέλετε να σας ενημερώσω τι γίνετε εκεί μέσα με τα γραπτά ;Θέλετε μήπως να σας πω συγκεκριμένο διαγωνιζόμενο που αν και έδωσε μπροστά μου λευκή κόλα αρίστευσε ; ???Να σας στείλω π.μ για να μη τα βγάζουμε όλα στη φόρα  :-XΚαι κάτι άλλο όλα αυτά έγιναν επί κυβερνήσεως Πασοκ ,τυχαίο ;

Αποσυνδεδεμένος domenica

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 03
    • Προφίλ
« Απάντηση #287 στις: Νοεμβρίου 02, 2010, 04:18:07 pm »
Stelio , θα ήθελα να με πληροφορήσεις για τον αριθμό των επιτυχόντων Μαθηματικών στο διαγωνισμό του 2009 με βαθμολογία μεταξύ 55 και 60 και αν σου είναι εύκολο να μας δώσεις και το ποσοστό τους σε σχέση με τους συμμετέχοντες.

Είμαι σίγουρη πως ο Stelios θα σου δώσει έγκαιρα την απάντηση που ζητάς..
Μέχρι τότε θα μου επιτρέψεις μόνο να θυμίσω πως στον τελευταίο διαγωνισμό ΑΣΕΠ συμμετείχαν 4124 ΠΕ03 και οι 3570 απέτυχαν να πιάσουν την βάση (ή κάτι τέτοιο,ίσως ο Στέλιος θυμάται ακριβέστερα).
Δηλαδή το ποσοστό επιτυχίας των Μαθηματικών ήταν μόλις 13%.

Τα συμπεράσματα δικά σας..
" ο κόσμος μόνο όταν τον μοιράζεσαι υπάρχει "
   Τάσος Λειβαδίτης

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #288 στις: Νοεμβρίου 02, 2010, 04:22:35 pm »
ειναι κοινο "μυστικο" dina  μου αυτο και το γνωριζουμε ολοι. Αλλα, αν μπορεις να στοιχειοθετησεις κατηγορια γιατι δεν το κανεις?

επειτα, την επαρση και την απαιτηση να διοριστουν εδω και τωρα την εχουν αυτοι (οι με προυπηρεσια), παραβλεποντας ολους τους αλλους και ζητωντας παραταση της μεταβατικης !!!! αν και ευνοουνται πολυ απο τις νεες ρυθμισεις.

αν αυτο δεν ειναι αλαζονικο τοτε τί ειναι?

4 ασεπ εδωσαν , ας τα καταφερναν
4 ασεπ εδωσαν, ας επιαναν δουλεια αλλου αντι να παραπονιουνται,
δεν θελουν αλλου να δουλεψουν?  ας χορευουν στα τερπιπια της καθε υπουργου, αλλα σε τιποτα δεν τους φταινε οι συναδελφοι που θελουν να ελπιζουν

ξερω μιλαω σκληρα, αλλα.....ετσι ειμαι εγω. Σκληρος!  :D
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 02, 2010, 04:24:15 pm από MARKOS »

Αποσυνδεδεμένος werm

• Πλήρες μέλος
  • Οχι στην αιχμαλωσια των δελφινιων
    • Προφίλ
« Απάντηση #289 στις: Νοεμβρίου 02, 2010, 04:29:15 pm »
           Ποιος ανθρωπος με σωας τα φρενας και χωρις πολιτικη σκοπιμοτητα θα αποκαλουσε αξιοκρατια   
           το ΑΣΕΠ!!!!!!!
           Μια δικαιολογια του κυβερνοντος κομματος για την αυξηση της ανεργιας ειναι και τιποτα αλλο

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #290 στις: Νοεμβρίου 02, 2010, 04:41:33 pm »
καθε συστημα αξιολογησης εχει τα τρωτα του,και κανεις δεν θελει να δινει ΑΣΕΠ
αλλα πες μας ποιο νομιζεις ως σωστο συστημα επιλογης?

Αποσυνδεδεμένος MelG

• Πλήρες μέλος
  • Tout est possible.
    • Προφίλ
    • Καλά που έχουμε και τον Μάικλ Τζάκσον...
« Απάντηση #291 στις: Νοεμβρίου 02, 2010, 04:46:00 pm »
           Ποιος ανθρωπος με σωας τα φρενας και χωρις πολιτικη σκοπιμοτητα θα αποκαλουσε αξιοκρατια   
           το ΑΣΕΠ!!!!!!!
           Μια δικαιολογια του κυβερνοντος κομματος για την αυξηση της ανεργιας ειναι και τιποτα αλλο
Λάθος, δε θέλουν να αυξήσουν την ανεργία γιατί δε τους συμφέρει. Είναι ένας τρόπος αποφυγής διορισμών.
Χαίρομαι που δε θα διοριστώ ποτέ τελικά γιατί θα μείνω στην πόλη μου που λατρεύω.
Καλά που έχουμε και τον Μάικλ Τζάκσον πάντως...
http://www.youtube.com/user/mjacksontruth

Αποσυνδεδεμένος werm

• Πλήρες μέλος
  • Οχι στην αιχμαλωσια των δελφινιων
    • Προφίλ
« Απάντηση #292 στις: Νοεμβρίου 02, 2010, 04:54:18 pm »
          Δεν το διατυπωσα σωστα
          Το ΑΣΕΠ μεταφερει την ευθυνη της αυξησης της ανεργιας απο το κυβερνον κομμα στον ανεργο

Αποσυνδεδεμένος sixtir

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #293 στις: Νοεμβρίου 02, 2010, 04:55:36 pm »

Το να παλεύει κάποιος σε έναν Ασεπ με τις όποιες δυνάμεις του και δυνατότητες τη δεδομένη στιγμή της ζωής του είναι το λιγότερο άξιος, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.    Θα μου επιτρέψεις να πιστεύν ότι το να θεωρείς το 60 αστεία βαθμολογία είναι τουλάχιστον αλαζονικό, τι στιγμή που συνάδελφοι μας με 57 και προσαυξήσεις πιασανε τη βάση διορισμού στους Μαθηματικους το 2009 η οποια ήταν 62. Δεν έχει σημασία ακούστηκες σεβαστή η αποψή σου και καταγράφηκε και οι υπόλοιποι καταλάβαμε ότι αφού κατέβηκες για πλάκα και πήγες όπως πήγες μπορούμε να φανταστούμε πως θα γράψεις όταν κατέβεις σοβαρά.

Και επιτυχία έχω (το παράδειγμα που είχα αναφέρει ήταν για την.. πρώτη φορά που είχα δώσει, δεν είπα ότι ήταν η μοναδική φορά) και προϋπηρεσία (μικρή μεν, αλλά υπαρκτή). Προσωπικά με ενδιαφέρει η πάρτη μου, να διοριστώ εγώ (και φίλοι μου, που εκτιμώ), και αυτό ισχύει για όλους μας ;)
Από 'κει και πέρα, όμως, θέλω να είναι όλα όσο πιο αξιοκρατικά γίνεται. Αρκετά πια με τις λαμογιές, τα ρουσφέτια, τις πλασματικές προϋπηρεσίες (απ' ότι φαίνεται, μέχρι και αυτό μπορεί να γίνει τελικά..). Με ίσους όρους όλοι. Αλλιώς να γυρίσουμε στην επετηρίδα (που θα ήθελαν ορισμένοι κιόλας), να μην ασχολούμαστε και να μην αγχωνόμαστε μετά.
Επαναλαμβάνω όμως: όποιος, με μια μέτρια προσπάθεια/προετοιμασία, δεν μπορεί να πιάσει στο χαλαρό τη βάση (55), τότε κάτι δεν πάει καλά.. (και αυτό ειδικότερα για θετικές επιστήμες, όπου το γνωστικό είναι στάνταρ και είναι ρεζίλι να μην το πιάσει).
δηλαδή από τους μαθηματικούς του ασεπ 2009 οι 3500 από τους 4000 είναι ρεζίληδες!!! τι να σου πω.μήπως έχεις σκεφτεί την δυσκολία των θεμάτων???
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 02, 2010, 05:05:50 pm από sixtir »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182630
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144