*

Αποστολέας Θέμα: Θ' Φἀση Αναπληρωτών ΠΕ60  (Αναγνώστηκε 21521 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος vasp

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 60, ΠΕ 60.50
    • Προφίλ
Απ: Θ' Φἀση Αναπληρωτών ΠΕ60
« Απάντηση #56 στις: Ιανουαρίου 10, 2010, 01:33:55 am »
αυτέσ που φεύγουν τ'ωρα (αναπληρώτριεσ ειδικήσ) είναι αρκετα πίσω . από τονπίνακα αναπλ. κάποιεσ έχουν θέση 4000και...
μπορεί να ειναι αρκετα πισω αλλα θα εχουν αρκετα μοριακια τον σεπτεμβρη .επομενως μπορει να μας προσπερασουν.Αλλα ευτυχως-μακαρι να γινει-θα καταργηθουν τα κολοσεμιναρια και ετσι θα μεινουν με τα μορια στο χερι
Mόνο που και να καταργηθούν, ΑΣΕΠ ειδικής λογικά θα μπορούν να δώσουν και αυτοί με τα σεμινάρια και την προυπηρεσία...άσε που κάποιοι μέχρι τότε θα έχουν μεταπτυχιακό ;)
Πάντως είναι πολύ εύκολο να μιλάμε για "κ@λοσεμινάρια" αλλά κανείς δεν σκέπτεται το πιο απλό: οτι στον κλάδο μας δεν υπάρχουν αρκετοί εκπαιδευτικοί ειδικής αγωγής με μεταπτυχιακά (ή πτυχίο απο
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 10, 2010, 01:49:49 am από vasilikip »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:44:44 »

Αποσυνδεδεμένος Ελεάνθη

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Ιανουαρίου 10, 2010, 01:52:22 am »
αυτέσ που φεύγουν τ'ωρα (αναπληρώτριεσ ειδικήσ) είναι αρκετα πίσω . από τονπίνακα αναπλ. κάποιεσ έχουν θέση 4000και...
μπορεί να ειναι αρκετα πισω αλλα θα εχουν αρκετα μοριακια τον σεπτεμβρη .επομενως μπορει να μας προσπερασουν.Αλλα ευτυχως-μακαρι να γινει-θα καταργηθουν τα κολοσεμιναρια και ετσι θα μεινουν με τα μορια στο χερι
Mόνο που και να καταργηθούν, ΑΣΕΠ ειδικής λογικά θα μπορούν να δώσουν και αυτοί με τα σεμινάρια και την προυπηρεσία...άσε που κάποιοι μέχρι τότε θα έχουν μεταπτυχιακό ;)
μα εμενα δεν με ενδιαφερει αυτο που λες.απλα θεωρω αδικια να υπαρχουν αυτα τα σεμιναρια -και μιλαω μονο για την πρωτοβαθμια εκπαιδευση γιατι στην δευτεροβαθμια επικρατει αλλο καθεστως-διοτι υπαρχουν καποιοι που τα κανουν μονο και μονο για να μονιμοποιηθουν ως νηπιαγωγοι γενικης.δηλαδη πηγαινουν 1  με 2 χρονια αναπληρωτες ειδικης με στοχο καποια στιγμη να διοριστουν στην γενικη.ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ.Γιατι ως γνωστον οταν κάνεις κατι που δεν σου αρεσει δεν εισαι και παραγωγικος.ΑΥΤΑ

Αποσυνδεδεμένος vasp

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60, ΠΕ 60.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Ιανουαρίου 10, 2010, 01:58:04 am »
ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ.Γιατι ως γνωστον οταν κάνεις κατι που δεν σου αρεσει δεν εισαι και παραγωγικος.ΑΥΤΑ
Δηλαδή το να κάνει κάποιος ένα σεμινάριο ειδικής αγωγής επειδή τον ενδιαφέρει το αντικείμενο δεν παίζει;;; Ξέρεις δεν είναι τόοοσο εύκολο να μπεις σε μεταπτυχιακό ειδικής. Απο προσωπική άποψη σου λέω οτι είναι εξαιρετικά μεγάλος ο αριθμός των υποψηφίων και μικρός ο αριθμός των προσφερόμενων θέσων.
Δεν λέω οτι δεν συμβαίνει και αυτό που λές, λέω απλά να μην βγάζουμε τόσο εύκολα και ανώδινα συμπεράσματα τη στιγμή που δεν έχουμε γνώση όλων των παραμέτρων ::)
Αλήθεια, τι προτείνεις με τα σημερινά δεδομένα; Να διορίζεται κάποιος στην ειδική ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝ;;

Στην τελική δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας πλέον το καθεστός με τις προυπηρεσίες και τους διορισμούς στην ειδική/γενική έχει αλλάξει!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 10, 2010, 02:01:35 am από vasilikip »

Αποσυνδεδεμένος Ελεάνθη

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Ιανουαρίου 10, 2010, 02:06:11 am »
Δηλαδή το να κάνει κάποιος ένα σεμινάριο ειδικής αγωγής επειδή τον ενδιαφέρει το αντικείμενο δεν παίζει;;; Ξέρεις δεν είναι τόοοσο εύκολο να μπεις σε μεταπτυχιακό ειδικής. Απο προσωπική άποψη σου λέω οτι είναι εξαιρετικά μεγάλος ο αριθμός των υποψηφίων και μικρός ο αριθμός των προσφερόμενων θέσων.
Δεν λέω οτι δεν συμβαίνει και αυτό που λές, λέω απλά να μην βγάζουμε τόσο εύκολα και ανώδινα συμπεράσματα τη στιγμή που δεν έχουμε γνώση όλων των παραμέτρων ::)
Στην τελική δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας πλέον το καθεστός με τις προυπηρεσίες και τους διορισμούς στην ειδική/γενική έχει αλλάξει!
με προλαβες  φυσικα και υπαρχουν συναδελφοι που ενδιαφερονται για την ειδικη αγωγη και οντως ισχυει αυτο που λες για το μεταπτυχιακο αλλα θεωρω οτι θα ηταν πιο δικαιο τελικα να μην καταργηθουν τα σεμιναρια γιατι οπως σωστα λες υπαρχει προβλημα μ ε το μεταπτυχιακο αλλα τα μορια που αποκτα καποιος στην ειδικη να μην μεταφερονται στην γενικη.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:44:44 »

Αποσυνδεδεμένος vasp

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60, ΠΕ 60.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Ιανουαρίου 10, 2010, 02:10:57 am »
Αυτό το καθεστός όπως είπα θα αλλάξει τώρα με το νέο σύστημα προσλήψεων. Θα υπάρχουν οργανικές θέσεις Νηπιαγωγών ειδικής και ΑΣΕΠ ειδικής (δεν θα υπάρχει σχέση μεταξύ ειδικής-γενικής). Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας...
Εκεί που θα έπρεπε να ξεθηκωθούμε : βλέπε 3τεκνες χωρίς ΑΣΕΠ δεν μιλάει κανείς...

Αποσυνδεδεμένος Ελεάνθη

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Ιανουαρίου 10, 2010, 02:21:33 am »
Αυτό το καθεστός όπως είπα θα αλλάξει τώρα με το νέο σύστημα προσλήψεων. Θα υπάρχουν οργανικές θέσεις Νηπιαγωγών ειδικής και ΑΣΕΠ ειδικής (δεν θα υπάρχει σχέση μεταξύ ειδικής-γενικής). Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας...
Εκεί που θα έπρεπε να ξεθηκωθούμε : βλέπε 3τεκνες χωρίς ΑΣΕΠ δεν μιλάει κανείς...
δεν  ξερω για τις 3 τεκνες ειμαι διχασμενη .απο την μια σκεφτομαι οτι εχουν 3 παιδια και ειναι  δυσκολα και απο την αλλη σκεφτομαι και οτι δυσκολα ειναι και για αυτες που εχουν 1 η 2 παιδια.αλλα πιο πολυ τεινω προς αυτο που λες εσυ

Αποσυνδεδεμένος vasp

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60, ΠΕ 60.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Ιανουαρίου 10, 2010, 02:24:28 am »
δεν  ξερω για τις 3 τεκνες ειμαι διχασμενη .απο την μια σκεφτομαι οτι εχουν 3 παιδια και ειναι  δυσκολα και απο την αλλη σκεφτομαι και οτι δυσκολα ειναι και για αυτες που εχουν 1 η 2 παιδια.αλλα πιο πολυ τεινω προς αυτο που λες εσυ
Αυτο το θέμα απλά το αναφέρω. Είναι επίσης μια μεγάλη συζήτηση. Απλά σαν μια πρώτη εκτίμηση δεν συμφωνώ μόνο και μόνο επειδή κάποιος έχει 3 παιδιά να διορίζεται...Τι στιγμή που τόσος κόσμος κονταροχτυπιέται για μια θέση :(

Αποσυνδεδεμένος Ελεάνθη

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Ιανουαρίου 10, 2010, 02:33:47 am »
δεν  ξερω για τις 3 τεκνες ειμαι διχασμενη .απο την μια σκεφτομαι οτι εχουν 3 παιδια και ειναι  δυσκολα και απο την αλλη σκεφτομαι και οτι δυσκολα ειναι και για αυτες που εχουν 1 η 2 παιδια.αλλα πιο πολυ τεινω προς αυτο που λες εσυ
Αυτο το θέμα απλά το αναφέρω. Είναι επίσης μια μεγάλη συζήτηση. Απλά σαν μια πρώτη εκτίμηση δεν συμφωνώ μόνο και μόνο επειδή κάποιος έχει 3 παιδιά να διορίζεται...Τι στιγμή που τόσος κόσμος κονταροχτυπιέται για μια θέση :(
βασικα αν το καλοσκεφτεις και απο την αλλη ειναι δυσκολο να κανουμε οικογενεια αν δεν εχουμε δουλεια.για να κανεις 3 παιδια θα πρεπει ο αντρας σου η οι γονεις να σε στηριζουν,αν ομως δεν γινεται τι κανεις?εμενα προσωπικα με εχει πιασει αγχος και ρωταω συνεχεια τον αντρα μου αν μπορουμε να τα βγαλουμε περα μ εναν μισθο οταν θα κανουμε παιδι, σε περιπτωση που δεν με παρουν τον σεπτεμβρη αναπληρωτρια.γιατι θελω να κανω ενα παιδακι τωρα

Αποσυνδεδεμένος lefa

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Ιανουαρίου 10, 2010, 01:01:19 pm »
μια ερώτηση πωσ σασ περνουν αναπληρωτέσ ειδικήσ αγωγήσ;;;;έχετε καποιο σεμινάριο;;
Μεταπτυχιακό ειδικής αγωγής ή ετήσιο σεμινάριο(λεπτομέρειες μπορείς να βρεις σε θέματα για τα σεμινάρια)
Δεν το έπιασα το σχολιακί. Έχουν και άλλα προσόντα πέρα απο βασικό πτυχίο και προυπηρεσία και επιτυχία στο ΑΣΕΠ.

δεν σχολίσα κάτι άσχημο απλωσ ρώτησα για να μάθω. Και εγώ έχω 4 επιτυχείεσ και μόρια αναπληρώτριασ.και το θεωρώ άδικο να μένω πίσω.......

Αποσυνδεδεμένος LINX

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Ιανουαρίου 10, 2010, 01:09:54 pm »
εγω παλι βρε κορίτσια θέλω να παντρευτω!στο μυαλό μας ήταν για αρχες του 2011. Δίκοπο μαχαίρι.......
Αλλάζεις τη ζωή σου - δεν μπορείς τπτ να προγραμματίσεις. αν μπώ αναπληρώτρια το Σεπτέμβρη παμε για καλοκαίρι του 2011.
Αν πάλι δεν μπω.....με τι λεφτα βρε παιδια θα κάνουμε γαμο???????????που ειμαι στην πολη που γεννηιθηκα 1.5 χρόνο και δε βρίσκω πουθενα
δουλεια τον 1 χρόνο...Άνεργη..........και ποσοι απο εσάς αντιμετωπίζεται το ίδιο προβλημα....+ ότι δε σε παίρνουν στις δουλειές
για το ενδεχόμενο να φύγεις για εκαπιδευτικός και να μείνουν αμανάτι!!!!!!!!!!!!
και αν δε δουλέυεις εχεις απειρο χρόνο να τα σκέφτεσαι όλα αυτά και να αγχωνεσαι καθε μερα πιο πολυ....
ΑΞΙΖΕΙ?????

Αποσυνδεδεμένος klio

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Νηπιαγωγός
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Ιανουαρίου 10, 2010, 07:46:15 pm »
LINX σου προτείνω να παντρευτείς και να μην αλλάξεις τα σχέδια σου για έναν ΑΣΕΠ. Ξέρω τι εννοείς. Αλλά είναι τόσο απρόβλεπτα τα πράγματα και δνε μπορούμε να είμαστε σίγουρες για τίποτα, αν θα πάμε ή όχι αναπληρώτριες. Κι ούτε είναι δίκαιο να πηγαίνει πίσω μονίμως η ζωή μας! Κι εγώ τα σκεφτόμουν πολύ αλλά τελικά δεν με πήραν αναπληρώτρια..και είμαι παντρεμένη τώρα..Ναι, δέν κάνω παιδί ακόμη. Αλλά μετά τον ΑΣΕΠ δνε θα το καθυστερήσω άλλο. Αλλά να μην παντρευτώ..όχι! όταν βγήκαν τα αποτελέσματα μου έλεγαν ότι θα έφευγα πριν το γάμο αναπληρώτρια κι όμως είμαι ακόμα εδώ! Σκέψου και τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου..Τι υπομονή κάνουν κι αυτοί!

Αποσυνδεδεμένος Ελεάνθη

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Ιανουαρίου 10, 2010, 11:44:26 pm »
Ακούστε και το πιο κουλο.Οταν πηγαινα σε συνεντευξεις και μαθαιναν οτι ειμαι παντρεμενη με απερριπταν.και φυσικα η ερωτηση τους ηταν αν εχω σκοπο να μεινω εγκυος.σε μια διευθυντρια λοιπον που με ρωτησε της ειπα οτι δεν εχω σκοπο ακομη,και τι μου ειπε ρε παιδια?ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΛΑ

Αποσυνδεδεμένος Ελεάνθη

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Ιανουαρίου 10, 2010, 11:57:28 pm »
[q Σκέψου και τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου..Τι υπομονή κάνουν κι αυτοί!
[/quote]Αυτο ξαναπεστο .Εμενα ο δικος μου αντρας εχει μαθει τα παντα για τον ασεπ.Αφου να φανταστειτε ειχε παει σε ενα σεμιναριο για την δουλεια του και το θεμα ηταν για την ομαδοσυνεργατικη διδασκαλια,και αυτη που τουσ εκανε το μαθημα αναφερθηκε στον gardner.E o καλος μου λοιπον αρχιζει λοιπον και τις αναλυει τον gardner.Aυτη εκπληκτη τον ρωταει που τα ξερει αυτα.και εκεινος λεει,Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΑΣΕΠ.ρε παιδια εσκασα στα γελια οταν μου τα λεγε.επισης εχει μαθει για τα μορια μας ,τους πινακες μας μονο που με τους πινακες μπερδευεται λιγο. ;D

Αποσυνδεδεμένος vasp

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60, ΠΕ 60.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Ιανουαρίου 11, 2010, 12:22:20 am »
Ακούστε και το πιο κουλο.Οταν πηγαινα σε συνεντευξεις και μαθαιναν οτι ειμαι παντρεμενη με απερριπταν.και φυσικα η ερωτηση τους ηταν αν εχω σκοπο να μεινω εγκυος.σε μια διευθυντρια λοιπον που με ρωτησε της ειπα οτι δεν εχω σκοπο ακομη,και τι μου ειπε ρε παιδια?ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΛΑ

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182657
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)