0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: lefa στις Ιανουαρίου 09, 2010, 10:17:33 pmαυτέσ που φεύγουν τ'ωρα (αναπληρώτριεσ ειδικήσ) είναι αρκετα πίσω . από τονπίνακα αναπλ. κάποιεσ έχουν θέση 4000και...μπορεί να ειναι αρκετα πισω αλλα θα εχουν αρκετα μοριακια τον σεπτεμβρη .επομενως μπορει να μας προσπερασουν.Αλλα ευτυχως-μακαρι να γινει-θα καταργηθουν τα κολοσεμιναρια και ετσι θα μεινουν με τα μορια στο χερι
αυτέσ που φεύγουν τ'ωρα (αναπληρώτριεσ ειδικήσ) είναι αρκετα πίσω . από τονπίνακα αναπλ. κάποιεσ έχουν θέση 4000και...
Παράθεση από: Ανθή στις Ιανουαρίου 10, 2010, 01:29:37 amΠαράθεση από: lefa στις Ιανουαρίου 09, 2010, 10:17:33 pmαυτέσ που φεύγουν τ'ωρα (αναπληρώτριεσ ειδικήσ) είναι αρκετα πίσω . από τονπίνακα αναπλ. κάποιεσ έχουν θέση 4000και...μπορεί να ειναι αρκετα πισω αλλα θα εχουν αρκετα μοριακια τον σεπτεμβρη .επομενως μπορει να μας προσπερασουν.Αλλα ευτυχως-μακαρι να γινει-θα καταργηθουν τα κολοσεμιναρια και ετσι θα μεινουν με τα μορια στο χερι Mόνο που και να καταργηθούν, ΑΣΕΠ ειδικής λογικά θα μπορούν να δώσουν και αυτοί με τα σεμινάρια και την προυπηρεσία...άσε που κάποιοι μέχρι τότε θα έχουν μεταπτυχιακό
ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ.Γιατι ως γνωστον οταν κάνεις κατι που δεν σου αρεσει δεν εισαι και παραγωγικος.ΑΥΤΑ
Δηλαδή το να κάνει κάποιος ένα σεμινάριο ειδικής αγωγής επειδή τον ενδιαφέρει το αντικείμενο δεν παίζει;;; Ξέρεις δεν είναι τόοοσο εύκολο να μπεις σε μεταπτυχιακό ειδικής. Απο προσωπική άποψη σου λέω οτι είναι εξαιρετικά μεγάλος ο αριθμός των υποψηφίων και μικρός ο αριθμός των προσφερόμενων θέσων.Δεν λέω οτι δεν συμβαίνει και αυτό που λές, λέω απλά να μην βγάζουμε τόσο εύκολα και ανώδινα συμπεράσματα τη στιγμή που δεν έχουμε γνώση όλων των παραμέτρων Στην τελική δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας πλέον το καθεστός με τις προυπηρεσίες και τους διορισμούς στην ειδική/γενική έχει αλλάξει!
Αυτό το καθεστός όπως είπα θα αλλάξει τώρα με το νέο σύστημα προσλήψεων. Θα υπάρχουν οργανικές θέσεις Νηπιαγωγών ειδικής και ΑΣΕΠ ειδικής (δεν θα υπάρχει σχέση μεταξύ ειδικής-γενικής). Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας...Εκεί που θα έπρεπε να ξεθηκωθούμε : βλέπε 3τεκνες χωρίς ΑΣΕΠ δεν μιλάει κανείς...
Παράθεση από: vasilikip στις Ιανουαρίου 10, 2010, 02:10:57 amΑυτό το καθεστός όπως είπα θα αλλάξει τώρα με το νέο σύστημα προσλήψεων. Θα υπάρχουν οργανικές θέσεις Νηπιαγωγών ειδικής και ΑΣΕΠ ειδικής (δεν θα υπάρχει σχέση μεταξύ ειδικής-γενικής). Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας...Εκεί που θα έπρεπε να ξεθηκωθούμε : βλέπε 3τεκνες χωρίς ΑΣΕΠ δεν μιλάει κανείς...δεν ξερω για τις 3 τεκνες ειμαι διχασμενη .απο την μια σκεφτομαι οτι εχουν 3 παιδια και ειναι δυσκολα και απο την αλλη σκεφτομαι και οτι δυσκολα ειναι και για αυτες που εχουν 1 η 2 παιδια.αλλα πιο πολυ τεινω προς αυτο που λες εσυ
Παράθεση από: Ανθή στις Ιανουαρίου 10, 2010, 02:21:33 amΠαράθεση από: vasilikip στις Ιανουαρίου 10, 2010, 02:10:57 amΑυτό το καθεστός όπως είπα θα αλλάξει τώρα με το νέο σύστημα προσλήψεων. Θα υπάρχουν οργανικές θέσεις Νηπιαγωγών ειδικής και ΑΣΕΠ ειδικής (δεν θα υπάρχει σχέση μεταξύ ειδικής-γενικής). Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας...Εκεί που θα έπρεπε να ξεθηκωθούμε : βλέπε 3τεκνες χωρίς ΑΣΕΠ δεν μιλάει κανείς...δεν ξερω για τις 3 τεκνες ειμαι διχασμενη .απο την μια σκεφτομαι οτι εχουν 3 παιδια και ειναι δυσκολα και απο την αλλη σκεφτομαι και οτι δυσκολα ειναι και για αυτες που εχουν 1 η 2 παιδια.αλλα πιο πολυ τεινω προς αυτο που λες εσυΑυτο το θέμα απλά το αναφέρω. Είναι επίσης μια μεγάλη συζήτηση. Απλά σαν μια πρώτη εκτίμηση δεν συμφωνώ μόνο και μόνο επειδή κάποιος έχει 3 παιδιά να διορίζεται...Τι στιγμή που τόσος κόσμος κονταροχτυπιέται για μια θέση
Παράθεση από: lefa στις Ιανουαρίου 09, 2010, 09:50:28 pmμια ερώτηση πωσ σασ περνουν αναπληρωτέσ ειδικήσ αγωγήσ;;;;έχετε καποιο σεμινάριο;;Μεταπτυχιακό ειδικής αγωγής ή ετήσιο σεμινάριο(λεπτομέρειες μπορείς να βρεις σε θέματα για τα σεμινάρια)Παράθεση από: lefa στις Ιανουαρίου 09, 2010, 10:17:33 pmαυτέσ που φεύγουν τ'ωρα (αναπληρώτριεσ ειδικήσ) είναι αρκετα πίσω . από τονπίνακα αναπλ. κάποιεσ έχουν θέση 4000και...Δεν το έπιασα το σχολιακί. Έχουν και άλλα προσόντα πέρα απο βασικό πτυχίο και προυπηρεσία και επιτυχία στο ΑΣΕΠ.
μια ερώτηση πωσ σασ περνουν αναπληρωτέσ ειδικήσ αγωγήσ;;;;έχετε καποιο σεμινάριο;;
Ακούστε και το πιο κουλο.Οταν πηγαινα σε συνεντευξεις και μαθαιναν οτι ειμαι παντρεμενη με απερριπταν.και φυσικα η ερωτηση τους ηταν αν εχω σκοπο να μεινω εγκυος.σε μια διευθυντρια λοιπον που με ρωτησε της ειπα οτι δεν εχω σκοπο ακομη,και τι μου ειπε ρε παιδια?ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΛΑ