0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
lol Δεν πιστεύω να το πήρες πάλι προσωπικά? Εννοείται πως δεν αναφέρομαι σε κανέναν εδώ και επόμένως ούτε και σε εσένα, ησύχασε . Το θέμα είναι ότι κοιτάς ποιος γράφει αλλά όχι το περιεχόμενο του μηνήματος...Αναφέρομαι στους εν λόγω "συγγραφείς" και "καθηγητές" (με ή χωρίς πτυχίο - δεν ξέρω και δεν με πολυενδιαφέρει)Μήπως εσύ βλέπεις παντού εχθρούς΄για να μην πω το άλλο (όποιος έχει τη μύγα....)
Ε, τότε χρησιμοποίησέ τη την έρημη αφού την έχεις! Κάνεις συνέχεια επαγωγικές γενικεύσεις χωρίς να διαβάζεις ουσιαστικά αυτά που γράφει ο καθένας.Μην διαβάζεις τόσο επιπόλαια και δώσε βάση στο τι λέει ο καθένας και αν το τεκμηριώνει και όχι να κοιτάς ποιος λέει κάτι και το τι μπορεί να εννοεί συμφωνα με μια-δυο λέξεις που σου κακοφάνηκαν χωρίς να κοιτάζεις στην ουσία τι είναι αυτό που λεει.Τώρα πχ βγάζεις το συμπέρασμα ότι νομίζω πως έχω "μπάρμπα τον Μ. Αλεξ" κλπΘα σου κάτι και δώσε βάση για να καταλάβεις (αν θέλεις φυσικά):Αν σου απαντήσω ότι ναι τον έχω ή ότι από την άλλη ότι δεν τον έχω είναι το ίδιο πράγμα. Δηλ. το να επιμένεις στην μία ή την άλλη "ακραία" άποψη είναι το ίδιο ακραίο Και οι δυο απόψεις για να στηριχθούν χρειάζονται στοιχεία που δεν είναι πλήρως διαθέσιμαΤο να σου απαντήσω ότι κλίνω προς το ένα ή προς το άλλο εξαιτίας των τάδε στοιχείων είναι η σωστή απάντηση. Δηλ. τεκμηρίωση, όσο αυτή μπορεί να είναι εφικτή.Το να λες δλδ ότι "δεν έχουμε καμία σχέση με τον Μ. Αλεξ" είναι το ίδιο ακραίο με το να λες ότι τον είχες απευθείας μπαρμπα.Δεν ξέρω αν το πιάνεις αυτό αλλά όταν χειρίζεσαι ιδεολογικά ή με βάση το ένστικο ή με διαλόγους καφενείου ένα ιστορικό ή επιστημονικό ζήτημα δεν πρόκειται ποτέ να σε βγάλει στον δρόμο προσέγγισης της πραγματικότητας. Το πολύ-πολύ να σε κάνει να ιασθανθείς ευχάριστα...Και βλέπω ότι το κάνεις συνεχώς, δικαίωμά σου βέβαια, όπως δικαίωμά σου είναι και να μην δέχεσαι αυτό που γράφω ή και να το διακωμωδείς. Απλώς εγώ στα επισημαίνω αυτά και αν θέλεις παίρνεις έστω και κάτι ελάχιστο αν το βρίσκεις χρήσιμο
Αν είναι όντως έτσι τότε εγώ θα πρέπει να γίνω προσεκτικότερο παιδί Πάλι στο θέμα μας λοιπόν...:Εχει ή δεν έχει η Δραγώνα βασικό τίτλο σπουδών? Υπάρχουν πολλοί διδάκτορες εκεί έξω με πολλά πτυχία και είναι πολύ κρίμα όχι μόνο γι΄αυτούς αλλά και για την παιδεία και για την χώρα πιστεύω να διδάσκουν γενικώς διάφορα άτομα χωρίς πανεπιστημιακό τίτλο σπουδών. Και μάλιστα σε ΑΕΙ!Μετά να μην παροπονιόμαστε για την Παιδεία...
Άστο,θα το σηκώσω εγώ!Και άλλη φορά να μη φοβάσαι να απευθύνεσαι φόρα παρτίδα εκεί που θέλεις! Κάνε,όπως κάνουμε όλοι μας, ή αλλιώς να μη χρησιμοποιείς γριφάκια.Μα τι λες τώρα, θέλεις να συνεχίσω τη συζήτηση κι από πάνω να διαβάσω και Πρώτο Θέμα; Σ΄αρέσει να προκαλείς; Αν παρατηρήσεις καλύτερα θα δεις ότι πολλοί είπαν τη γνώμη τους και μετά έπαψαν. ΄Οπως ο Σεφέρης ένα πράμα. Αν για σένα οι ξύπνιοι είναι χρυσαυγίτες ε, εσύ εκτίθεσαι κι όχι κανείς άλλος.