*

Αποστολέας Θέμα: Επιλογή Θ.Δραγώνα ως Γεν.Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας  (Αναγνώστηκε 41443 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Αναστασια 76

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κατι...κινειται....ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
Απ: Επιλογή Θ.Δραγώνα ως Γεν.Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας
« Απάντηση #196 στις: Ιανουαρίου 15, 2010, 08:35:58 pm »
lol :)

Δεν πιστεύω να το πήρες πάλι προσωπικά? Εννοείται πως δεν αναφέρομαι σε κανέναν εδώ και επόμένως ούτε και σε εσένα, ησύχασε 8). Το θέμα είναι ότι κοιτάς ποιος γράφει αλλά όχι το περιεχόμενο του μηνήματος...

Αναφέρομαι στους εν λόγω "συγγραφείς" και "καθηγητές" (με ή χωρίς πτυχίο - δεν ξέρω και δεν με πολυενδιαφέρει)

Μήπως εσύ βλέπεις παντού εχθρούς΄για να μην πω το άλλο (όποιος έχει τη μύγα....) ::)

η παραθεση που εβαλες εκει παραπεμπει,(σε φοβηθηκε το ματι μου.. ;D ;D)
οσο για τη μυγα εχω μυγοσκοτωστρα.. ;D ;D
 δλδ.το μ.αλεξ τον ειχες μπαρμπα;; ;D ;D ;D
τεσπα  :)
"Δημοκρατία είναι όταν 4 λύκοι και ένα πρόβατο ψηφίζουν για φαγητό"
(Αρκάς)

Κάποτε, τριακόσιοι πέθαναν για την Ελλάδα.
Σήμερα η Ελλάδα πεθαίνει για τριακόσιους...
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος rodos5

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #197 στις: Ιανουαρίου 15, 2010, 09:20:05 pm »
Ε, τότε χρησιμοποίησέ τη την έρημη αφού την έχεις! :)

Κάνεις συνέχεια επαγωγικές γενικεύσεις χωρίς να διαβάζεις ουσιαστικά αυτά που γράφει ο καθένας.
Μην διαβάζεις τόσο επιπόλαια και δώσε βάση στο τι λέει ο καθένας και αν το τεκμηριώνει και όχι να κοιτάς ποιος λέει κάτι και το τι μπορεί να εννοεί συμφωνα με μια-δυο λέξεις  που σου κακοφάνηκαν χωρίς να κοιτάζεις στην ουσία τι είναι αυτό που λεει.

Τώρα πχ βγάζεις το συμπέρασμα ότι νομίζω πως έχω "μπάρμπα τον Μ. Αλεξ" κλπ

Θα σου κάτι και δώσε βάση για να καταλάβεις (αν θέλεις φυσικά):

Αν σου απαντήσω ότι ναι τον έχω ή ότι από την άλλη ότι δεν τον έχω είναι το ίδιο πράγμα. Δηλ. το να επιμένεις στην μία ή την άλλη "ακραία" άποψη είναι το ίδιο ακραίο Και οι δυο απόψεις για να στηριχθούν χρειάζονται στοιχεία που δεν είναι πλήρως διαθέσιμα

Το να σου απαντήσω ότι κλίνω προς το ένα ή προς το άλλο εξαιτίας των τάδε στοιχείων είναι η σωστή απάντηση. Δηλ. τεκμηρίωση, όσο αυτή μπορεί να είναι εφικτή.

Το να λες δλδ ότι "δεν έχουμε καμία σχέση με τον Μ. Αλεξ" είναι το ίδιο ακραίο με το να λες ότι τον είχες απευθείας μπαρμπα.

Δεν ξέρω αν το πιάνεις αυτό αλλά όταν χειρίζεσαι ιδεολογικά ή με βάση το ένστικο ή με διαλόγους καφενείου ένα ιστορικό ή επιστημονικό ζήτημα δεν πρόκειται ποτέ να σε βγάλει στον δρόμο προσέγγισης της πραγματικότητας. Το πολύ-πολύ να σε κάνει να ιασθανθείς ευχάριστα...Και βλέπω ότι το κάνεις συνεχώς, δικαίωμά σου βέβαια, όπως δικαίωμά σου είναι και να μην δέχεσαι αυτό που γράφω ή και να το διακωμωδείς. Απλώς εγώ στα επισημαίνω αυτά και αν θέλεις παίρνεις έστω και κάτι ελάχιστο αν το βρίσκεις χρήσιμο ;)

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #198 στις: Ιανουαρίου 15, 2010, 09:30:40 pm »
Ε, τότε χρησιμοποίησέ τη την έρημη αφού την έχεις! :)

Κάνεις συνέχεια επαγωγικές γενικεύσεις χωρίς να διαβάζεις ουσιαστικά αυτά που γράφει ο καθένας.
Μην διαβάζεις τόσο επιπόλαια και δώσε βάση στο τι λέει ο καθένας και αν το τεκμηριώνει και όχι να κοιτάς ποιος λέει κάτι και το τι μπορεί να εννοεί συμφωνα με μια-δυο λέξεις  που σου κακοφάνηκαν χωρίς να κοιτάζεις στην ουσία τι είναι αυτό που λεει.

Τώρα πχ βγάζεις το συμπέρασμα ότι νομίζω πως έχω "μπάρμπα τον Μ. Αλεξ" κλπ

Θα σου κάτι και δώσε βάση για να καταλάβεις (αν θέλεις φυσικά):

Αν σου απαντήσω ότι ναι τον έχω ή ότι από την άλλη ότι δεν τον έχω είναι το ίδιο πράγμα. Δηλ. το να επιμένεις στην μία ή την άλλη "ακραία" άποψη είναι το ίδιο ακραίο Και οι δυο απόψεις για να στηριχθούν χρειάζονται στοιχεία που δεν είναι πλήρως διαθέσιμα

Το να σου απαντήσω ότι κλίνω προς το ένα ή προς το άλλο εξαιτίας των τάδε στοιχείων είναι η σωστή απάντηση. Δηλ. τεκμηρίωση, όσο αυτή μπορεί να είναι εφικτή.

Το να λες δλδ ότι "δεν έχουμε καμία σχέση με τον Μ. Αλεξ" είναι το ίδιο ακραίο με το να λες ότι τον είχες απευθείας μπαρμπα.

Δεν ξέρω αν το πιάνεις αυτό αλλά όταν χειρίζεσαι ιδεολογικά ή με βάση το ένστικο ή με διαλόγους καφενείου ένα ιστορικό ή επιστημονικό ζήτημα δεν πρόκειται ποτέ να σε βγάλει στον δρόμο προσέγγισης της πραγματικότητας. Το πολύ-πολύ να σε κάνει να ιασθανθείς ευχάριστα...Και βλέπω ότι το κάνεις συνεχώς, δικαίωμά σου βέβαια, όπως δικαίωμά σου είναι και να μην δέχεσαι αυτό που γράφω ή και να το διακωμωδείς. Απλώς εγώ στα επισημαίνω αυτά και αν θέλεις παίρνεις έστω και κάτι ελάχιστο αν το βρίσκεις χρήσιμο ;)

μαλιστα κυριε...
το ολο θεμα ξεκινησε επειδη απ οτι φαινεται δεν εχεις αισθηση του χιουμορ...ειχα βαλει φατσουλες τις οποιες εσυ αγνοησες...τεσπα τελειωσε το θεμα.. θα γινω πιο προσεκτικο παιδι... ;D ;D ;D
(Αρκάς)

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #199 στις: Ιανουαρίου 15, 2010, 09:40:06 pm »
lol :)

Δεν πιστεύω να το πήρες πάλι προσωπικά? Εννοείται πως δεν αναφέρομαι σε κανέναν εδώ και επόμένως ούτε και σε εσένα, ησύχασε 8). Το θέμα είναι ότι κοιτάς ποιος γράφει αλλά όχι το περιεχόμενο του μηνήματος...

Αναφέρομαι στους εν λόγω "συγγραφείς" και "καθηγητές" (με ή χωρίς πτυχίο - δεν ξέρω και δεν με πολυενδιαφέρει)

Μήπως εσύ βλέπεις παντού εχθρούς΄για να μην πω το άλλο (όποιος έχει τη μύγα....) ::)

rodos, το αν έχουν ή δεν έχουν πτυχίο πρέπει να μας πολυενδιαφέρει.
όταν από εμάς ζητάνε της Παναγιάς τα μάτια για να μας διορίσουν σε μια βρωμοθέση, και κάποιους άλλους τους διορίζουν σε θέσεις-φιλέτα, χωρίς να έχουν τίποτα, αυτό δεν είναι σημαντικό? Τί είναι σημαντικό, μόνο να έχει κάποιος "πατριωτικές" θέσεις?Αυτού του είδους τις απόψεις προσπαθούν να προβάλλουν διάφορα κόμματα "επαγγελματιών πατριωτών", που σε τελική ανάλυση βλάπτουν πιο πολύ τις πραγματικές πατριωτικές αντιλήψεις, παρά τις βοηθούν.
Δε ξέρω αν είδες το βίντεο της κυρίας Δραγώνα, όπου μιλούσε για κατάργηση της ωρομισθίας (προεκλογικά). Η εμμονή με το αν έγραψε ή δεν έγραψε αυτά που τις καταλογίζουν, τελικά αποδείχτηκε πάρα πολύ "βολική" για εκείνη, αφού έστρεψε τη προσοχή μακριά από τον εμπαιγμό μας (και του ελληνικού λαού) σε σχέση με το θέμα της επαγγελματικής αποκατάστασης μας, και το έφερε σε ένα ζήτημα για το οποίο πολύ έυκολα μπορεί η ίδια να παρουσιαστεί ώς "θύμα" των δήθεν "ακροδεξιών", "ναζιστών", βαμπίρ, καννίβαλων, λυκανθρωπων και άλλων μυθικών πλασμάτων, και να βγει στο λάδι, συνεπικουρούμενη από διάφορους στρατευμένους δημοσιοκάφρους.
Σε τελική ανάλυση, όσοι εμμένουν στο θέμα των πολιτικών αντιλήψεων της σχετικά με το Έθνος μας, ή πολύ πονηροί είναι, και θέλουν να βοηθήσουν τη κυρία να διατηρηθεί στη θέση της, και να μας βγεί και στο λάδι, ή πολύ αφελείς.
Το Έθνος μας είναι πολύ μεγάλο για να το γκρεμίσει η οποιαδήποτε κυρία, από οποιαδήποτε θέση. Αντί λοιπόν να ορμάμε σα ταύροι, βλακωδώς, εκεί που μας θέλουν να πάμε, καλό θα ήταν να ασχολούμαστε με το πραγματικό ζήτημα γι αυτή τη κυρία, που άλλωστε μας ενώνει και δε μας διχάζει, δηλαδή τον εμπαιγμό της προς εμάς.
Άλλωστε αν επεφτε από τη θέση της, με οποιαδήποτε αφορμή, το αποτέλεσμα το ίδιο θα ήταν.
Οι υπουργοί, τσεκάρουν κι αυτοί κουτάκι "δέχομαι τοποθέτηση και στα υπόλοιπα υπουργεία"?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #200 στις: Ιανουαρίου 15, 2010, 09:40:26 pm »
αποσπασμα απο την επιστολη του Μικη στη Δραγωνα

Αρνούμενοι και κατεδαφίζοντας όλα αυτά που μας έκαναν αυτούς που είμαστε χτες, προχτές και σήμερα,με το πρόσχημα μιας δήθεν επιστημονικής αναθεώρησης της ιστορικής πραγματικότητας, όπως αποδεικνύεται σε κάθε σελίδα του βιβλίου σας «Τι είν’ η Πατρίδα μας;» στην ουσία αμφισβητείτε ο,τιδήποτε θετικό έπραξε ο λαός αυτός σε όλους τους τομείς του εθνικού μας βίου κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων αιώνων.
Με το βιβλίο σας αποδομείτε τις ιδέες, πεποιθήσεις, τα «πιστεύω», σε σχέση με το ελληνικό έθνος και τις ρίζες του, δηλαδή όλα αυτά που ενέπνευσαν και παρακίνησαν τον λαό μας. Όμως αν στις αρχές του 19ου αιώνα δεν υπήρχαν οι ιδέες για τη συνέχεια του ελληνικού έθνους και όλα τα «πιστεύω» που εσείς σήμερα απορρίπτετε ως άνευ ουσιαστικού περιεχομένου και εκτός ιστορικής πραγματικότητας, τότε δεν θα μπορούσαν να υπάρξουν η Επανάσταση του ΄21, το κίνημα του Φιλελληνισμού, το δημοκρατικό κίνημα του Μακρυγιάννη, η αποπομπή του Όθωνα, οι
(Αρκάς)

Αποσυνδεδεμένος rodos5

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #201 στις: Ιανουαρίου 15, 2010, 09:47:04 pm »
Αν είναι όντως έτσι τότε εγώ θα πρέπει να γίνω προσεκτικότερο παιδί :) ;D

Πάλι στο θέμα μας λοιπόν...:
Εχει ή δεν έχει η Δραγώνα βασικό τίτλο σπουδών? Υπάρχουν πολλοί διδάκτορες εκεί έξω με πολλά πτυχία και είναι πολύ κρίμα όχι μόνο γι΄αυτούς αλλά και για την παιδεία και για την χώρα πιστεύω να διδάσκουν γενικώς διάφορα άτομα χωρίς πανεπιστημιακό τίτλο σπουδών. Και μάλιστα σε ΑΕΙ!

Μετά να μην παροπονιόμαστε για την Παιδεία...

GiannisV σε αυτά που αναφέρεις είμαι σύμφωνος.  Η παραπλάνηση μέσω της στροφής σε άλλα θέματα όντως μπορεί να έχει βάση εδώ (άσχετα αν όλα αυτά είναι εξίσου σημαντικά)
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 15, 2010, 09:52:24 pm από rodos5 »

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #202 στις: Ιανουαρίου 15, 2010, 09:53:27 pm »
Αν είναι όντως έτσι τότε εγώ θα πρέπει να γίνω προσεκτικότερο παιδί :) ;D

Πάλι στο θέμα μας λοιπόν...:
Εχει ή δεν έχει η Δραγώνα βασικό τίτλο σπουδών? Υπάρχουν πολλοί διδάκτορες εκεί έξω με πολλά πτυχία και είναι πολύ κρίμα όχι μόνο γι΄αυτούς αλλά και για την παιδεία και για την χώρα πιστεύω να διδάσκουν γενικώς διάφορα άτομα χωρίς πανεπιστημιακό τίτλο σπουδών. Και μάλιστα σε ΑΕΙ!

Μετά να μην παροπονιόμαστε για την Παιδεία...

επιτελους βρεθηκε μια συμβιβαστικη λυση.. ;D ;D θα προσεχουμε αμφοτεροι.. ;D ;D ;D

οσο για την Δραγωνα οχι δεν εχει απο ελ.παν/μιο...
(Αρκάς)

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #203 στις: Ιανουαρίου 15, 2010, 10:02:57 pm »
κι αλλο αποσπασμα απο Μικη:

Γνωρίζετε κυρία Δραγώνα, ότι δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί σας, όπως γνωρίζετε ότι θα σας ήταν λίγο δύσκολο να με βαφτίσετε κι εμένα . ακροδεξιό. Προς το παρόν μπορείτε εσείς και οι φίλοι σας να με φιμώσετε. Όμως σ’ αυτό είμαι συνηθισμένος και μάλιστα θα σας έλεγα ότι όποιοι και όσοι στο παρελθόν κατά καιρούς επεχείρησαν να φιμώσουν τις ιδέες αλλά και την μουσική μου, είχαν . κακά γεράματα. Όπως ίσως ξέρετε ή θα έχετε ακούσει, η ζωή και το έργο μου στηρίχθηκε επάνω σε τρεις λέξεις: Ελλάδα, Πατρίδα, Ελευθερία. Και όλοι μου οι αγώνες έγιναν μόνο και μόνο για να τις υπερασπίσω με κάθε θυσία. Το ίδιο κάνω και τώρα.
Σήμερα εσείς και οι φίλοι σας, με διαφορετικό τρόπο απ’ ό,τι οι προηγούμενοι, επιχειρείτε να κατεδαφίσετε τις ιδέες, τις πράξεις και τα έργα που συμβολίζουν αυτές οι τρεις λέξεις, που όπως είπα, ενέπνευσαν και στήριξαν όλες τις γενιές των νεοελλήνων, για να γίνουμε αυτό που είμαστε σήμερα. Μια κορυφαία στιγμή στην νεότερή μας ιστορία υπήρξε και η Εθνική μας Αντίσταση, τότε που έλαμψαν αυτές οι τρεις λέξεις οδηγώντας τα νιάτα εκείνης της εποχής σε ανυπέρβλητες θυσίες. Χιλιάδες, εκατοντάδες χιλιάδες τα θύματα. Τι μας οδηγούσε τότε; Όλα αυτά που καταδικάζονται σε κάθε σελίδα του βιβλίου σας, για να ανοίξει ο δρόμος σε μια γενικευμένη αλλοίωση του εθνικού μας χαρακτήρα ξεκινώντας με δήθεν επιστημονικό τρόπο από τα τρυφερά μας νιάτα. Άλλωστε αυτή η προσπάθεια που γίνεται μέσα στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης, έχει αφετηρία γνωστά σε όλους διεθνή κέντρα, που επιδιώκουν την διάλυση των εθνών-λαών με εθνικές ιδιαιτερότητες, συμφέροντα και «αρχές» που οδηγούν σε αντιστάσεις μπροστά στη λαίλαπα της παγκοσμιοποίησης και γι’ αυτό με τη διάλυση των εθνών επιδιώκουν την μετατροπή των ανθρώπων σε ανυπεράσπιστες μονάδες χωρίς μνήμη και ενοχλητικές ιδιαιτερότητες.
Eίναι δυνατόν να επιτραπεί να γίνει κάτι τέτοιο; Να γιατί με βρίσκετε και θα με βρίσκετε πάντοτε αντίθετο, γιατί πιστεύω ότι η γενιά η δική μου έχει αποδείξει στην πράξη, με έργα και όχι μόνο με λόγια, ότι σ’ αυτή τη γωνιά της γης κατοικούν άνθρωποι που είναι Έλληνες με όλη την ιστορική σημασία αυτής της λέξης και τίποτε -απολύτως τίποτε- δεν μπορεί να αμαυρώσει και πολύ περισσότερο να αλλοιώσει.

ΠΕΣ ΤΑ ....ΕΤΣΙ ... 

ξερει κανεις αν του απαντησε η Δραγωνα;;; ;D
(Αρκάς)

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #204 στις: Ιανουαρίου 15, 2010, 10:21:05 pm »
Όταν έχουμε αντίπαλο που βασίζεται στη προπαγάνδα, πρέπει να προσέχουμε να μη του δίνουμε αφορμές να παίξει το παιχνίδι όπως αυτός θέλει.
Αυτό ουσιαστικά απαντά και στο αν απάντησε ή δεν απάντησε η Θαλεια στο Μίκη. Είμαι βέβαιος οτι φυσικά και δεν απάντησε, και τα παπαγαλάκια μάλλον ούτε που το ανέφεραν, αφού κανένα μουσάτο παπαγαλάκι δε μπορεί να χαρακτηρίσει το Μίκη "φασίστα" "ναζί" κλπ, όπως θα έκανε με οποιονδήποτε άλλο.
Οπότε χαλάει η λασπόσουπα.

Για τον εμπαιγμό των ωρομισθίων από τη κυρία, θα έπρεπε να πιέσουμε το θέμα σε κάτι δημοσιογράφους, όπως ο Καμπουράκης και ο Οικονομέας.... να δούμε θα πούν τίποτα?

Αχ, να γιατί θα χρειαζόταν ένας τηλεοπτικός σταθμός εκπαιδευτικών... φανταστείτε τί θα γινόταν αν έβγαιναν τα βίντεο με τις δηλώσεις που έκαναν για τους ωρομίσθιους πριν από τις εκλογές...
Κάτι άκουσα οτι προωθούν τηλεοπτικό σταθμό για τους Αγρότες? ??? ??? ???
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 15, 2010, 10:28:02 pm από GiannisV »
Οι υπουργοί, τσεκάρουν κι αυτοί κουτάκι "δέχομαι τοποθέτηση και στα υπόλοιπα υπουργεία"?

Αποσυνδεδεμένος evan

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #205 στις: Ιανουαρίου 19, 2010, 12:32:59 am »
Το  'Πρώτο Θέμα' στη χθεσινή έκδοση (17/01/10) αναφέρεται στο 'φάκελο Δραγώνα' στο πρωτοσέλιδο.

Καλά θα κάνουν να το διαβάσουν κάποιοι 'αλεξιπτωτιστές' του φόρουμ που κοιμούνται βαθειά (;) και βλέπουν 'φασίστες' και 'νεοέλληνες που βλέπουν παντού συνωμοσίες' (π.χ λέγε με 'd**','d*****')

Η έντυπη έκδοση βρίσκεται στο :

http://www.protothema.gr/files/1/kyriakatikoPDF/2010/jan/257soma.pdf

Καμιά κουβέντα  στα έντυπα ΜΜΕ ευρείας κυκλοφορίας για το πτυχίο εκ του αμερικάνικου κολεγίου ;
«Η ΛΕΓΕ ΤΙ ΣΙΓΗΣ ΚΡΕΙΤΤΟΝ Η ΣΙΓΗΝ ΕΧΕ» 
Ή να πεις κάτι καλύτερο από τη σιωπή, ή αλλιώς να σιωπάς.

«ΩΣ ΟΥΔΕΝ Η ΜΑΘΗΣΙΣ, ΗΝ ΜΗ ΝΟΥΣ ΠΑΡΗ»
Η μάθηση είναι μηδέν χωρίς τη σκέψη και την κρίση.

Μένανδρος ο Αθηναίος (342-292 π.Χ)

Αποσυνδεδεμένος desperino

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #206 στις: Ιανουαρίου 19, 2010, 08:48:17 am »
Άστο,θα το σηκώσω εγώ!
Και άλλη φορά να μη φοβάσαι να απευθύνεσαι φόρα παρτίδα εκεί που θέλεις! Κάνε,όπως κάνουμε όλοι μας, ή αλλιώς να μη χρησιμοποιείς γριφάκια.
Μα τι λες τώρα, θέλεις να συνεχίσω τη συζήτηση  κι από πάνω να διαβάσω και Πρώτο Θέμα; Σ΄αρέσει να προκαλείς; Αν παρατηρήσεις καλύτερα θα δεις ότι πολλοί είπαν τη γνώμη τους και  μετά έπαψαν. ΄Οπως ο Σεφέρης ένα πράμα. Αν για σένα οι ξύπνιοι είναι χρυσαυγίτες ε, εσύ εκτίθεσαι κι όχι  κανείς άλλος.

Αποσυνδεδεμένος evan

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #207 στις: Ιανουαρίου 19, 2010, 10:16:38 am »
Να υπενθυμίσω ότι η εφημερίδα κάνει λόγο και για την γραπτή διαμαρτυρία του Θεοδωράκη.

Σκίτσο του Στάθη από Ελευθεροτυπία (και άρθρο του στο  http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=16/01/2010&id=121669 )

Άστο,θα το σηκώσω εγώ!
Και άλλη φορά να μη φοβάσαι να απευθύνεσαι φόρα παρτίδα εκεί που θέλεις! Κάνε,όπως κάνουμε όλοι μας, ή αλλιώς να μη χρησιμοποιείς γριφάκια.
Μα τι λες τώρα, θέλεις να συνεχίσω τη συζήτηση  κι από πάνω να διαβάσω και Πρώτο Θέμα; Σ΄αρέσει να προκαλείς; Αν παρατηρήσεις καλύτερα θα δεις ότι πολλοί είπαν τη γνώμη τους και  μετά έπαψαν. ΄Οπως ο Σεφέρης ένα πράμα. Αν για σένα οι ξύπνιοι είναι χρυσαυγίτες ε, εσύ εκτίθεσαι κι όχι  κανείς άλλος.

Επειδή μάλλον στραβοκοιμήθηκες και γράφεις ό,τι να 'ναι πρωινιάτικα... καλύτερα ασχολήσου με κάνα στίχο που όπως βλέπω στο προφίλ σου σ'αρέσει το 'λάλισμα'.

« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 19, 2010, 11:34:54 am από evan »

Αποσυνδεδεμένος rodos5

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #208 στις: Ιανουαρίου 19, 2010, 10:18:59 am »
Λαμβάνουν τότε  γνώση οι φοιτητές, και πολύ περισσότερο οι γονείς τους, ότι η έν λόγω διδάσκουσα δεν διαθέτει βασικό πτυχίο ΑΕΙ και δεν θα μπορούσε να διοριστεί ούτε σε Γυμνάσιο??

Το Πανεπιστήμιο ενημερώνει τους φοιτητές ότι δεν διαθέτει βασικό αναγνωρισμένο πτυχίο (αν όντως δεν διαθέτει) καθώς και τους λόγους για τους οποίους κρρίθηκε ικανή να διδάσκει??

Εμένα πάντως δεν θα μου άρεσε να έχω καθηγητή στο Πανεπιστήμιο χωρίς πτυχίο, αλλά εν πάση περιπτώσει αν δεν μπορούσα να το αποφύγω θα ήθελα το Πανεπιστήμιο ή και το Υπουργείο να με ενημερώνει για το αν και ποιοι καθηγητές δεν διαθέτουν πτυχίο.

Αποσυνδεδεμένος evan

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #209 στις: Μαρτίου 18, 2010, 10:15:52 pm »
"Άδειασμα" ή δικλείδα ασφαλείας της κυβέρνησης να ρίξει στάχτη στα μάτια ;

Από τον Ελεύθερο Τύπο (http://www.e-typos.com/content.aspx?cid=3859&catid=7)

«Άδειασμα» Δραγώνα από Πανάρετο

«

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182621
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144