0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είμαι αναπληρωτής στην δευτεροβάθμια Ημαθίας και ακόμα δεν μας έχουν στείλει τις μισθοδοτικές καταστάσεις για τον Μάρτιο. Από την δευτεροβάθμια μας είπαν ότι θα πληρωθούμε μετά την Κυριακή του Θωμά. Συμβαίνει το ίδιο και σε άλλες δευτεροβάθμιες, γνωρίζει κανείς να μου απαντήσει;
Γιάννης Ρίτσος, Πέτρινος χρόνοςΠάντα .......................τώρα μπορούμε να ζήσουμε ή να πεθάνουμε απλά κι όμορφα - πολύ όμορφα - σα ν' ανοίγουμε μια πόρτα το πρωί και να λέμε καλημέρα στον ήλιο και στον κόσμο.
σου αφήνει στο στόμα μια γουλιά ξάστερο αγέρα, σου αφήνει στα μάτια το ευχαριστώ δυο ματιών που κοίταξαν μαζί σου την ίδια πέτρα,που μοιράστηκαν δίκαια τον ίδιο πόνο, το ίδιο σύγνεφο, τον ίδιον ίσκιο.
Παράθεση από: Amedeus στις Μαρτίου 17, 2010, 08:38:41 pmΕίμαι αναπληρωτής στην δευτεροβάθμια Ημαθίας και ακόμα δεν μας έχουν στείλει τις μισθοδοτικές καταστάσεις για τον Μάρτιο. Από την δευτεροβάθμια μας είπαν ότι θα πληρωθούμε μετά την Κυριακή του Θωμά. Συμβαίνει το ίδιο και σε άλλες δευτεροβάθμιες, γνωρίζει κανείς να μου απαντήσει;Και η δική μου κατάσταση δεν ήρθε ακόμα. Αλλά δεν ξέρω τον λόγο
Σε εμάς ήρθε μόνο η μισθοδοτική για το δώρο του Πάσχα.