0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και πού να χαρακτηρίσουμε τους θηλυκούς καρχαρίες "κήτη".... εκτός από τις δαγκωνιές έχουν να πέσουν και παντοφλιές.... ωχ.... (οι παρούσες καρχαρίαινες εξαιρούνται βέβαια από το χαρακτηρισμό)
Παράθεση από: GiannisV στις Δεκεμβρίου 30, 2009, 12:52:19 amΚαι πού να χαρακτηρίσουμε τους θηλυκούς καρχαρίες "κήτη".... εκτός από τις δαγκωνιές έχουν να πέσουν και παντοφλιές.... ωχ.... (οι παρούσες καρχαρίαινες εξαιρούνται βέβαια από το χαρακτηρισμό) ;Dκαλο πολυ καλο...εγραψες...καμμενος εισαι;; η συζυγος στον συζυγο:αγαπη μου εχασα 5 κιλα...ο συζυγος απαθεστατος: ψαξε καπου πανω σου θα ναι...
Θα είναι... οξύς ο πέλεκυς... γενικότερα!
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Δεκεμβρίου 30, 2009, 12:55:30 amΠαράθεση από: GiannisV στις Δεκεμβρίου 30, 2009, 12:52:19 amΚαι πού να χαρακτηρίσουμε τους θηλυκούς καρχαρίες "κήτη".... εκτός από τις δαγκωνιές έχουν να πέσουν και παντοφλιές.... ωχ.... (οι παρούσες καρχαρίαινες εξαιρούνται βέβαια από το χαρακτηρισμό) ;Dκαλο πολυ καλο...εγραψες...καμμενος εισαι;; η συζυγος στον συζυγο:αγαπη μου εχασα 5 κιλα...ο συζυγος απαθεστατος: ψαξε καπου πανω σου θα ναι... Πολύ ωραίο το αστείο. ;DΔυστυχώς γνωρίζω τί συμβαίνει όταν ο άντρας όχι κάνει νύξη για τα κιλά, αλλά έστω και κοιτάξει με βλέμμα που υπονοεί κάτι... Θού Κύριε, φυλακή το στόματί μου... Παράθεση από: karxarias29 στις Δεκεμβρίου 30, 2009, 12:55:06 am Θα είναι... οξύς ο πέλεκυς... γενικότερα! ωχ, άρχισαν τα ακονίσματα.... και είμαστε και σε επικίνδυνη περίοδο από άποψη κιλών... ένα λάθος βλέμμα, και χράτς...
Σε επικίνδυνη δε θα πει τίποτε! Και που να μας πάρει χαμπάρι και η Άννα ... όχι μόνο χρατς, αλλά φαντάσου και το κρεατάκι που θα κρέμεται από τα δόντια. Εκτός αν φάει κανέναν από μας τους ΠΕ02... είμαστε λίγο σκληρόπετσοι με τόσα που έχουμε τραβήξει οι έρμοι!
τσιχλες ,να προμυθευτειται με τσιχλες...καλυτερα να μασας παρα να μιλας...τετοιες μερες...
Καλά λες. Τι ΠΕ02 τι ΠΕ20... ίδια εισιτήρια κόβει! Άσε που αυτοί είναι και πιο φρέσκοι... όχι σαν και μας τους σιτεμένους!
Ναι, ρε συ, για φαγητό πες ό,τι θες... σοκολάτα μη βάλεις στο σενάριο!
Ώστε έτσι λοιπόν!... Κυρία Άννα, κυρία Άννα, ελάτε... εδώ υπάρχει μια φρεσκότατη ΠΕ02, ό,τι πρέπει για τα δόντια σας! Καρχαρίας... μαυροκουκουλάς!