Σύνολο ψηφοφόρων: 364
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο κάθε ένας μας έχει δικαίωμα είτε να απεργήσει είτε να μην απεργήσει για τους δικούς του λόγους. Αλλά κανένας δεν έχει το δικαίωμα να κρίνει τον άλλο για την όποια επιλογή του . Θεωρώ φασιστική την πίεση που δέχτηκα από κάποιους συναδέλφους για να απεργήσω.
Παιδιά είμαι αποσπασμένος σε άλλο πυσδε και απεργώ και τις 2 μέρες.Ο Δ/ντής του σχολείου που υπηρετώ με απόσπαση με διαβεβαίωσε ότι θα ειδοποιήσει εκείνος την εδώ δδε και αυτό αρκεί.ορΕγώ είμαι υποχρεωμένος να ειδοποιήσω μόνος μου στην οργανική μου ή όχι;οχι τίποτα άλλο,μη μου ζητήσουν και τα ρέστα μετά ότι πήγα να τσεπώσω το 100στάρικο απεργώντας!
Είμαι κι εγώ αναπληρώτρια και θα απεργήσω κανονικά.ΔΥΣΤΥΧΩΣ το σχολείο του δημοτικου δεν θα κλείσει ομως και σκέφτομαι τι νόημα έχει να απεργούν κάθα φορά οι μισοί?Πώς μπορούμε να οργανωθούμε κι εστω για μια φορα να κλείσουν ολα τα σχολεια?
Θα παρακαλεσω οχι προσωπικες αντιπαραθεσεις. Το δικαιωμα συμμετοχης ή μη ειναι προσωπικη υποθεση απολυτα σεβαστη.
Παράθεση από: MARKOS στις Οκτωβρίου 18, 2011, 11:05:22 pmΘα παρακαλεσω οχι προσωπικες αντιπαραθεσεις. Το δικαιωμα συμμετοχης ή μη ειναι προσωπικη υποθεση απολυτα σεβαστη. και η υποχρέωση στην αξιοπρέπεια όμως Μάρκο επίσης Αυτός που επιλέγει να μην απεργήσει υποχρεούται να εργασθεί ΑΝΑΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ τον δ/ντή του σχολείου, όχι φεύγοντας στο δίωρο. Και αυτό ΔΕΝ είναι προσωπική υπόθεση αλλά εφαρμογή Νόμου!
Γι αυτο θα μαστε παντα καθηγητακια.Μιζερα μικρα που θα μας πετανε μια φετα ψωμι και θα λεμε ευχαριστω.Κατακτησεις χρονων θα χαθουν σε μια στιγμη.Και ομως αυριο πολλοι συναδελφοι θα μπουν να κανουν μαθημα.Να διδαξουν τι?Τι ειναι ανθρωπινη αξιοπρεπεια?τι ειναι δικαιοσυνη?τι ειναι ομοψυχια?ΤΙ θα διδαξουν?ΝΤΡΟΠΗ.