0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
αλλα και τηλεφωνο να μη μου ζητησετε αμα δειτε ενα ψηλο ομορφο ΕΓΩ θα ειμαι. (χαχα)υ.γ. εχω παχυνει λιγο μη σας ξεγελα η φωτο.
Παράθεση από: jimy100 στις Ιανουαρίου 19, 2010, 11:28:29 pmΠαράθεση από: rozy4 στις Ιανουαρίου 19, 2010, 10:03:03 pmΠαράθεση από: MARKOS στις Ιανουαρίου 19, 2010, 09:20:46 pmΜια ειναι η λυση: Σαββατο 23 Ιαν. στις 12 στα Προπυλαια.Ραντεβου το pde εξω απο το σταθμο του μετρο απο τη μερια του Πανεπιστημιου.ok. θα τα πούμε κι από κοντά.Ωραία ιδέα, να μαζευτούμε όσοι συμμετέχουμε στο φόρουμ και να πάμε μαζί στη συγκέντρωση. Μάρκο, πως θα γνωριστούμε όμως; Έξω από το συγκεκριμένο σταθμό περνάει πλήθος κόσμου κι εκτός αυτού μπορεί να είναι έτσι κι αλλιώς για τη συγκέντρωση μαζεμένος αρκετός κόσμος.Μήπως να δίναμε ραντεβού σε κάποιο άλλο σημείο εκεί κοντά; Για δώσε λύση πρόεδρε! οποιος θελει να ερθει στη συγκεντρωση διαμαρτυριας ας μου στειλει π.μ. να του δωσω το τηλεφωνο μου ωστε να βρεθουμε. Πολλα παιδια απο εδω το εχουν και ακομα περισσοτερα με γνωριζουν προσωπικα.Λες να ανεβω Θεσ/νικη να τους οργανωσω και εκει?
Παράθεση από: rozy4 στις Ιανουαρίου 19, 2010, 10:03:03 pmΠαράθεση από: MARKOS στις Ιανουαρίου 19, 2010, 09:20:46 pmΜια ειναι η λυση: Σαββατο 23 Ιαν. στις 12 στα Προπυλαια.Ραντεβου το pde εξω απο το σταθμο του μετρο απο τη μερια του Πανεπιστημιου.ok. θα τα πούμε κι από κοντά.Ωραία ιδέα, να μαζευτούμε όσοι συμμετέχουμε στο φόρουμ και να πάμε μαζί στη συγκέντρωση. Μάρκο, πως θα γνωριστούμε όμως; Έξω από το συγκεκριμένο σταθμό περνάει πλήθος κόσμου κι εκτός αυτού μπορεί να είναι έτσι κι αλλιώς για τη συγκέντρωση μαζεμένος αρκετός κόσμος.Μήπως να δίναμε ραντεβού σε κάποιο άλλο σημείο εκεί κοντά; Για δώσε λύση πρόεδρε!
Παράθεση από: MARKOS στις Ιανουαρίου 19, 2010, 09:20:46 pmΜια ειναι η λυση: Σαββατο 23 Ιαν. στις 12 στα Προπυλαια.Ραντεβου το pde εξω απο το σταθμο του μετρο απο τη μερια του Πανεπιστημιου.ok. θα τα πούμε κι από κοντά.
Μια ειναι η λυση: Σαββατο 23 Ιαν. στις 12 στα Προπυλαια.Ραντεβου το pde εξω απο το σταθμο του μετρο απο τη μερια του Πανεπιστημιου.
ΠΛΗΡΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΧΙ στην ωρομισθία και την ελαστική εργασία ΟΧΙ στην απαξίωση της προϋπηρεσίας
ΠαράθεσηΠΛΗΡΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΧΙ στην ωρομισθία και την ελαστική εργασία ΟΧΙ στην απαξίωση της προϋπηρεσίαςγιατι δεν βλεπετε ολα τα αιτηματα;;
Ναι αλλά μέσα σε όλα τα αιτήματα με τα οποία συμφωνούμε σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν και αυτά για το διαγωνισμό,την αξιολόγηση και τους διορισμούς. Με αυτά τί γίνεται;;
Παράθεση από: anastasia86 στις Ιανουαρίου 20, 2010, 03:23:50 pmΝαι αλλά μέσα σε όλα τα αιτήματα με τα οποία συμφωνούμε σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν και αυτά για το διαγωνισμό,την αξιολόγηση και τους διορισμούς. Με αυτά τί γίνεται;; αν σας χαλαει τοσο πολυ το πανο και τα αιτηματα ας μην κραταμε καθολου να παμε περιπατο.. δεν θα τα χαλασουμε εκει..το θεμα ειναι η πορεια να ειναι μαζικη...να εχει παλμο και να γινει σε ολους κατανοητο οτι θα μας βρουν μπροστα τους..