0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Ιανουαρίου 20, 2010, 09:36:44 pmεμεις και μεις θα ειμαστε παλι ...κριμα βρε παιδια τοσες διαφωνιες,ατελειωτες ωρες συζητησεων.....και καποιοι παλι θα ρωτατε να σας πουμε αν ειχε κοσμο ... :-\τι να πω καποιοι ειναι αξιοι της μοιρας τους.. Γιατί το λές αυτό? Εγώ πιστεύω οτι θα πάει αρκετός κόσμος...
εμεις και μεις θα ειμαστε παλι ...κριμα βρε παιδια τοσες διαφωνιες,ατελειωτες ωρες συζητησεων.....και καποιοι παλι θα ρωτατε να σας πουμε αν ειχε κοσμο ... :-\τι να πω καποιοι ειναι αξιοι της μοιρας τους..
Παράθεση από: GiannisV στις Ιανουαρίου 20, 2010, 09:45:36 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Ιανουαρίου 20, 2010, 09:36:44 pmεμεις και μεις θα ειμαστε παλι ...κριμα βρε παιδια τοσες διαφωνιες,ατελειωτες ωρες συζητησεων.....και καποιοι παλι θα ρωτατε να σας πουμε αν ειχε κοσμο ... :-\τι να πω καποιοι ειναι αξιοι της μοιρας τους.. Γιατί το λές αυτό? Εγώ πιστεύω οτι θα πάει αρκετός κόσμος...θα σου απαντησω το σαββατο το βραδυ...ηδη αρχισαν οι πρωτες γκρινιες..
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Ιανουαρίου 20, 2010, 09:48:36 pmΠαράθεση από: GiannisV στις Ιανουαρίου 20, 2010, 09:45:36 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Ιανουαρίου 20, 2010, 09:36:44 pmεμεις και μεις θα ειμαστε παλι ...κριμα βρε παιδια τοσες διαφωνιες,ατελειωτες ωρες συζητησεων.....και καποιοι παλι θα ρωτατε να σας πουμε αν ειχε κοσμο ... :-\τι να πω καποιοι ειναι αξιοι της μοιρας τους.. Γιατί το λές αυτό? Εγώ πιστεύω οτι θα πάει αρκετός κόσμος...θα σου απαντησω το σαββατο το βραδυ...ηδη αρχισαν οι πρωτες γκρινιες.. Πρέπει να υπολογίσεις το ενδεχόμενο κάποιοι να είναι βαλτοί...
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Ιανουαρίου 20, 2010, 09:48:36 pmΠαράθεση από: GiannisV στις Ιανουαρίου 20, 2010, 09:45:36 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Ιανουαρίου 20, 2010, 09:36:44 pmεμεις και μεις θα ειμαστε παλι ...κριμα βρε παιδια τοσες διαφωνιες,ατελειωτες ωρες συζητησεων.....και καποιοι παλι θα ρωτατε να σας πουμε αν ειχε κοσμο ... :-\τι να πω καποιοι ειναι αξιοι της μοιρας τους.. Γιατί το λές αυτό? Εγώ πιστεύω οτι θα πάει αρκετός κόσμος...θα σου απαντησω το σαββατο το βραδυ...ηδη αρχισαν οι πρωτες γκρινιες.. Εμένα λες γκρινιάρη Αν τελικά έρθω, θα φέρω και το πανό μου και θα το κρατάς κι εσύ από τη μία άκρη!
Μαχητική η Σταυρούλα... Έτσι είμαστε εμείς οι "V".
Παράθεση από: GiannisV στις Ιανουαρίου 21, 2010, 12:08:58 amΜαχητική η Σταυρούλα... Έτσι είμαστε εμείς οι "V". Το V που έχετε τι συμβολίζει; Κανένα μασονικό σύμβολο για να αναγνωρίζεστε;
Παρεμπιπτόντως, σήμερα με πήραν τηλέφωνο για δωδεκάωρο. Ήταν η τρίτη φορά από το τέλος των διακοπών που με πήραν τηλέφωνο για δωδεκάωρο (από τρείς διαφορετικούς νομούς)... κατά τ' άλλα, η κυρία υπουργός λέει οτι υπάρχουν πάρα πολλοί εκπαιδευτικο και οτι δε χρειάζονται άλλοι διορισμοί..
Παράθεση από: GiannisV στις Ιανουαρίου 21, 2010, 09:38:36 pmΠαρεμπιπτόντως, σήμερα με πήραν τηλέφωνο για δωδεκάωρο. Ήταν η τρίτη φορά από το τέλος των διακοπών που με πήραν τηλέφωνο για δωδεκάωρο (από τρείς διαφορετικούς νομούς)... κατά τ' άλλα, η κυρία υπουργός λέει οτι υπάρχουν πάρα πολλοί εκπαιδευτικο και οτι δε χρειάζονται άλλοι διορισμοί..υπαρχουν εκπαιδευτικοι που δεν βρισκονται στις θεσεις τους λεει.Επισης δεν υπαρχουν χρηματα για αλλους εκπαιδευτικους..