0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: anastasia86 στις Ιανουαρίου 20, 2010, 03:23:50 pmΝαι αλλά μέσα σε όλα τα αιτήματα με τα οποία συμφωνούμε σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν και αυτά για το διαγωνισμό,την αξιολόγηση και τους διορισμούς. Με αυτά τί γίνεται;; ζηταμε τα περισσοτερα για να πετυχουμε οσα μπορουμε ....λες το υπουργειο να τα δεχτει ολα;;;; τι στο καλο τετοια μεγαλοψυχια;; αν σας χαλαει τοσο πολυ το πανο και τα αιτηματα ας μην κραταμε καθολου να παμε περιπατο.. δεν θα τα χαλασουμε εκει..το θεμα ειναι η πορεια να ειναι μαζικη...να εχει παλμο και να γινει σε ολους κατανοητο οτι θα μας βρουν μπροστα τους..
Ναι αλλά μέσα σε όλα τα αιτήματα με τα οποία συμφωνούμε σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν και αυτά για το διαγωνισμό,την αξιολόγηση και τους διορισμούς. Με αυτά τί γίνεται;;
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Ιανουαρίου 20, 2010, 03:36:33 pmΠαράθεση από: anastasia86 στις Ιανουαρίου 20, 2010, 03:23:50 pmΝαι αλλά μέσα σε όλα τα αιτήματα με τα οποία συμφωνούμε σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν και αυτά για το διαγωνισμό,την αξιολόγηση και τους διορισμούς. Με αυτά τί γίνεται;; αν σας χαλαει τοσο πολυ το πανο και τα αιτηματα ας μην κραταμε καθολου να παμε περιπατο.. δεν θα τα χαλασουμε εκει..το θεμα ειναι η πορεια να ειναι μαζικη...να εχει παλμο και να γινει σε ολους κατανοητο οτι θα μας βρουν μπροστα τους..Για να βγει μετά η κάθε ΠΕΑΕ να μετράει αμνούς και να καυχιέται για τον κόσμο που την στηρίζει; Γνωστό το παραμύθι τους.Εγώ προτείνω (όσοι συμφωνούν) να πάμε μεν αλλά με δικά μας πανό που να μην ζητάνε κατάργηση ΑΣΕΠ, αξιολόγησης, ενώ επιπλέον να απαιτούμε διορισμούς αξιοκρατικούς χωρίς επαναφορά επετηρίδας. Και ας έρθει μετά εκπρόσωπος της ΠΕΑΕ να μας πει κάτι, θα τα ακούσουν από μένα αν χρειαστεί!
Παράθεση από: anastasia86 στις Ιανουαρίου 20, 2010, 03:23:50 pmΝαι αλλά μέσα σε όλα τα αιτήματα με τα οποία συμφωνούμε σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν και αυτά για το διαγωνισμό,την αξιολόγηση και τους διορισμούς. Με αυτά τί γίνεται;; αν σας χαλαει τοσο πολυ το πανο και τα αιτηματα ας μην κραταμε καθολου να παμε περιπατο.. δεν θα τα χαλασουμε εκει..το θεμα ειναι η πορεια να ειναι μαζικη...να εχει παλμο και να γινει σε ολους κατανοητο οτι θα μας βρουν μπροστα τους..
Landau με την λογικη αυτη να γινουν ξεχωριστες πορεις αναλογα με το τι συμφερει τον καθενα μας...εμ ετσι δεν γινεται δουλεια ομως....επικοινωνηστε με την ΠΕΑΕ και πειτε οτι αυτο δεν μας εκφραζει ...τι να σου πω,δεν ειμαι εκπροσωπος της ΠΕΑΕ οσο για το παραδειγμα σου αν εισαι καλος χριστιανος μαλλον πρεπει να μη το λαβεις υποψιν σου..
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Ιανουαρίου 20, 2010, 03:36:33 pmΠαράθεση από: anastasia86 στις Ιανουαρίου 20, 2010, 03:23:50 pmΝαι αλλά μέσα σε όλα τα αιτήματα με τα οποία συμφωνούμε σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν και αυτά για το διαγωνισμό,την αξιολόγηση και τους διορισμούς. Με αυτά τί γίνεται;; ζηταμε τα περισσοτερα για να πετυχουμε οσα μπορουμε ....λες το υπουργειο να τα δεχτει ολα;;;; τι στο καλο τετοια μεγαλοψυχια;; αν σας χαλαει τοσο πολυ το πανο και τα αιτηματα ας μην κραταμε καθολου να παμε περιπατο.. δεν θα τα χαλασουμε εκει..το θεμα ειναι η πορεια να ειναι μαζικη...να εχει παλμο και να γινει σε ολους κατανοητο οτι θα μας βρουν μπροστα τους..Μα φυσικά να είναι μαζική,να έχει παλμό και όλα τα συναφή,αλλά και τα αιτήματα είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα. Θα ζητούσαμε περισσότερα για να πετύχουμε έστω και λίγα αν ζητούσαμε όλα όσα πραγματικά θέλουμε, και η επετηρίδα και η κατάργηση του διαγωνισμού δε νομίζω ότι ανήκει μέσα σε αυτά. Να υπάρχουν πανό αλλά με πραγματικά και καθολικά αιτήματα, όχι να πάμε να διορθώσουμε 5 και να καταστρέψουμε άλλα τόσα που ειναι σωστά. Δηλαδή αν καταργηθεί ο διαγωνισμός αλλά έχουν ασφάλιση όσοι μπαίνουν ωρομίσθιοι με την επαναφορά της επετηρίδας η ΠΕΑΕ θα είναι ευχαριστημένη ότι ικανοποίησε τα αιτήματα των εκπαιδευτικών; Για να κερδίσεις πρέπει να και να χάσεις, σαφέστατα,αλλά χρειάζεται και λίγη προσοχή παραπάνω στο τι ζητάμε.
Ο καθένας το συμφέρον του κοιτάζει...
εγω πιστευω οτι πρεπει να διεκδικησουμε εναν καλυτερο ασεπ.δηλαδη υλη απο νωρις,ημερομηνια απο νωρις κ να απαιτησουμε συγκεκριμενη βιβλιογραφια κ.α.κ θα προτιμουσα να ειναι σχεδον ολα πολλαπλης,ετσι ωστε να μην τσεκουρωνουν χωρις λογο στα αναπτυξης.γενικα,ο ασεπ οπως ειναι τωρα δεν μου αρεσει,καθως θεωρω οτι εμπεριεχει κοινωνικες αδικιες.ομως επειδη,αν βελτιωθει,ειναι <καπως> αξιοκρατικο,θα ηταν μια λυση.οχι οπως ειναι τωρα.
Παράθεση από: DOG στις Ιανουαρίου 20, 2010, 05:28:03 pmεγω πιστευω οτι πρεπει να διεκδικησουμε εναν καλυτερο ασεπ.δηλαδη υλη απο νωρις,ημερομηνια απο νωρις κ να απαιτησουμε συγκεκριμενη βιβλιογραφια κ.α.κ θα προτιμουσα να ειναι σχεδον ολα πολλαπλης,ετσι ωστε να μην τσεκουρωνουν χωρις λογο στα αναπτυξης.γενικα,ο ασεπ οπως ειναι τωρα δεν μου αρεσει,καθως θεωρω οτι εμπεριεχει κοινωνικες αδικιες.ομως επειδη,αν βελτιωθει,ειναι <καπως> αξιοκρατικο,θα ηταν μια λυση.οχι οπως ειναι τωρα.Εγώ αν ήμουν η Διαμαντοπούλου θα έσπευδα να ικανοποιήσω το δίκαιο αίτημα σου άμεσα και μάλιστα να σου δώσω και ένα ωραίο παράσιμο. Επόμενη προκύρηξη ΑΣΕΠ όπως τον θες για 10 θέσεις ανα ειδικότητα. Και λύθηκε το πρόβλημα σου περί αξιοκρατίας...Εκτός αν μπερδεύτηκες και πόσταρες απάντηση σε λάθος θέμα. Για ρίξε μια ματία στον τίτλο...Κατά τη γνώμη μου το βασικό αίτημα πρέπει να είναι ΜΑΖΙΚΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ. Το πώς, σε αυτή τη συγκυρία είναι απλά φιλολογική συζήτηση. Θες με επετηρίδα, θες με ΑΣΕΠ, θες με μόρια, θες με λίγο από όλα¨ο,τι θες, χατήρια θα χαλάσουμε τώρα;Γίνεται να είμαστε χιλιάδες στους δρόμους να διεκδικούμε δουλειά με αξιοπρέπεια;Γιατί το μόνο ρεαλιστικό για ένα νέο άνθρωπο είναι να ζητάει να ζήσει σαν άνθρωπος και όχι σαν φτηνό (350 ευρώ) ευέλικτο (ανα την Ελλάδα) εργατικό δυναμικό άκρως αναλώσιμο
Κατά τη γνώμη μου το βασικό αίτημα πρέπει να είναι ΜΑΖΙΚΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ. Το πώς, σε αυτή τη συγκυρία είναι απλά φιλολογική συζήτηση. Θες με επετηρίδα, θες με ΑΣΕΠ, θες με μόρια, θες με λίγο από όλα¨ο,τι θες, χατήρια θα χαλάσουμε τώρα;Γίνεται να είμαστε χιλιάδες στους δρόμους να διεκδικούμε δουλειά με αξιοπρέπεια;Γιατί το μόνο ρεαλιστικό για ένα νέο άνθρωπο είναι να ζητάει να ζήσει σαν άνθρωπος και όχι σαν φτηνό (350 ευρώ) ευέλικτο (ανα την Ελλάδα) εργατικό δυναμικό άκρως αναλώσιμο
εμεις και μεις θα ειμαστε παλι ...κριμα βρε παιδια τοσες διαφωνιες,ατελειωτες ωρες συζητησεων.....και καποιοι παλι θα ρωτατε να σας πουμε αν ειχε κοσμο ... :-\τι να πω καποιοι ειναι αξιοι της μοιρας τους..