*

Αποστολέας Θέμα: Μειώσεις διορισμών  (Αναγνώστηκε 47026 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος anastasia86

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Απ: Μειώσεις διορισμών
« Απάντηση #154 στις: Ιανουαρίου 20, 2010, 03:48:00 pm »
Ναι αλλά μέσα σε όλα τα αιτήματα με τα οποία συμφωνούμε σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν και αυτά για το διαγωνισμό,την αξιολόγηση και τους διορισμούς. Με αυτά τί γίνεται;;

ζηταμε τα περισσοτερα για να πετυχουμε οσα μπορουμε ....λες το υπουργειο να τα δεχτει ολα;;;; τι στο καλο τετοια μεγαλοψυχια;;
αν σας χαλαει τοσο πολυ το πανο και τα αιτηματα ας μην κραταμε καθολου να παμε περιπατο.. ;D ;D ;D
δεν θα τα χαλασουμε εκει..το θεμα ειναι η πορεια να ειναι μαζικη...να εχει παλμο και να γινει σε ολους κατανοητο οτι θα μας βρουν μπροστα τους..

Μα φυσικά να είναι μαζική,να έχει παλμό και όλα τα συναφή,αλλά και τα αιτήματα είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα. Θα ζητούσαμε περισσότερα για να πετύχουμε έστω και λίγα αν ζητούσαμε όλα όσα πραγματικά θέλουμε, και η επετηρίδα και η κατάργηση του διαγωνισμού δε νομίζω ότι ανήκει μέσα σε αυτά. Να υπάρχουν πανό αλλά με πραγματικά και καθολικά αιτήματα, όχι να πάμε να διορθώσουμε 5 και να καταστρέψουμε άλλα τόσα που ειναι σωστά. Δηλαδή αν καταργηθεί ο διαγωνισμός αλλά έχουν ασφάλιση όσοι μπαίνουν ωρομίσθιοι με την επαναφορά της επετηρίδας η ΠΕΑΕ θα είναι ευχαριστημένη ότι ικανοποίησε τα αιτήματα των εκπαιδευτικών; Για να κερδίσεις πρέπει να και να χάσεις, σαφέστατα,αλλά χρειάζεται και λίγη προσοχή παραπάνω στο τι ζητάμε.
Πες αυτό που θες, όπως θα ήθελες να το ακούσεις...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:20:41 »

Αποσυνδεδεμένος Αναστασια 76

• Ιστορικό μέλος
  • Κατι...κινειται....ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #155 στις: Ιανουαρίου 20, 2010, 03:48:33 pm »
Ναι αλλά μέσα σε όλα τα αιτήματα με τα οποία συμφωνούμε σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν και αυτά για το διαγωνισμό,την αξιολόγηση και τους διορισμούς. Με αυτά τί γίνεται;;

αν σας χαλαει τοσο πολυ το πανο και τα αιτηματα ας μην κραταμε καθολου να παμε περιπατο.. ;D ;D ;D
δεν θα τα χαλασουμε εκει..το θεμα ειναι η πορεια να ειναι μαζικη...να εχει παλμο και να γινει σε ολους κατανοητο οτι θα μας βρουν μπροστα τους..

Για να βγει μετά η κάθε ΠΕΑΕ να μετράει αμνούς και να καυχιέται για τον κόσμο που την στηρίζει; Γνωστό το παραμύθι τους.
Εγώ προτείνω (όσοι συμφωνούν) να πάμε μεν αλλά με δικά μας πανό που να μην ζητάνε κατάργηση ΑΣΕΠ, αξιολόγησης, ενώ επιπλέον να απαιτούμε διορισμούς αξιοκρατικούς χωρίς επαναφορά επετηρίδας. Και ας έρθει μετά εκπρόσωπος της ΠΕΑΕ να μας πει κάτι, θα τα ακούσουν από μένα αν χρειαστεί!

τωρα καταλαβαινεις γιατι καθε φορα υπαρχουν ξεχωριστες πορειες της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ... :-\ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΚΑΥΧΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟΙ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΟ ΤΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ .Τα θεματα ειναι σοβαρο και ειναι ακαιρο να τσακωνομαστε για το τι πανο ή χρωμα θα ειχει η συγκεντρωση...ΟΜΟΨΥΧΙΑ για μια φορα γινεται;;;;;; ??? ???
"Δημοκρατία είναι όταν 4 λύκοι και ένα πρόβατο ψηφίζουν για φαγητό"
(Αρκάς)

Κάποτε, τριακόσιοι πέθαναν για την Ελλάδα.
Σήμερα η Ελλάδα πεθαίνει για τριακόσιους...
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: Ιανουαρίου 20, 2010, 03:50:50 pm »
Landau με την λογικη αυτη να γινουν ξεχωριστες πορεις αναλογα με το τι συμφερει τον καθενα μας...εμ ετσι δεν γινεται δουλεια ομως....επικοινωνηστε με την ΠΕΑΕ και πειτε οτι αυτο δεν μας εκφραζει ...τι να σου πω,δεν ειμαι εκπροσωπος της ΠΕΑΕ :P
οσο για το παραδειγμα σου αν εισαι καλος χριστιανος μαλλον πρεπει να μη το λαβεις υποψιν σου.. ;D ;D ;D :P

Ξεκινώντας από το τελευταίο.. είμαι καλός, αλλά όχι χριστιανός :P
Να επικοινωνήσω με την ΠΕΑΕ δεν υπάρχει περίπτωση, όταν διαφωνείς ουσιωδώς με κάποιον και δεν υπάρχει περίπτωση συμβιβασμού, δεν έχει νόημα η σύζητηση (ο καθένας μένει με τις απόψεις του και προχωράει).
Το πρόβλημά μου είναι ότι οι διαφωνίες μου είναι σε ουσιώδη και βασικά αίτηματά τους. Δεν μιλάμε για δευτερεύοντα ζητήματα.
Δεν συνεχίζω άλλο, έθεσα απλά τον προβληματισμό μου και τη διαφωνία μου :)
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #157 στις: Ιανουαρίου 20, 2010, 03:54:17 pm »

ζηταμε τα περισσοτερα για να πετυχουμε οσα μπορουμε ....λες το υπουργειο να τα δεχτει ολα;;;; τι στο καλο τετοια μεγαλοψυχια;;

Μα φυσικά να είναι μαζική,να έχει παλμό και όλα τα συναφή,αλλά και τα αιτήματα είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα. Θα ζητούσαμε περισσότερα για να πετύχουμε έστω και λίγα αν ζητούσαμε όλα όσα πραγματικά θέλουμε, και η επετηρίδα και η κατάργηση του διαγωνισμού δε νομίζω ότι ανήκει μέσα σε αυτά. Να υπάρχουν πανό αλλά με πραγματικά και καθολικά αιτήματα, όχι να πάμε να διορθώσουμε 5 και να καταστρέψουμε άλλα τόσα που ειναι σωστά. Δηλαδή αν καταργηθεί ο διαγωνισμός αλλά έχουν ασφάλιση όσοι μπαίνουν ωρομίσθιοι με την επαναφορά της επετηρίδας η ΠΕΑΕ θα είναι ευχαριστημένη ότι ικανοποίησε τα αιτήματα των εκπαιδευτικών; Για να κερδίσεις πρέπει να και να χάσεις, σαφέστατα,αλλά χρειάζεται και λίγη προσοχή παραπάνω στο τι ζητάμε.
;

κακα τα ψεμματα καργηση του ΑΣΕΠ ,τον κ@@ο μας να χτυπαμε κατω ,δεν γινεται.....αρα μη φοβασαι οτι μπορει να αλλαξει κατι πανω σ αυτο...

Landau κανε οτι νομιζεις αφου οπως ειπες ...εισαι καλος ανθρωπος.. :P :P ;D ;D ;D

(Αρκάς)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:20:41 »

Αποσυνδεδεμένος anastasia86

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: Ιανουαρίου 20, 2010, 04:04:36 pm »
Ούτε εγώ πιστεύω ότι θα καταργηθεί ο διαγωνισμός, αλλά το θέμα είναι να ξέρουμε και τι ζητάμε βρε παιδιά!! Η ομοψυχία πρέπει να υπάρχει όταν υπάρχει και ταύτιση στα βασικότερα έστω αιτήματα, όχι να συμφωνούμε με τα μισά και να είμαστε με μισή καρδιά γιατί κάποιοι κάνουν ό,τι θέλουν στο όνομα της εκπροσώπησης!! Τελοσπάντων,άκρη δεν θα βγει με την ΠΕΑΕ και την κάθε ΠΕΑΕ!!!Ο καθένας το συμφέρον του κοιτάζει... :-X :-X :-X :-X
Πες αυτό που θες, όπως θα ήθελες να το ακούσεις...

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #159 στις: Ιανουαρίου 20, 2010, 04:12:57 pm »
Παράθεση
Ο καθένας το συμφέρον του κοιτάζει...   

δυστυχως εχεις απολυτο δικιο.. :-\ :-\ πρωτα βγαινει η ψυχη και μετα το χουι..
(Αρκάς)

Αποσυνδεδεμένος DOG

• Πλήρες μέλος
  • Νυχτα ξελογιαστρα,νυχτα ομορφη.......
    • Προφίλ
« Απάντηση #160 στις: Ιανουαρίου 20, 2010, 05:28:03 pm »
εγω πιστευω οτι πρεπει να διεκδικησουμε εναν καλυτερο ασεπ.
δηλαδη υλη απο νωρις,ημερομηνια απο νωρις κ να απαιτησουμε συγκεκριμενη βιβλιογραφια κ.α.
κ θα προτιμουσα να ειναι σχεδον ολα πολλαπλης,ετσι ωστε να μην τσεκουρωνουν χωρις λογο στα αναπτυξης.
γενικα,ο ασεπ οπως ειναι τωρα δεν μου αρεσει,καθως θεωρω οτι εμπεριεχει κοινωνικες αδικιες.
ομως επειδη,αν βελτιωθει,ειναι <καπως> αξιοκρατικο,θα ηταν μια λυση.οχι οπως ειναι τωρα.

Αποσυνδεδεμένος Stavroula.V.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #161 στις: Ιανουαρίου 20, 2010, 05:43:29 pm »
δηλαδη υλη απο νωρις,ημερομηνια απο νωρις κ να απαιτησουμε συγκεκριμενη βιβλιογραφια κ.α.
κ θα προτιμουσα να ειναι σχεδον ολα πολλαπλης,ετσι ωστε να μην τσεκουρωνουν χωρις λογο στα αναπτυξης.
γενικα,ο ασεπ οπως ειναι τωρα δεν μου αρεσει,καθως θεωρω οτι εμπεριεχει κοινωνικες αδικιες.
ομως επειδη,αν βελτιωθει,ειναι <καπως> αξιοκρατικο,θα ηταν μια λυση.οχι οπως ειναι τωρα.
Εγώ αν ήμουν η Διαμαντοπούλου θα έσπευδα να ικανοποιήσω το δίκαιο αίτημα σου άμεσα και μάλιστα να σου δώσω και ένα ωραίο παράσιμο. Επόμενη προκύρηξη ΑΣΕΠ  όπως τον θες για 10 θέσεις ανα ειδικότητα. Και λύθηκε το πρόβλημα σου περί αξιοκρατίας...
Εκτός αν μπερδεύτηκες και πόσταρες απάντηση σε λάθος θέμα. Για ρίξε μια ματία στον τίτλο...

Κατά τη γνώμη μου το βασικό αίτημα πρέπει να είναι ΜΑΖΙΚΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ. Το πώς, σε αυτή τη συγκυρία είναι απλά φιλολογική συζήτηση. Θες με επετηρίδα, θες με ΑΣΕΠ, θες με μόρια, θες με λίγο από όλα¨ο,τι θες, χατήρια θα χαλάσουμε τώρα;
Γίνεται να είμαστε χιλιάδες στους δρόμους να διεκδικούμε δουλειά με αξιοπρέπεια;
Γιατί το μόνο  ρεαλιστικό για ένα νέο άνθρωπο είναι να ζητάει να ζήσει σαν άνθρωπος και όχι σαν φτηνό (350 ευρώ) ευέλικτο (ανα την Ελλάδα) εργατικό δυναμικό άκρως αναλώσιμο
Noise is relative to the silence preceding it. The more absolute the hush, the more shocking the thunderclap.

Αποσυνδεδεμένος DOG

• Πλήρες μέλος
  • Νυχτα ξελογιαστρα,νυχτα ομορφη.......
    • Προφίλ
« Απάντηση #162 στις: Ιανουαρίου 20, 2010, 06:13:46 pm »
Εγώ αν ήμουν η Διαμαντοπούλου θα έσπευδα να ικανοποιήσω το δίκαιο αίτημα σου άμεσα και μάλιστα να σου δώσω και ένα ωραίο παράσιμο. Επόμενη προκύρηξη ΑΣΕΠ  όπως τον θες για 10 θέσεις ανα ειδικότητα. Και λύθηκε το πρόβλημα σου περί αξιοκρατίας...
Εκτός αν μπερδεύτηκες και πόσταρες απάντηση σε λάθος θέμα. Για ρίξε μια ματία στον τίτλο...

Κατά τη γνώμη μου το βασικό αίτημα πρέπει να είναι ΜΑΖΙΚΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ. Το πώς, σε αυτή τη συγκυρία είναι απλά φιλολογική συζήτηση. Θες με επετηρίδα, θες με ΑΣΕΠ, θες με μόρια, θες με λίγο από όλα¨ο,τι θες, χατήρια θα χαλάσουμε τώρα;
Γίνεται να είμαστε χιλιάδες στους δρόμους να διεκδικούμε δουλειά με αξιοπρέπεια;
Γιατί το μόνο  ρεαλιστικό για ένα νέο άνθρωπο είναι να ζητάει να ζήσει σαν άνθρωπος και όχι σαν φτηνό (350 ευρώ) ευέλικτο (ανα την Ελλάδα) εργατικό δυναμικό άκρως αναλώσιμο
ως προς τους ωρομισθιους συμφωνω κ επαυξανω.
επισης συμφωνω με το οσο περισσοτερους μαζικους διορισμους γινεται.ομως οχι βυσματικα.
κ με συγχωρεις αλλα προτιμω να μπουν 10 με καποιο αντικειμενικο τροπο αξιολογησης(ισως οχι μονο ασεπ,αλλα καποια κριτηρια τελος παντων,αλλη συζητηση ειναι αυτη),παρα 100 ατομα με κριτηρια οπως της πδσ(διορισμος βυσματων με επετηριδα)
ως προς το που ποσταρα,ναι,δεν κολαει με τον τιτλο,απλα υπαρχει συζητηση για το αιτημα της καταργησης του ασεπ.κ σχολιασα μηπως να βαζαμε κ την καλυτερευση του ως αιτημα.

Αποσυνδεδεμένος AlexandeR

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #163 στις: Ιανουαρίου 20, 2010, 07:58:58 pm »

...

[/quote]

Με ποια κονδύλια θα γίνουν μαζικοί διορισμοί;
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 19, 2021, 09:06:21 pm από AlexandeR »
Another Brick In The Wall

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #164 στις: Ιανουαρίου 20, 2010, 08:16:45 pm »

Δεν είναι καθόλου.. φιλολογική συζήτηση ο τρόπος διορισμού! Προσωπικά με αφορά πάρα πολύ όχι μόνο να γίνουν μαζικοί διορισμοί (στο μέτρο του δυνατού πάντα, διότι διορισμοί όλων άμεσα δεν γίνεται πρακτικά πλέον), αλλά και με ποιον τρόπο θα γίνουν αυτοί οι διορισμοί. Αν είναι να γίνουν οι διορισμοί με επετηρίδα, όπως είναι οι ευσεβείς πόθοι της ΠΕΑΕ και άλλων, τότε θα είμαι κάθετα αντίθετος.
Να είμαστε χιλιάδες στους δρόμους, αλλά να διεκδικούμε και σωστά πράγματα, αλλιώς καταντάμε όχλος...
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #165 στις: Ιανουαρίου 20, 2010, 09:18:25 pm »
Μια ιδέα για τις συγκεντρώσεις...
Αν είναι δυνατόν, να υπάρχει κάποια μεγάλη οθόνη, στην οποία να παρουσιάζονται οι δηλώσεις της κυρίας Υπουργού για τους Ωρομίσθιους δηλαδή το περίφημο "Στο Ολοήμερο σχολείο δεν υπάρχει θέση για ωρομίσθιους" η/και οι αντίστοιχες της κυρίας Δραγώνα.
Αν αυτό δε γίνεται (που μάλλον δε θα είναι εφικτό), κάποια CD player που να παίζουν συνέχεια αυτή τη δήλωση. Νομίζω οτι έτσι θα είναι αρκετά δυνατό το μήνυμα.

Οι υπουργοί, τσεκάρουν κι αυτοί κουτάκι "δέχομαι τοποθέτηση και στα υπόλοιπα υπουργεία"?

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #166 στις: Ιανουαρίου 20, 2010, 09:36:44 pm »
εμεις και μεις θα ειμαστε παλι ...κριμα βρε παιδια τοσες διαφωνιες,ατελειωτες ωρες συζητησεων.....και καποιοι παλι θα ρωτατε να σας πουμε αν ειχε κοσμο ... :-\τι να πω καποιοι ειναι αξιοι της μοιρας τους.. :-\ :-X
(Αρκάς)

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #167 στις: Ιανουαρίου 20, 2010, 09:45:36 pm »
εμεις και μεις θα ειμαστε παλι ...κριμα βρε παιδια τοσες διαφωνιες,ατελειωτες ωρες συζητησεων.....και καποιοι παλι θα ρωτατε να σας πουμε αν ειχε κοσμο ... :-\τι να πω καποιοι ειναι αξιοι της μοιρας τους.. :-\ :-X

Γιατί το λές αυτό? Εγώ πιστεύω οτι θα πάει αρκετός κόσμος...
Οι υπουργοί, τσεκάρουν κι αυτοί κουτάκι "δέχομαι τοποθέτηση και στα υπόλοιπα υπουργεία"?

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182667
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)