0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: anastasia86 στις Ιανουαρίου 15, 2010, 05:09:47 pm
Νομίζεις δεν το έχω σκεφτεί;;; Αλλά δεν πιάνουν τα χέρια μου στα χτενίσματα... Όσο για τις σχολές φυσικά και δεν εννοώ να κλείσουν άλλα ίσως θα ήταν καλύτερο αν έμπαιναν λίγοι και καλοί, για να μη χρειαστεί να περάσουν μέσα από τέτοιες διαδικασίες όπως εμείς τώρα. Δηλαδή, μέσω ΑΣΕΠ θα μπουν πολλοί - πολλοί λίγοι και πιθανότατα οι καλύτεροι. Αυτό θέλω να πω. Μπορέι να μην είναι υλοποιήσιμη και η πλέον κατάλληλη η ιδέα μου, όμως αυτό μου φαίνεται τώρα λογικό.
Παράθεση από: maklin στις Ιανουαρίου 15, 2010, 05:17:16 pmΝομίζεις δεν το έχω σκεφτεί;;; Αλλά δεν πιάνουν τα χέρια μου στα χτενίσματα... Όσο για τις σχολές φυσικά και δεν εννοώ να κλείσουν άλλα ίσως θα ήταν καλύτερο αν έμπαιναν λίγοι και καλοί, για να μη χρειαστεί να περάσουν μέσα από τέτοιες διαδικασίες όπως εμείς τώρα. Δηλαδή, μέσω ΑΣΕΠ θα μπουν πολλοί - πολλοί λίγοι και πιθανότατα οι καλύτεροι. Αυτό θέλω να πω. Μπορέι να μην είναι υλοποιήσιμη και η πλέον κατάλληλη η ιδέα μου, όμως αυτό μου φαίνεται τώρα λογικό. κοιτα αν αλλαξουν τα λυκεια και παρει μια καποια αξια το απολυτηριο λυκειου τοτε ναι ας μειωσουν τις θεσεις(εδω ομως θα γινει σφαγει με τους παν/μιακους ,παιζουν πολλα λεφτα στα συγγραμματα).οσο ομως τα λυκειο ειναι προπαρασκευαστικο για το ΑΕΙ οχι να μη γινει..γενικα πρεπει να αλλαξουν τα παντα ...απο το μηδεν να ξεκινησουν ολα και ας συμφωνησουν οτι δεν θα τα αλλαζει ο επομενος που θα ερθει στην εξουσια...ας ειναι καποια υπουργεια οπως το παιδειας,εξ.πολιτικης και οικονομιας με συγκεκριμενα προγραμματα ,