Σύνολο ψηφοφόρων: 88
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
πιστεύω ότι θα σε βοηθήσει το φροντηστηριο.. Εγώ πήγα πέρσυ και διορίστικα κατευθείαν... Η αλήθεια είναι ότι το φροντηστήριο με κατευθυνε αρκετά, μου έδωσε τις βάσεις. Αλλά νομίζω πως από μόνο του δεν κάνει θαυματα.Αν δεν διάβαζα για έναν ολόκληρο χρόνο από το πρωί μέχρι το βράδυ, δεν νομίζω ότι θα έμπαινα.
...(το φροντιστηριο)...νομίζω πως από μόνο του δεν κάνει θαυματα.Αν δεν διάβαζα για έναν ολόκληρο χρόνο από το πρωί μέχρι το βράδυ, δεν νομίζω ότι θα έμπαινα.
Παράθεση από: Μαρία!! στις Ιανουαρίου 19, 2010, 12:30:05 pm...(το φροντιστηριο)...νομίζω πως από μόνο του δεν κάνει θαυματα.Αν δεν διάβαζα για έναν ολόκληρο χρόνο από το πρωί μέχρι το βράδυ, δεν νομίζω ότι θα έμπαινα. Συμφωνω. Επενδυουμε στις δικες μας δυναμεις.
Κ΄γω συμφωνώ μαζί σου jimy100 ..Έχω δώσει 2 φορές ΑΣΕΠ (..την πρώτη πήγα φροντιστήριο κ με μπέρδεψε πολύ ..) ..πέρισυ παρακολούθησα σεμινάρια κ με βοήθησαν πολύ στην οργάνωση του διαβάσματος ..(ως εκεί!!) ..τα υπόλοιπα προσωπικός μόχθος ..δε διορίστικα για 1 μονάδα περίπου ..οπότε κ η τύχη σημαντικός παράγοντας .Στον επόμενο ΑΣΕΠ θα διαβάσω μόνη!! Αν λοιπόν είστε οργανωτικοί στο διάβασμα σας κ΄μεθοδικοί δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα ..ειδικά όσοι αποφοίτησαν πρόσφατα!!
Marinan ξέρω μόνο για νηπιαγωγούς δυστυχώς κ ήταν κάποια σεμινάρια που είχε οργανώσει το ανοικτό ίδρυμα στην Αθήνα ..Πέρισυ είχε καλούς καθηγητές (..προς το τέλος όμως έφυγε αυτή που μας έκανε γνωστικό που ήταν πάρα πολύ καλή)..οπότε για φέτος δε ξέρω ..Επίσης καλά είναι κ κάποια σεμινάρια που οργανώνει η OMEP κ το Δίπτυχο!!
Παράθεση από: mogli στις Ιανουαρίου 20, 2010, 06:47:32 pmMarinan ξέρω μόνο για νηπιαγωγούς δυστυχώς κ ήταν κάποια σεμινάρια που είχε οργανώσει το ανοικτό ίδρυμα στην Αθήνα ..Πέρισυ είχε καλούς καθηγητές (..προς το τέλος όμως έφυγε αυτή που μας έκανε γνωστικό που ήταν πάρα πολύ καλή)..οπότε για φέτος δε ξέρω ..Επίσης καλά είναι κ κάποια σεμινάρια που οργανώνει η OMEP κ το Δίπτυχο!! επειδη δν τα ξερω κ πολυ καλα τα σεμιναρια τι ακριβως ειναι; και εγω νηπιαγωγος ειμαι